Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Cu scule electrice Makita la indemana si tu poti fii un mester priceput !

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a stiut sa se foloseasca de tot ceea ce i-a dat mediul inconjurator, dotat cu functia ce-l diferentiaza de celelalte vietuitoare si anume gandirea, s-a folosit si a creat, a inventat unelte si ustensile menite a-i face traiul mai usor, a-l ajuta in viata de zi cu zi. Fie ca vorbim de pietre cioplite sau pari ascutiti folositi pentru vanatoare sau munca campului, fie ca vorbim de unelte sau aparate create de el, omul a stiut dintotdeauna ca doar singur este neputincios si trebuie sa se ajute de unelte fie pentru supravietuire fie sa-si faca traiul mai comod si mai usor.

Masina de tuns iarba
In contextul vietii actuale, de zi cu zi, dependenta de unelte, scule sau dispozitive este din ce in ce mai mare. In toate domeniile de activitate umana se impun ca o necesitate, practic nemaiputandu-se face nimic fara ajutorul utilajelor, masinilor, robotilor si a echipamentelor in general. Ani de-a randul, omul a stiut sa perfectioneze neincetat posibilitatile tehnice si a celui mai simplu dispozitiv, in functie de necesitatile lui, aducandu-i noi si noi intrebuintari. Daca luam de exemplu banalul cutit, la inceput a fost folosit doar ca sa taie si sa impunga cu el, acum avem o diversitate de intrebuintari si implicit o diversitate de cutite, pornind de la cele de bucatarie, armata, vanatoare, industrie pana la bisturiele medicale. La fel cu toporul, cu care la inceput se doborau copacii necesari construirii unui adapost sau pentru lemn pentru foc, acum avem dispozitive si scule electrice capabile sa culce la pamant in cateva secunde si cel mai falnic si gros copac.

Scule electrice
Perfectionarea tehnicii, aparitia pe piata a diverselor tipuri de unelte a consacrat in mentalul colectiv diverse branduri, nume ce sunt indisolubil legate de activitatea prestata, fiind sinonime cu lucrul in sine. Mai repede spunem sa xeroxezi o pagina decat ca o fotocopiezi cu un aparat marca Xerox. Sa bei o cola inseamna o Coca- Cola si exemplele pot continua. Asocierea pe care o faci in subconstient intre un nume, produs si activitatea fizica pe care le deservesc acestea este ceva involuntar, ajunge doar sa rostesti cuvantul si in fata ochilor iti apare activitatea si unealta respectiva. Cand spui Gillette nu te gandesti la o marca de masini ci la ceva de barbierit, la fel cand spui Michelin spui anvelope si nu un sortiment de mancare, ori Orbit te duce direct cu gandul la guma de mestecat si nu la altceva. Incet, incet, si in societatea noastra si-au facut locul si sunt intiparite in minte diverse asocieri de nume cu perfectiunea din domeniul respectiv, un astfel de nume este si Makita, nume ce s-a consacrat in peisajul sculelor electrice, fiind un ajutor de nadejde, reusind sa faca din tine un adevarat meserias, desi nu prea ai habar nici cum se tine corect o scula Makita in mana. Am descoperit relativ recent aceasta gama de scule, mai mult din greseala (eu fiind un antitalent in materie de tehnica) cand m-am apucat sa mesteresc o baraca in spatele casei, mai mult ca sa fac ordine in dependintele casei unde erau ingramadite diverse lucruri, tot ce vrei si nu vrei. Unul din defectele mele este ca strang si nu arunc nimic, prietenii ma tachineaza zicand ca la mine poti gasi componente ca sa faci si o bomba atomica, daca ai rabdare sa cauti. 

G Tools Romania
Inarmat cu cele mai „performante” scule, adica un pix si o foaie de hartie, l-am secondat pe un adevarat meserias, ce chiar stia bine cum sta treaba si am inceput alcatuirea listei de cumparaturi, cate scanduri trebuiau, cate cuie, balamale si cate si mai cate componente de care nici nu stiam ca exista, nicidecum cum arata si la ce folosesc. Cu un aer de cunoscator, mi-a zis ca neaparat am nevoie si de scule electrice, precum un motofierastrau, munca nu era chiar usoara si nici foarte simplu de executat, atentionandu-ma sa cumpar doar scule Makita, in opinia lui erau ca Mercedesul intre masini sau Iphone intre telefoane, fiind un etalon de profesionalism printre sculele unui meserias. Cel mai bun pret la scule Makita il gasesti la G Tools, divizia online a distribuitorului de scule si echipamente tehnice Geve Com Bucuresti ce au o experienta de peste 20 de ani de prezenta pe piata. Ceea ce mi-a placut la ei e ca nu aveau insirate liste cu produse si preturi, aveau o echipa experimentata formata din meseriasi, specialisti, ingineri si economisti, astfel incat si daca nu te pricepeai la nimic din punct de vedere tehnic (cum este si cazul meu) dupa ce le spuneai ce problema ai si ce vrei sa faci, veneau cu cea mai convenabila solutie, viabila din punct de vedere tehnic si la cel mai bun pret. 

Scule
Cu ajutorul lor, am inceput sa devin familiar cu acest univers al sculelor, un adevarat rai al meseriasilor si vazand gama larga de motocoase, masini pentru cosit, masini electrice de tuns iarba, o idee mi-a incoltit in minte. In spatele casei aveam un teren viran destul de intins si nu il foloseam deloc. L-am dat in grija unui vecin ca sa aiba nutret la animale. Ideea si gandul meu a fost ca sa improvizez un mini teren de golf, chiar daca nu la standarde oficiale, macar sa fie un bun prilej de relaxare cu prietenii intr-o sambata dupa-amiaza, acompaniata de un gratar si o bere rece. Acum sa nu va ganditi ca o sa concurez cu cele mai mari cluburi de golf din lume si o sa gazduiesc partide internationale, cu Tiger Woods invitat, ci doar o modalitate de recreere, un prilej de reunire cu prietenii, putina miscare si voie buna. M-am interesat asa orientativ si am vazut ca un teren standard cu 18 gauri poate costa sute de mii de dolari, trebuie sa contina si infrastructura, un clubhouse, complex de mentenanta, incapere de antrenament plus terenul propriu zis. Avand in magazinul de bricolaj un ajutor de nadejde, am toata increderea ca din punct de vedere al uneltelor, echipamentelor de protectie pana la materialele de constructie, singurul impediment va fi sa aranjez cat de cat suprafata de joc, avand mare nevoie de nivelarea terenului, ampasarea gropii de nisip sau drenarea canalului de apa pentru a recrea cat mai real cu putinta un teren adevarat de golf. Trebuie sa marturisesc cu mana pe inima ca acest proiect mi-a incoltit in minte dupa ce am vazut ofertele la masina de tuns iarba Makita si mi-am dorit foarte mult sa am si eu o asemenea scula. Acum am un scop si nimeni si nimic nu imi mai poate sta in cale. 

G Tools
Preconizez ca anul viitor sa termin tot ce inseamna dependintele administative, adica pe limba mea, sa montez gratarul unde vor sfarai bucatile de carne, sa ridic foisorul unde putem sa ne adapostim la umbra, sa trag curentul electric pana aproape ca sa pun in functiune frigiderul ce v-a tine rece berea. La primavara, devreme sa rezolv cu semanatul iarbii si a gazonului ce trebuie sa fie proaspat pentru amenajarea terenului de golf in detaliu. Masina electrica de tuns iarba asteapta cuminte sa o pun la lucru si pot sa ma declar optimist ca v-a iesi totul exact asa cum mi-am propus. Fericirea ta este de nepretuit, pentru orice proiect iti incolteste in minte exista o scula Makita cu care sa-ti indeplinesti visul.

Articol scris pentru SuperBlog 2015.


2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro