Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Epilarea definitiva - solutia de a te simti bine in propria piele

Problemele legate de felul cum arati, de grijile pe care ti le faci de felul in care te vad altii, de ce impresie faci prin simpla prezenta a reprezentat o preocupare continua din cele mai vechi timpuri si pana in ziua de azi. Am convingerea ca nu se va opri aici ci vor continua atata timp cat umanitatea nu va inceta sa-si puna intrebari despre infatisare, comportament si vestimentatie. Dintotdeauna omul a fost fascinat de felul cum arata, de cum poate sa iasa in evidenta fata de ceilalti semeni ai lui, de cum poate sa se diferentieze de ceilalti, inventand noi si noi tehnici, procedee si produse menite ai infrumuseta corpul si infatisarea. Fie ca vorbim de podoabe, bijuterii, coafura, preocuparea a fost de a iesi in fata, de a arata altora modul inteles de a impresiona, soca, aici incluzand si tehnicile de tatuare a pielii intalnite la popoarele arabe cu henna, fie ca vorbim de tatuajele tribale din Oceania si Polinezia, incercarile omului de a aduce imbunatatiri aspectului fizic a fost o preocupare continua si perpetua. Daca stai doar o clipa si analizezi retrospectiv cum s-au schimbat, evoluat si perfectionat tehnicile infrumusetarii in toate acceptiunile ei, nu poti decat sa te minunezi de inventivitatea de care a dat dovada omul in incercarile lui de a epata, a arata din ce in ce mai provocator si seducator pentru semenii lui. 

Silkn Glide 150K
Printr-un astfel de moment am trecut si eu, cand a trebuit sa povestesc despre cum a evoluat perceptia asupra unor aspecte ale vietii din trecut inspre zilele noastre, despre cum a evoluat tehnica, pentru ca noi, acum in modernitate sa ne bucuram din plin de binefacerile ei. Eram la un seminar la mare, afara cald si frumos, valurile se spargeau pe faleza, cam nimeni nu prea avea chef de discutii, interpelari si raspunsuri pe o vreme ca aceea. Cum era o dezbatere organizata de asociatii studentesti si din societatea civila, deci implicit multi tineri si in cazul atelierului meu de lucru multe tinere, la inceput am stat un pic pe ganduri cum as putea eu sa vorbesc despre niste lucruri atat de abstracte, atat de invechite pentru ei si care li se pareau ca exista in mentalul colectiv. Cum sa le povestesc eu de bucuria scrierii si mai ales de primirea unei scrisori cand azi distribui un mail in grup si in cateva secunde afla toata lumea ce vrei sa le comunici, sau ca folosirea batistutelor de hartie sunt folosite doar de cativa ani, unii dintr ei nici nu stiau ca inainte lumea folosea batiste de matase sau bumbac, cu monograme sau inflorituri pe la colturi. Ca sa nu par ca si picat din luna sau din alta epoca, sa intru in universul lor de cunostiinte, si dupa cum am mai spus erau in majoritate numai domnisoare, am incercat sa le expun o problematica ce sa le captiveze interesul, anume despre problema epilarii si cum reusesc ele sa aiba o piele fina, un corp perfect bronzat si sa reuseasca sa faca toti baietii sa intoarca capul dupa ele pe plaja. 

Epilare definitiva
Am observat ca subiectul a fost pe gustul lor, au inceput sa dezvolte subiectul si am patruns prin tainele unei bune epilari, capabile sa aiba efectul dorit. Am trecut in revista diferite metode, de la celebra si clasica epilare cu ceara fierbinte, ce se dezlipeste de pe piele obligatoriu acompaniata cu urlete, la tratamente cu zahar sau cu lama de barbierit, ajungand apoi la aparate electrice si portabile, aici trebuie sa recunosc ca m-am recunoscut depasit in fata lor. Dar aveam si eu un as in maneca, capabil a le lasa cu gura cascata, as pe care l-am invatat in lungile dispute si lupte cu sotia mea, despre un nou aparat de epilat, ce presupunea o epilare laser, folosind tehnica de epilare IPL, nou aparuta pe piata si care asigura o epilare definitiva. Ca orice lucru nou aparut, costa destul de scump, de aici si disputele cu ea, tinea mortis sa aiba un aparat din acesta, lucru ce s-a si intamplat de Craciun. Avand deci un mic atuu, le-am povestit studentelor despre avantajul epilarii definitive, despre tehnica inovatoare pe baza de laser, despre avantajele de a avea acasa un aparat care sa te scape de grija epilarii la cateva zile, despre eliminarea atator inconveniente ce le presupune un epilat clasic in fata unui produs cu adevarat revolutionar. Tin minte ca la sfarsitul intrunirii, toate domnisoarele jinduiau dupa un astfel de dispozitiv, eu sfatuindu-le sa economiseasca bani ca merita o investitie ca aceasta. 

Silkn Glide
Zilele trecute, pe cand stateam in casa, fiind o vreme ploioasa, vad niste reclame la un dispozitiv minune, ce rezolva permanent problema epilarii, aratand avantajele unui astfel de aparat, la un pret incredibil de mic, aproape gratis. Era exact aparatul luat sotiei si care la acel moment a fost o avere. Ma intorc spre ea, dar ea s-a facut mica, mica, parca invizibila, pentru a nu primi reprosurile mele. Zambind, am cautat adresele pe care le mai aveam de la domnisoarele de la mare, ca sa le dau si lor vestea despre aparate. Deceptia a fost mare cand am primit raspunsul: Multumim frumos de sfat, deja le avem. 


Articol scris pentru SuperBlog 2015.


2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro