Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce iti ofera Blogal Initiative ?

In primul rand Blogal Initiative este o platforma care ofera fiecarui blogger sansa de a obtine beneficii de pe urma blogului personal. In al doilea rand Blogal Initiative este o platforma care face legatura intre sponsori/clienti, agentii si bloggeri. In al treilea rand in jurul Blogal Initiative s-a construit o comunitate speciala. In al patrulea rand Blogal Initiative este singura platforma din Blogosfera Romaneasca ce a oferit premii in valoare de peste 200.000 euro. Un alt aspect interesant este faptul ca participand la campaniile desfasurate pe platforma Blogal Initiative primesti puncte pe care le poti utiliza licitand pentru produsele din Giftshop. In plus, pe langa punctele primite in urma participarii la campanii, primesti puncte pentru fiecare articol publicat pe blogul inscris in platforma.

Blogal Initiative
Personal, am luat contact pentru prima data cu Blogal Initiative in noiembrie 2012 si de atunci am devenit un fan autentic al platformei. Am gasit aici un mediu competitiv inedit pentru blogosfera romaneasca. Fiecare campanie este conceputa in asa fel incat sa te indemne ca sa participi si sa te autodepasesti. Cu fiecare campanie la care participi, pe langa premiile pe care le poti castiga, vei acumula experienta. O experienta care in timp is arata roadele si iti aduce satisfactii la care nici nu te-ai fi gandit inainte de a intra in Blogal Initiative.

In concluzie, daca ti-am starnit interesul pentru Blogal Initiative iti recomand sa te inscrii si sa gusti emotiile primului articol inscris intr-o campanie Blogal Initiative. Ar mai fi multe de spus, dar cel mai palpitant este ca sa descoperi singur, cu emotie, exact ca in momentul in care desfaci fundita ce leaga un cadou in care te asteapta o surpriza placuta. Imagineaza-ti ca surprizele se tin lant in Blogal Initiative si insotesc fiecare campanie noua initiata, oferindu-ti experiente inedite la fiecare pas. In timp vei descoperi in Blogal Initiative un partener de incredere pentru blogging de succes.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro