Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sustine proiectul muzical ”Alchimie” al artistului Marius Matache

Marius Matache nu este doar blogger, ci si muzician, un artist atipic, interpret acustic de indie & folk, doctor in chimie. In lumea muzicala, Mache a debutat cu albumul „Hoinar prin Piata Matache” cu un tiraj de 1000 bucati. Pentru lansarea celui de al doilea album, intitulat „Alchimie”, Marius Matache a ales o cale inedita, printr-o campanie de crowdfunding. Cuvintele lui sunt graitoare:

„Daca HOINAR prin Piata Matache a fost pentru mine bacalaureatul, examenul de maturitate, Alchimie va fi lucrarea de licenta, iar profesorul din mine nici nu concepe sa nu il ia cu 10.”

Alchimie

Albumul in sine este o poveste cu 11 capitole, care se deschide La un han si se incheie pe linia ferata, cu trenul care pleaca, dar lasa deschisa povestea pentru o continuare, cu doua piese cu ploaie, cu doua piese lirice, toate situate diametral opus fata de piesa centrala, Alchimistul.

Pentru a pune in aplicare acest plan, Marius Matache are nevoie de sprijinul oamenilor care cred in muzica de calitate, in muzicienii independenti ce vor sa „rupa normele”, pentru ca oricat de tare visezi si oricat de mult te-ar sprijini prietenii, un produs artistic de calitate e conditionat de bugete importante.


Merita sa-l ajutam si sa-l sustinem pe Marius Matache sa lanseze albumul „Alchimie”, pentru ca banii vor fi folositi pentru multiplicarea discurilor, holograme, pentru evenimentele de lansare, bannere roll-up si spider, pentru merchandising, postari sponsorizate pe facebook, poate un videoclip, plus cheltuielile neprevazute ce vor aparea odata cu albumul.

Multa bafta !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro