Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Flanco iti pune la dispozitie un Serviciu Clienti Non-Stop de nota 10

Un client multumit este cel mai bun ambasador al unui produs, brand sau serviciu. In era internetului, un call center functional reprezinta cartea de vizita ideala pentru oricare magazin online. De curand, cei de la Flanco au lansat un SERVICIU CLIENTI NON-STOP, un serviciu clienti gandit pentru a oferi suport clientilor in orice moment al zilei, 24 de ore din 24, 7 zile din 7. In teorie cei de la #suportclientinonstop promit ca un operator este disponibil oricand si iti sta la dispozitie cu informatii si ajutor pentru a-ti rezolva orice problema intampini in calitate de client Flanco.

#suportclientinonstop

Am testat serviciul suport clienti non stop de la Flanco si am ramas placut surprins de promptitudinea cu care mi-a fost preluat apelul. Am ales o zi de sarbatoare religioasa si nationala, o zi in care in mod normal te astepti sa nu-ti raspunda nimeni la apel, mai ales dupa ora 22. Surpriza a fost cu atat mai mare cu cat apelul mi-a fost preluat imediat dupa ce a terminat robotul discursul. Cred ca nici n-a reusit sa sune o singura data in intregime si nici nu cred ca au trecut mai mult de 3 secunde si apelul mi-a fost preluat. Tind sa le dau dreptate celor de la Flanco si sa-i admir ca au reusit sa implementeze cel mai tare serviciu clienti din Romania.


In concluzie, daca apelezi #suportclientinonstop, vei obtine informatiile de care ai nevoie despre serviciile si produsele Flanco in cel mai scurt timp. Personalul din call-centr-ul Flanco este un personal bine pregatit si-ti ofera intotdeauna o solutie la orice problema ai, fie ca este vorba despre plasarea unei comenzi sau despre procesul de livrare, ori despre cele mai bune oferte si campanii, solutii de finantare, plata in rate sau cu cardul, factura si garantie, returul produselor comandate, ori despre cardul de fidelitate Mereu Flanco. Chiar daca nu au o varianta pregatita pentru orice intrebare sau problema ai, operatorii Flanco iti vor oferi solutii alternative, exact cum am fost indrumat si eu. Sunt placut impresionat de serviciul clienti non stop pus la dispozitie de #flanco. Poti oricand apela telefonic la 0374477100 si 0212038170 sau poti trimite email la suport@flanco.ro, indiferent de problema sau intrebare vei primi o solutie sau un raspuns promt. Flanco intr-adevar pune la dispozitia clientilor un Serviciu Clienti Non-Stop de nota 10!

Un comentariu:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro