Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Amortizoarele Super Touring Sachs - cel mai inalt nivel de siguranta in functionare

Amortizoarele transforma energia vibrationala a sasiului si a rotilor, in caldura. Acest lucru pare simplu, dar are consecinte grave pentru siguranta si confort, cauzand uzura vehiculului. In ceea ce priveste siguranta, amortizoarele au rolul de a preveni ”saltul” rotilor la contactul cu suprafete inegale, care ar ajunge astfel in imposibilitatea de a frana, sau de a tracta, atunci cand pierd temporar contactul cu solul.

Confortul oferit de suspensie „sufera” atunci cand miscarile sasiului cauzate de conducerea pe suprafete denivelate, schimbarea directiei de mers, franare si accelerare sunt transmise “nefiltrate”, ca sa spunem asa, spre pasagerii vehiculului. Amortizoarele reduc substantial acest efect si, astfel, contribuie remarcabil la confortul pasagerilor. Mai mult decat atat, saltul rotilor si vibratiile puternice ale sasiului, cauzate de functionarea necorespunzatoare a amortizoarelor, conduc la o uzura mai mare a anvelopelor si a pieselor de suspensie.

Echipamentul tehnic a fost adaptat pentru a indeplini cerintele din industria de automobile. Acest lucru garanteaza acelasi nivel de siguranta si confort pe care le-ai putea gasi intr-un vehicul nou. Materialele de calitate superioara si metodele de procesare ofera rezistenta la coroziune si uzura redusa. Exemple in acest sens sunt tijele piston, cromate si finisate si ghidajele tijelor de piston antiuzura si rezistente. O combinatie a acestor doua componente garanteaza nu numai etanseitatea amortizoarelor, dar si un nivel ridicat de confort si frictiune redusa. In plus, lacul pe baza de apa folosit pentru amortizoare, nu ofera doar protectie fiabila impotriva actiunii pietrelor, coroziunii cauzate de apa sarata si altor influente de mediu, dar este, de asemenea, ecologic (cum este cazul tuturor produsele Sachs).

Gama Super Touring de la SACHS este destinata soferilor care doresc sa faca din condusul de zi cu zi, unul fara probleme si din vacanta lor o placere – avand parte in acelasi timp de siguranta si confort, in traficul urban, pe drumuri de tara sau autostrada.


2 comentarii:

  1. eu am un Scenic și în 3 ani am schimbat toate amortizoarele. mașina a fost adusă din Austria. Eu îți garantez că orice amortizoare pui, la ce drumuri avem noi, tot nu or să țină cine știe ce.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate producatorii de amortizoare nu le fabrica dupa si pentru drumurile din Romania. Au niste standarde din punct de vedere calitativ. Consider ca amortizoarele Super Touring au o durata de viata mai lunga in comparatie cu altele chiar si pe drumurile din Romania.

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro