Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Lungeste-te la distractie cat vrei tu!

Televizorul este un rau necesar. Desi, exista si se propaga prin mediul online diferite idei precum ca televizorul nu este bun, ca este nociv pentru cei mici, ca te indobitoceste, ca-ti spala creierul, ca iti slabeste vederea sau multe altele, consider ca televizorul este una dintre cele mai bune descoperiri tehnice din ultimul secol. Televizorul ramane cel mai uzual canal de informare pentru majoritatea oamenilor. Cred ca nu mai exista o locuinta din care sa lipseasca un televizor, ori daca lipseste, nu lipseste pentru ca nu-ti poti permite un televizor sau un abonament TV ci din alte ratiuni care tin doar de vointa umana. Trebuie si recunosc ca mai uit zilnic la televizor. Urmaresc zilnic programele tv de la stiri, documentare, filme pana la reclame. Chiar daca detest faptul ca spatiul de emisie dedicat reclamelor este enorm, uneori mai las sa ruleze si reclamele, din ratiuni practice, pentru a nu pierde niciun minut din emisiunea pe care o urmaresc. Inteleg ca televiziunile sunt comerciale si se finanteaza din reclame, dar totusi ca telespectator consider ca sunt supra saturat de reclame si cu greu mai am rabdare si nervi ca sa le urmaresc. In general urmaresc cu placere emisiunile TV si ma relaxeaza programele preferate.

 Pachet Cinema & Upgrade 500 Mbps
Locul preferat din care-mi place sa urmaresc emisiunile TV este patul sau un fotoliu comod. Imi place sa stau intins intr-o pozitie cat mai comoda. Uneori se intampla ca sa adorm la TV, nu din cauza emisiunilor plictisitoare, ci din cauza oboselii. Noroc cu noile tehnologii pe care le avem la dispozitie, chiar daca adormi si pierzi o emisiune o poti vedea inregistrata. Prefer sa vad emisiunile si filmele neinregistrate, pentru ca o data inregistrate, stiind ca le am undeva salvate imi fac destul de greu timp ca sa le urmaresc si uneori raman nevizionate cu saptamanile. Contrar modei de a „rontai” ceva in timp ce urmaresti o emisiune TV, precum popcorn, seminte sau biscuiti, prefer fara, din ratiuni practice. In primul rand faci mizerie, inevitabil iti cad chestii de rontait pe jos, prin pat sau fotoliu si te umpli tot de firimituri. Apoi, daca urmaresti cu atentie o emisiune captivanta, uiti de tine si mananci in nestire, mii si mii de calorii cu repercursiuni serioase asupra siluetei. Prefer sa am langa mine, in timp ce urmaresc emisiunile TV, un pahar cu apa, cu suc sau un vin fiert, mai ales in serile friguroase. Bineinteles situatia se schimba cand ai musafiri, ii servesti cu produse de rontait, le oferi telecomanda de la TV ca sa-si aleaga programul preferat si asa mai departe. Indiferent daca am sau nu musafiri, nu exista sa treaca o zi fara ca sa urmaresc emisiunile si programele preferate la TV.


Urmarind reclama UPC cu sloganul „Lungeste-te la distractie cat vrei tu!” am constientizat ca de fapt aproape intotdeauna stau lungit la TV. Nici ca se putea o reclama mai potrivita si care sa ma nimereasca 100%. Matematic si contabiliceste vorbind, oferta UPC este de neratat, chiar este una dintre cele mai bune de pe piata furnizorilor televiziunii prin cablu, in plus iti ofera posibilitatea sa alegi internet gratis, ceea ce in ziua de azi este un lucru extraordinar. Promotia de toamna UPC este urmatoarea: Pachet Cinema & Upgrade 500 Mbps cu reduceri suplimentare de 50% timp de 3 luni. Promotia este activa, iar spotul a intrat pe TV pe 18 septembrie. Practic, orice client care se aboneaza in perioada promotionala, achizitionand servicii cu o valoare minima lunara de 70 lei, pentru o perioada de 24 de luni, primeste din partea celor de la UPC 50% reducere timp de trei luni + un cadou la alegere. Cadoul consta fie intr-un Pachet CINEMA, fie upgrade gratuit la net de 500 mbps. In concluzie, recomand promotia de toamna UPC.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro