Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sa vina vara !

Poluarea externa si mirosurile neplacute vor fi un lucru de domeniul trecutului

Grupul Sogefi prin divizia FRAM, a facut cunoscute doua tipuri de filtre care protejeaza impotriva poluarii externe, precum si impotriva oricaror mirosuri neplacute.

- Filtrul de aer polen - va opri toate particulele mai mari de 40 de microni, inclusiv bacterii, polen si gaze de esapament.

- Filtru de carbon activ - opreste toate particulele, precum si mirosurile. In afara de aceasta, se reduce concentratia de gaze nocive care ar putea determina atat dureri de cap cat si tuse. Designul Sogefi de inalta tehnologie a acestui tip de filtru, este format din trei straturi: un strat de carbon activ, care este plasat intre doua straturi de fibre netesute.

Usor de inlocuit si de manipulat

Fiecare dintre aceste tipuri de filtre este accesibil si usor de inlocuit. Cu cat filtrele de aer raman mai mult in masina, cu atat acumularea de bacterii din interiorul vehiculului devine mai periculoasa. Acest lucru, prin urmare, reduce fluxul de aer proaspat in cabina. In mediul urban, eficienta filtrului este redusa mai rapid, mai ales in blocaje de trafic si la viteze mici, atunci cand gazele de evacuare pot crea un tunel de gaz periculos in cabina. De aceea, ca si cu toate celelalte filtre, filtrul de aer trebuie schimbat periodic.

Gama filtrelor de aer este gama cu cea mai rapida crestere

Nu exista nici o indoiala cu privire la faptul ca piata pentru filtrele de aer se va extinde. Este deja in zona cea mai rapida de crestere a produselor de filtrare, cu o crestere anuala de peste 10 la suta si cu o gama completa care are mai mult de 250 de referinte si ceea ce este de asemenea impresionant, un parc auto cu o acoperire europeană de 95 la suta. Grupul Sogefi produce filtre habitaclu pentru piata pieselor de schimb, care se incadreaza in fiecare tip de vehicul. Aceasta este, indiferent de varsta autovehiculelor, dimensiunea si echipamentul original. Asa ca, sa vina vara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro