Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ce poti face in 3 minute ?

Ce poti face in 3 minute? O intrebare pentru care gasesti diferite raspunsuri si exemple, in cateva secunde, daca stai putin si analizezi diferitele situatii. Daca esti barbat, poti desfasura o sumedenie de activitati intr-un interval cuprins intre 1 si 3 minute. De exemplu, in casa, poti sa te barbieresti in 3 minute, poti sa te speli pe dinti, poti face un dus rapid, poti pregati un mic dejun, te poti imbraca si iesi din casa in exact 3 minute. Daca esti la munca, poti goli emailul in 3 minute, poti face o statistica sau un raport in 3 minute, te poti organiza in 3 minute, poti tine o conversatie telefonica in mai putin de 3 minute. Daca esti in timpul liber, poti face un plin cu combustibil in 3 minute, poti alerga 1 kilometru in 3 minute, poti face cumparaturi in 3 minute si multe alte activitati care necesita, in general, pana in 3 minute.

Noua gama Farmec

Prin comparatie cu un barbat, o femeie desfasoara activitati, care, in general, necesita un timp mai mare de 3 minute. Edificatoare sunt glumele pe seama femeilor care petrec ore intregi la cumparaturi, in saloanele de infrumusetare, vorbind la telefon sau asteptand sa se usuce lacul de pe unghii si multe alte activitati pentru care o femeie petrece mult timp. 

O data cu venirea primaverii si a zilelor calduroase, femeile se preocupa mai mult de infatisarea fizica, tin diete, isi schimba garderoba de iarna cu cea de primavara-vara, cu imbracaminte si accesorii mai lejere, mai transparente, mai scurte, mai usoare si se preocupa mai mult de ingrijirea personala. Astazi silueta subtire si frumoasa este etalonul frumusetii, iar pentru obtinerea si mentinerea unui corp armonios si frumos, pe piata apar diverse produse pentru mentinere si intretinere. Sacrificiile pe care o femeie este nevoita sa le faca pentru frumusete sunt destul de mari si uneori extrem de dureroase. O frumusete naturala si un corp armonios, dupa standardele moderne, ar trebui sa aiba o piele fina, perfecta, fara pilozitati, o piele frumoasa dupa care tanjeste fiecare reprezentanta a sexului frumos.

Noile produse Farmec

Imi admir partenera de viata si ma mandresc cu ea. O consider cea mai frumoasa si inteligenta femeie din lume. Cu toate ca are zilnic un program haotic si incarcat, din care cauza gaseste tot mai putin timp pentru ingrijirea personala sau sa mearga la un salon de infrumusetare, raman perplex de ingeniozitatea si determinarea cu care cauta solutii si gaseste cele mai practice solutii. De exemplu, weekendul trecut, mi-a pus o intrebare la care n-am putut oferi un raspuns: „Stiai ca femeile in 2012, conform studiilor, petreceau aproximativ 11 minute pentru a se epila acasa?”. M-am uitat indelung la ea, am stat cateva momente pe ganduri si i-am raspuns „Tot ce-i posibil, draga mea ... ”. Toate cunostintele mele referitoare la epilare se rezumau la metoda epilarii cu ceara, metoda cea mai des folosita acasa de catre femei. In functie de tipul de ceara si de compozitie, difera modul de aplicare si timpul in care se usuca. Ceara trebuie incalzita, se aplica fierbinte cu un instrument din lemn, ca o spatula, pe o portiune de piele, se asteapta timp indelungat pana se intareste, apoi cu o miscare brusca se indeparteaza fasia de ceara, o actiune insotita de oftaturi sau de interjectiile: “au, au, au!” si  “vai, vai, vai!”. 

Crema depilatoare piele normala

Maria, ma priveste cu un zambet sugubat, apoi imi spune ca a descoperit si a cumparat o noua crema depilatoare de la Farmec cu extract de orhidee, cu actiune calmanta si hidratanta. O crema ce indeparteaza cu rapiditate parul nedorit, actioneaza aproape de radacina firului de par lasand pielea neteda si catifelata. Cred ca am ridicat putin din spranceana, un gest observat de partenera, care a sarit ca arsa si mi-a spus ca o sa-mi faca o demonstratie chiar in acel moment si rolul meu va fi sa cronometrez timpul. Bineinteles ca nu am putut refuza o asemenea provocare prin care urma ca sa-i demonstrez ca tendinta producatorilor este de a exagera putin cand fac reclama unui produs. Femeie hotarata, nu gluma, o vad cum isi da jos pantalonii de trening si-mi arata picioarele. Observ ca are putina pilozitate pe picioare, fuge in baie, din care se intoarce cu tubul de crema depilatoare, apoi isi intinde un strat de crema destul de consistent si ma pune sa cronometrez. Nu au trecut mai mult de 3 minute si o vad cum fuge in baie si se baga la dus. Dupa cateva minute apare in halat si ma pune sa verific rezultatul. Intr-adevar la atingere am simtit o piele neteda si catifelata. Am ramas fara replica, am fost luat prin surprindere, iar Maria jubila de bucurie. Nu sunt sigur daca jubila datorita rezultatului cremei depilatoare sau ca m-a lasat fara replica.

Cert este ca eram putin intrigat de noua crema depilatoare pe care a folosit-o Maria, eram aproape convins ca, sub dus, a facut vreo ghidusie si eu n-am vazut, pentru ca rezultatul era „WOW”. Nu m-am putut abtine si m-am documentat, putin, despre noua gama de produse depilatoare Farmec. Astfel, am aflat ca este o gama diversificata, cu produse destinate mai multor tipuri de depilare, in functie de necesitatile fiecarei persoane: creme, benzi depilatoare, ceara cu incalzire in cuptorul cu microunde, ceara cu incalzire pe foc, perle de ceara, roll-on sau gel pentru curatarea cerii dupa depilare. 

Efect "WOW"

Gama contine 4 subgame, diferentiate prin specificitatea produselor in functie de tipul de piele:

- cu extract de Orhidee - pentru pielea normala a femeilor

- cu extract de Argan - pentru pielea deshidratata si o depilare rapida a femeilor

- cu extract de Vanilie - pentru pielea sensibila a femeilor

- cu extract de Zmeura - pentru pielea sensibila a adolescentilor

- cu extract de Boswellia Serrata - un produs special pentru barbati 

Farmec Romania

In concluzie, m-am lamurit cum sta treaba cu noua gama Farmec. Am fost convins ca, intr-adevar, crema depilatoare face treaba buna si indeparteaza firele de par in doar 3 minute, lasand pielea neteda si catifelata, cu un adevarat efect “WOW” asupra pielii. Dupa experimentul cu crema depilatoare, la care am fost martor, pot spune cu mana pe inima ca o femeie poate sa se epileze in 3 minute cu o crema depilatoare din noua gama Farmec. 

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.


4 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro