Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Caricaturi, multe zambete si voie buna

Apreciez abilitatile si indemanarea artistilor plastici de a reda forme si chipuri umane, mai ales indemanarea caricaturistilor de a scoate in evidenta caracterul si personalitatea unui om printr-un sinplu desen. Din pacate, eu n-am fost inzestrat cu inclinatii spre desen si pictura, asa ca nu-mi ramane altceva de facut decat sa trec in tabara admiratorilor si a privitorilor. Trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca am apreciat si am savurat de fiecare data cate o caricatura reusita care a reusit sa-mi aduca zambetul pe buze. Prima data am facut cunostinta cu caricaturile din presa, acum multi ani. Astazi, regret ca presa nu mai apeleaza la caricaturisti si la creatiile lor, poate asa mai cumparma cate un ziar doar ca sa admir caricatura si spiritul creativ al caricaturistului. 

Comanda-Caricaturi

Internetul a fost ca o adevarata Mecca daca ne raportam la caricaturi. Pe internet ai ocazia sa descoperi caricaturi si desene inedite, create de diferiti autori de pe intreg mapamondul. Eram deosebit de intrigat de numarul mare al caricaturilor care circula pe internet si nu-mi puteam imagina cat de repede pot crea unii artisti un desen si cat de bun poate fi cate un desen, pana nu am urmarit videoclipuri cu si despre realizarea caricaturilor. Din acel moment am devenit fascinat de domeniul caricaturilor si am inceput sa apreciez si mai mult munca artistilor caricaturisti. 

Aveam o adevarata satisfactie ca sa urmaresc caricaturistii stradali din marile capitale europene, care, in cateva minute realizau cate un desen de efect pentru cativa euro. Ca in orice domieniu si in caricaturi exista artisti inzestrati cu talent si unii mai putin talentati, dar totul depinde de gusturi. Chiar daca traim intr-o epoca a vitezei si a mobilitatii, daca vrei o caricatura nu trebuie sa mergi pana dai de un caricaturist stradal, poti pur si simplu sa o comanzi online din confortul caminului tau. Comanda-Caricaturi se afla la un clic distanta. Toate caricaturile sunt realizate manual 100% fara ajutorul unor programe de editare si pot fi livrate in toata tara. Livrarile se pot face in format electronic prin scanare la o rezolutie mare a desenului pentru a putea fi listat si imprimat pe orice suport sau in original prin curierat rapid. Procedura de comanda a unei caricaturi este cat de poate de simpla, este nevoie de o descriere cat mai detaliata a ceea ce doresti sa surprinzi si imagini cat mai clare cu trasaturile personajului ce urmeaza a fi desenat.

In concluzie, daca vrei ca un eveniment (fie ca vorbim de aniversari, casatorii, botez, onomastica sau marcarea unui moment special) sa fie condimentat cu ras si voie buna, o caricatura de efect este ingredientul cel mai potrivit pentru un succes deplin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro