Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Talosa elemente de suspensie

Cu peste 50 de ani de experienta Talosa este lider in industria auto after market pentru productia de brate de suspensie. Sediul principal este in Spania la Egues Navara. Talosa are locatii de productie in Spania, India, Brazilia si Argentina.

Gama de produse Talosa cuprinde: brate suspensie, pivoti, bucse brate, bielete directie si capete de bara, bielete stabilizare, sfere suspensie.

Compania produce peste 2000000 de brate de suspensie anual si peste 5000000 de bucse. Are unul dintre cele mai complete cataloage pentru elemente de suspensie avand disponibile peste 4000 de repere, iar anual se introduc in fabricatie aproximativ 100 de noi repere.

Toate produsele Talosa sunt considerate critice pentru siguranta datorita functiei lor in vehicul, iar acest fapt implica aplicarea celor mai inalte standarde de calitate in toate etapele de dezvoltare si procesele de productie. Calitatea lor este certificata de ISO 9001 TS si ISO 14 000. Toate produsele Talosa sunt testate pentru verificarea performantei:
- teste dimensionale – se verifica cu aparate specializate tolerantele dimensionale ale produselor.
- teste de rezistenta/anduranta – fiecare reper este testat inainte de lansarea in fabricatie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro