Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Canicula se suporta mult mai usor cu Ice Tea

Canicula este perioada verii pe care o suportam cel mai greu. In zilele de canicula simti cum efectiv te sufoci sau te ia cu lesin daca nu reusesti sa te racoresti in cel mai scurt timp. Fiecare dintre noi a incercat metode proprii de racorire, unele mai eficiente decat altele, insa, Marea Racoreala se face cel mai bine cu Ice Tea. Medicul ne spune ca in zilele de canicula sa ne ferim cat putem de caldura de afara si sa ne hidratam cat mai mult cu lichide. Ideea e ca, si daca ai aer conditionat, tot trebuie ca sa te hidratezi cat e ziua de lunga si ziua de vara caniculara chiar e lunga. In astfel de zile caniculare prefer hidratarea cu Ice Tea. Am observat ca, desi romanii nu sunt un popor cu traditie in bautul ceaiului la anumite ore din zi, tot mai multi amici si prieteni, mai ales vara, daca-ti fac o vizita prefera ca sa fie serviti cu cate un pahar sau o cana mare si racoroasa de Ice Tea.

Ice Tea Pina Colada

Cand vine vorba de Ice Tea prefer ca sa prepar ceaiul acasa in loc sa-l cumpar gata preparat din magazin. Iubesc aromele tropicale, precum ceaiul Rooibos cu Vanilie sau Pina Colada (un ceai de fructe cu cocos si ananas) pe care le consum cu placere si le savurez tot timpul anului. Sunt un adevarat fan al ceaiului Rooibos cu vanilie si ciocolata alba pentru ca este un ceai delicios, care pe langa faptul ca nu contine teina si poate fi consumat in orice moment al zilei, ofera un adevarat spectacol al simturilor. La fel, nu pot concepe vara fara un Pina Colada estival, ceaiul de fructe cu fulgi de nuca de cocos si bucati de ananas. Acest amestec de fructe exotice ce te poarta cu gandul spre cele mai exotice locuri de pe Pamant, provoaca dependenta.

Rooibos cu vanilie si ciocolata alba

De curand am descoperit magazinul online ArtaCeaiului.ro, unde am descoperit o gama variata de ceaiuri, astfel incat, acum ma aprovizionez cu ceai si cafea doar de aici si ma bucur in fiecare zi de aceasta bautura minunata cu gust delicios si numeroase beneficii pentru sanatate. 


Am ales sa achizitionez Ice Tea din magazinul online Arta Ceaiului pentru ca:
  • Ice Tea by Arta Ceaiului e 100% natural, contine doar bucati de fructe si frunze de ceai.
  • Ice Tea by Arta Ceaiului iti ajunge toata vara: comanzi sortimentele preferate din magazinul online ArtaCeaiului.ro, le primesti acasa in 24 – 48 de ore si le ai la dispozitie oricand ai chef sa te racoresti.
  • Ice Tea by Arta Ceaiului nu ingrasa, putand fi preparat fara zahar, sau adaugand o cantitate mica de miere sau indulcitor natural.
  • Ice Tea by Arta Ceaiului vine intr-o gama larga de arome, data de varietatea ingredientelor. Ai de ales intre combinatii inedite de fructe “autohtone”: capsuni, fructe de padure, mere, pere, sau fructe exotice: mango, ananas, papaya, portocale rosii, banane.
  • Ice Tea by Arta Ceaiului se poate consuma atat in varianta fara teina de catre copii sau cei care vor sa reduca continutul de cofeina consumat, sau in varianta cu teina, pentru cei care vor sa se si energizeze in timp ce se racoresc.
  • Ice Tea by Arta Ceaiului e foarte simplu de preparat, ai control total asupra intensitatii gustului si poti sa-l iei peste tot cu tine intr-o cana termos.
Arta Ceaiului

In concluzie, prefer sa consum Ice Tea in locul sucurilor carbogazoase pline de E-uri din comert. In plus, doresc un stil de viata sanatos si prefer un Ice Tea 100% natural, facut in casa, unor bauturi cu efect nociv asupra sanatatii. Daca simti nevoia sa te racoresti, fa-mi o vizita si te voi servi cele mai racoritoare si aromate Ice Tea-uri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro