Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cum sa cuceresti totul, ca o Cenusareasa moderna?

Traim intr-o lume care este detinuta de barbati, proiectata de barbati si condusa de barbati, si totusi ne asteptam ca femeile sa participe la viata cetatii. Fiecare dintre noi, trece prin momente cand isi aduce aminte cu placere si admiratie, de femeile din jurul lui, care te inspira si iti sunt alaturi in toate momentele vietii, care iti aduc bucurie in suflet, care te sustin si te consoleaza si, nu in ultimul rand, te iubesc. Exista un cliseu conform caruia barbatilor le este foarte greu sau imposibil ca sa inteleaga femeia. Oricum privim lucrurile, femeile pot fi intelese foarte bine cand vine vorba despre pantofi. Din cele mai vechi timpuri, femeile au acordat o atentie deosebita incaltamintei, asa se explica folclorul, legendele si povestile nemuritoare in care gasim legatura stransa dintre o femeie si pantofii ei.

Povesti de dragoste, cu si despre pantofi

Povestea Cenusaresei, scrisa de fratii Grimm, reprezinta cea mai familiara imagine ce scoate in evidenta legatura de taina dintre o femeie si pantofii ei. Majoritatea dintre noi, am facut cunostinta in copilarie cu sarmana Cenusareasa care a fost obligata sa indure nedreptatile si rautatile surorilor vitrege sustinute de mama lor, un adevarat geniu malefic. Dar, ca in orice poveste, povestea fratilor Grimm se termina cu “happy end”, pentru ca spiritele bune, pasarile cerului, o conjunctura favorabila si un pantof pierdut, duc la unirea, in taina casatoriei, a printului cu Cenusareasa. Daca, in copilarie, am adorat povestile, acum inteleg ca toate povestile pornesc de la un sambure de adevar, astfel pantofii, sunt la randul lor, o poveste pentru fiecare femeie in parte. O poveste care in vremurile trecute prindea cu totul alt contur, pantofii de dama erau greu de procurat, iar fetele tinere erau dispuse ca sa faca sacrificii si sa indure dureri ingrozitoare, doar pentru a putea incalta o pereche de pantofi la o petrecere sau un eveniment social.

Cenusareasa

Incerc sa-mi imaginez, daca fratii Grimm ar fi fost contemporani cu noi cum ar rescrie povestea Cenusaresei? Daca o pereche de pantofi a putut schimba viata Cenusaresei, oare cum schimba o pereche de pantofi viata unei femei moderne? O femeie moderna, care se confrunta zi de zi cu situatii delicate, trebuie sa faca fata stresului cotidian si sa-si indeplineasca indatoririle la locul de munca. Daca ar fi sa re-editam povestea Cenusaresei raportandu-ne la conditiile actuale, ea, cu siguranta, n-ar roboti toata ziua prin bucatarie ci ar avea un program incarcat, ar face ore suplimentare la locul de munca sau ar avea o sumedenie de indatoriri extra care i-ar ocupa tot timpul liber. Cu toate problemele si stresul cotidian, viata unei Cenusarese moderne este mult mai simpla si mai usoara cand vine vorba sa-si aleaga o tinuta sau o pereche de pantofi. 

Cenusareasa moderna

Conform povestii, tatal Cenusaresei ii aduce de la iarmaroc o crenguta de alun, pe care aceasta o uda cu lacrimi si o sadeste pe mormantul mamei sale, ce se transforma intr-un copac falnic, intre ramurile caruia, de fiecare data, cobora o pasarica alba. Si de fiecare data, cand avea fata vreo dorinta, pasarica i-o implinea si-i arunca din pom ce-i poftea inimioara. Facand o paralela, astazi copacul crescut pe mormantul mamei poate fi intruchiparea internetului, iar pasarica alba, ce-i indeplinea dorintele Cenusaresei, ar putea, foarte bine, intruchipa magazinul de pantofi Carmine Shoes. 

Astazi, poti foarte usor sa cauti intr-un magazin online pantofi cate perechi de pantofi din piele naturala doresti, poti selecta cele mai bune oferte, poti alege cele mai simpatice culori, poti alege pantofi stiletto pe care-i poti asorta cu orice tinuta. In plus, pe blogul Carmine Shoes, poti gasi articole interesante, sugestii de tinute si outfituri pentru orice anotimp si orice ocazie. Sunt sigur, ca o Cenusareasa moderna, ar putea alege cu bucurie dintre ofertele Carmine o pereche pantofi dama producator, care sa-i evidentieze gratia, feminitatea si increderea in sine. Toti pantofii Carmine sunt facuti cu rafinament si stil, sunt comozi, din piele naturala, cu un design unic si modern. 

Pantofi stiletto Red Queen 

O pereche de pantofi stiletto Carmine reprezinta un elogiu adus feminitatii in orice situatie. Pantofii stiletto Carmine Shoes te fac, cu siguranta, remarcata si eleganta lor denota stilul deosebit cu care sunt creati si reprezinta o modalitate, la indemana fiecarei femei, prin care iti poti exprima unicitatea. Exact unicitatea, prin care a fost identificata Cenusareasa, in povestea fratilor Grimm, in acelasi fel, o pereche de pantofi stiletto Red Queen iti vor pune in valoare feminitatea, unicitatea, gratia, eleganta si se adapteaza cu usurinta chiar si celor mai pretentioase gusturi. 

Carmine Shoes

Dragostea pentru pantofii cu toc, se ascunde in locuri unde NU te-ai astepta ca sa o gasesti, de aceea, Carmine Shoes, vine in intampinarea iubitoarelor de pantofi, cu o oferta bogata in fiecare primavara, anotimpul in care omagiem femeia si iubirea. Carmine Shoes te provoaca sa te lasi cucerita de sentimentele pure de dragoste, la inceput de primavara. Indiferent de culoare, model sau lungimea tocului, pantofii Carmine te ajuta sa faci fata cu brio fiecarui moment al zilei, fie ca mergi la birou, la o intalnire, la teatru sau la o petrecere. Intotdeauna se poate impleti o poveste de dragoste intre tine si pantofii Carmine Shoes.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.


2 comentarii:

  1. Eu uitasem varianta cu crenguta, se vede ca n-am citit povestea de mult, in schimb varianta Disney nu pot s-o uit nici daca as vrea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai m-am referit la original. Probabil ca nici cei de la Carmine n-or citit povestea :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro