Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Amortizoare Hayon

Intreaga linie de amortizoare Magneti Marelli este formata din 1014 referinte de inalta calitate, folosite in automobile, cum ar fi Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, INNOCENTI, COUNTER, LANCIA, LAND ROVER, Mazda, Mercedes , Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, ROVER, SAAB, SEAT, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen, ZASTAVA etc.

Amortizoarele hayon Magneti Marelli sunt testate si garantate din punctul de vedere al calitatii. Cea mai buna dovada pentru o astfel de afirmatie este piata in sine. De multi ani, clientii de pe piata pieselor de schimb, precum si ai companiilor OE (producatori de autoturisme, producatorii de autobuze, producatorii de tractoare), au incredere in calitatea Magneti Marelli. Fiecare amortizor Magneti Marelli trece prin teste de calitate inainte de a ajunge la client. Prin urmare, putem fi siguri ca produsele MM indeplinesc asteptarile clientilor de fiecare data.

Testele privind ciclul de viata pe care fiecare amortizor hayon Magneti Marelli trebuie sa fie in masura sa treaca sunt:

1. 30.000 de cicluri la temperatura de +20°C.
2. 500 de cicluri la temperatura -20°C si +80°C. 
3. 120 ore in camera de pulverizare sare - tija pistonului. 
4. 240 ore in camera de pulverizare sare - vopsea. 
5. Rezistenta la rupere: 5 000 N.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro