Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Care este secretul frumusetii romancelor?

Criteriile dupa care oamenii proclama frumusetea unei femei difera de la generatie la generatie. Daca in urma cu cativa zeci de ani, o femeie frumoasa era declarat tipul de femeie voluptoasa cu forme rubensiene, astazi, silueta subtire cu un chip angelic, a devenit etalonul frumusetii, iar pentru modelarea si mentinerea unui corp armonios si frumos, si a unui ten impecabil, pe piata apar diverse produse cosmetice pentru mentinerea frumusetii si intretinerea tenului. O frumusete naturala si un corp armonios, dupa standardele actuale, ar trebui sa posede o piele fina, tanara si perfecta.

Gerovital Plant 2016
Romancele au o frumusete aparte, indiferent de conformatia fizica sau aspectul interior. Poti sa iti dai seama si faci diferenta intotdeauna, doar dupa ce treci granita tarii si intri in contact cu alte femei, din alte tari. Cred ca, fiecare dintre noi am observat frumusetea femeilor de langa noi, fie ca este vorba de bunica, mama, sora sau fiica, indiferent de generatie, frumusetea lor este, parca, scrisa intr-un cod genetic specific romancelor. Imi este greu ca sa decid care dintre reprezentantele sexului frumos din preajma mea este cea mai frumoasa si daca m-as pronunta sau as face o nominalizare s-ar putea ca sa fiu cat se poate de subiectiv. Conform zicalei ca “imperfectiunile partenerei nu se mai vad acolo unde exista iubire, pentru ca dragostea face toate lucrurile perfecte”, cred ca partenera mea de viata este cea mai frumoasa romanca.


O admir sincer pe Maria, partenera mea de viata, pentru frumusetea chipului si bunatatea interioara. De cand o stiu, m-a atras la ea frumusetea chipului, un chip cu trasaturi fine, feminine, delicate si frumoase, ca de papusa. Cu toate acestea, trecerea anilor, lasa amprente si pe cel mai frumos chip. Nu poti ramane vesnic tanara si frumoasa, dar cu putin efort, iti poti mentine si imbunatati sanatatea tenului. La inceputul anului a trecut printr-o serie de evenimente neplacute care au dus-o aproape intr-o depresie cronica. De la problemele de la locul de munca, la decesul unuia dintre parinti, toate s-au acumulat si au lovit dintr-odata. Timpul le-a rezolvat pe toate, dar a lasat cateva riduri mai pronuntate si o oarecare tristete pe chipul Mariei. Am incercat tot posibilul ca sa readuc bucuria pe chipul ei si sa inlatur cutele lasate de ganduri si necazuri. Uneori reuseam sa-i smulg cate un zambet, doar atat, la un zambet frivol se rezumau toate eforturile si incercarile mele. Speram, din tot sufletul, ca o sa-si revina repede, sa-si recapete pofta de viata si sa-si revitalizeze chipul frumos, fara tratamente costisitoare sau sedinte terapeutice.

Crema Antirid Revitalizanta
O data cu venirea primaverii si consumarea sarbatorilor dedicate femeii, am sesizat o imbunatatire atat a moralului cat mai a aspectului Mariei. De la o vreme a inceput sa se simta mai bine, sa afiseze zambete si bucurie pe chipul ei frumos. Parca, ridurile si urmele tristetii s-au evaporat ca prin minune. Nimic nu mai trada necazurile si framantarile prin care a trebuit sa treaca la inceputul anului. Intr-un fel, eram bucuros ca a reusit sa treaca peste pasele mai proaste, dar in acelasi timp, eram intrigat cum a reusit si ce tratament si-a aplicat tenului fetei cu rezultate vizibile de la o zi la alta.

Mi-am adus aminte ca de 8 martie a venit acasa cu un cadou primit din partea firmei, ce continea mai multe produse cosmetice in ambalaje cu flori rosii. Pe ascuns, manat de curiozitate, am cautat in baie, in dulapul cu produse cosmetice, acele cutii cu flori rosii pe ambalaj. Nu mica mi-a fost mirarea cand am descoperit ca toate produsele primite cadou de Maria, erau produse romanesti din noua gama Gerovital Plant de la Farmec. De curiozitate, am inceput sa citesc informatiile afisate pe ambalaj si ingredientele active responsabile de efectele produselor (hidratare, antirid sau nutritiva). Asa, am descoperit ca fac parte dintr-o noua gama de produse Gerovital Plant, in care ingredientul de baza activ este uleiul organic din Floare de Mac. Nu m-as fi gandit niciodata ca uleiul organic din flori de mac are avantajul de a proteja tenul si pielea de stresul urban, in plus, are efect calmant si de protectie a pielii. Surprinzator este faptul ca uleiul din flori de mac este ideal in tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate si expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii. 

Crema Microderm-Abraziune
Intotdeauna am avut incredere in produsele cosmetice romanesti, realizate din ingrediente 100% naturale. Am rasuflat usurat cand am citit ca uleiul din floare de mac are compusi benefici ce sunt puternici antioxidanti si care protejeaza celulele pielii de stresul oxidativ, prin actiune antiradicalica, de inhibare, activare, sau protejare a enzimelor specifice din corp si prin conservarea continutului de antioxidanti proprii organismului. Totodata sunt substante antioxidante, antiradicalice si antiinflamatoare. Cremele din noua gama Farmec, aplicate pe suprafata dermului, imbunatatesc functia de bariera a pielii.

Crema Nutritiva Multivitamine
Tineam in mana o crema antirid revitalizanta SPF 10, cu un miros placut. Nu ma pot abtine si ii testez compozitia cu un deget. Imediat, un gand nastrusnic imi incolteste in minte, poate exact produsele noi, din gama Gerovital Plant, stau la baza schimbarii in bine pe care am sesizat-o pe chipul Mariei. Pe cale de consecinta, daca la ea are un efect benefic vizibil, daca ma dau si eu cu putina crema antirid in jurul ochilor, cand nu ma vede nimeni, s-ar putea sa aiba si la mine un efect benefic. O pun inapoi pe raft si pun mana pe un flacon de crema microdermabraziune. Cu greu pot sa-i silabisesc denumirea dar, dupa ce ma familiarizez cu ingredientele active si efectele lor asupra tenului, totul devine mai usor de citit si are logica. De fapt tineam in mana o crema ce utilizeaza cristale naturale de corindon ce permit o microderm-abraziune eficienta. Prin aplicare, crema imbunatateste tonusul si textura pielii, cu rezultate excelente pentru majoritatea tipurilor de ten, cu exceptia tenului cuperozic, cu acnee rozacee, sau iritat. Nu eram lamurit prea bine in ceea ce priveste beneficiile utilizarii cristalelor de corindon, dar presupun ca pentru o femeie moderna, totul este destul de clar.

Ultima crema din noua gama Gerovital Plant, din colectia Mariei, era o crema nutritiva multivitamine, destinata ingrijirii zilnice a pielii fetei. O crema cu substante nutritive active si vitamine, este recomandata pentru ingrijirea oricarui tip de ten. Am rasuflat usurat, dupa ce mi-am dat seama ca o pot folosi si eu, bineinteles, fara stirea Mariei, dupa fiecare barbierit, mai ales ca am un ten destul de sensibil si ma irit usor. Dupa experienta traita cu produsele din noua gama Gerovital Plant, eram convins 100%, ca am descoperit secretul frumusetii Mariei. 

Farmec

In concluzie, daca folosesti podusele Farmec pe baza de ulei de floare de mac, din noua gama Gerovital Plant, in scurt timp vei observa eficienta si efectele lor benefice, cu ajutorul carora poti atenua sau scapa de cutele si ridurile tenului, care tin cu tot dinadinsul sa apara in cele mai vizibile locuri. Apoi capeti mai multa incredere in tine si te poti concentra pe activitatile placute ale vietii. Vei simti ca esti alt om, optimismul si fericirea nu te mai parasesc niciodata, iar norocul se lipeste de tine, mai ceva, ca timbrul de scrisoare. Cu alte cuvinte, noua gama de produse Gerovital Plant, este secretul frumusetii romancelor.

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016.


2 comentarii:

  1. Iuliu, deci și băieții... :) Mi-a plăcut cum ai tratat! Ca un doctor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de aprecieri!
      Normal ca si baietii mai incearca :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro