Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Radiatorul Full-Aluminu este alegerea perfecta pentru racirea motorului

Pentru a crea avantaje tehnice, economice si de mediu, piata auto se indreapta spre noi tehnologii si materii prime. O noua tendinta presupune utilizarea aluminiului pentru radiatoare in aplicatiile auto. Nissens ofera acum pe piata auto o gama interesanta de radiatoare full-aluminiu. De zeci de ani, Nissens a dezvoltat si a implementat productia proprie de brazare controlata a atmosferei (CAB), in fabricile din Europa. Rezultatul este reprezentat de produsele de racire din aluminiu, cu o excelenta calitate a lipirii si acoperirii uniforme.

Aluminiul este ideal atat pentru producatorii de automobile cat si pentru utilizatorii de automobile, deoarece disponibilitatea materiei prime, greutate mai mica, avantaje non-corozive, precum si eficienta costurilor asigura solutii de racire excelente si eficiente.

De ce sa alegi un radiator full-aluminiu?

Utilizarea radiatoarelor bazate pe tehnologia full-aluminiu ofera o serie de beneficii atractive, comparativ cu radiatoarele conventionale fabricate pe baza unor tehnologii ce contineau plastic si materiale din aluminiu. Deoarece constructia si design-ul auto au devenit mult mai complexe si mai avansate tehnologic, cu mai putin spatiu pentru echipamente, radiatoarele din aluminiu complet sunt alegerea perfecta in comparatie cu solutiile din plastic, deoarece sunt mai usoare si mai flexibile. In cazul radiatoarelor conventionale, rezervoarele din plastic sunt instalate pe un miez de aluminiu, cu o garnitura de etansare. Atunci cand alegi un radiator full-aluminum, utilizarea garniturilor de etansare si riscul de rupere a tuburilor de drenaj sunt complet eliminate.

Aluminiul este unul dintre cele mai abundente metale de pe Pamant. Din acest motiv, disponibilitatea materiilor prime este, in principiu nelimitata. In plus, materialul din aluminiu este perfect pentru reciclare cu zero deseuri. In consecinta, aplicarea materialului de aluminiu pentru radiatoare este compatibila cu respectarea resursele noastre naturale, precum si a mediului.

Performanta full-aluminiu: - deoarece calitatea produsului si a tehnologiei sunt foarte apreciate de catre Nissens, performanta unica a produselor este documentata si in comparatie cu alte produse aftermarket.

Testul de performanta: - Nissens ofera o performanta de racire mai mare cu 15%. Produsele Nissens se conformeaza intotdeauna cu standardele aplicabile OE. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro