Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Garantia uneltelor Toptul

Uneltele profesionale TOPTUL, in afara conditiilor specificate, sunt garantate neconditionat pentru orice defect de material sau pentru orice defect aparut in urma folosirii adecvate pe durata de viata si garantie a acesteia. Vom repara sau inlocui orice produs care se v-a defecta in urma folosirii corespunzătoare. Utilizatorii se pot baza pe calitatea superioara a sculelor profesionale TOPTUL.

Probleme posibile care nu fac obiectul garantiei TOPTUL.

1. Folosirea neadecvata si abuzarea produselor Toptul; exemple:
- folosire (neadecvata) a surubelnitelor pe post de dalta sau levier.
- lovirea uneltelor cu ciocanul pentru marirea fortei aplicate acestora.
- uzura pronuntata ca rezultat al folosirii neadecvate sau abuzare.

2. Modificarea proprietatilor fizice ale uneltelor - prin modificarea proprietatilor fizice ale uneltelor se poate obtine un rezultat bun pentru moment (in anumite cazuri sau necesitati) dar acestea isi pierd proprietatile de rezistenta precum si garantia.

3. Aplicarea fortelor exterioare la folosirea produselor TOPTUL. Exemplu: adaugarea unei tevi pe o cheie fixa, un maner T sau un levier pentru desfacere, strangere sau marirea efectului de levier. Forta exterioara aplicata poate distruge, deteriora si modifica uneltele de lucru.

4. Folosirea uneltelor de mana impreuna cu cele pneumatice sau unelte de forta. Exemplu: aplicarea excesiva a fortei pistolului pneumatic asupra unei chei tubulare de mana v-a duce la uzura excesiva si crapaturi.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro