Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Ascute-ti condeiul si pregateste-te de competitie !

Proverbul “Toamna se numara bobocii” in blogosfera are alt inteles si anume “Toamna se numara premiile” de la SuperBlog 2015. Cum ne-am obisnuit in ultimii ani incepand cu data de 1 octombrie, bloggerii sunt invitati sa participe la comepetitia SuperBlog 2015. O competitie extrem de antrenanta si de lunga durata cu sponsori cunoscuti, teme de concurs diverse si premii atractive.

Ascute-ti condeiul si pregateste-te de competitie !

Ce-i drept nu-i deloc usor sa participi la competitie, ai nevoie de multa inspiratie, determinare si rabdare pentru a putea ajunge la final, un final care poate sa fie incununat de succes si recompensat cu premii frumoase. SuperBlog suscita mult interes din partea bloggerilor pentru ca in afara de premiile puse in joc, ai ocazia sa compui articole pe o tema data, sa cunosti sponsori minunati dar si sa intri in contact cu alti bloggeri cu care poti lega prietenii de durata.

Cum sunt dependent de adrenalina si emotii, SuperBlog 2015, imi ofera toate acestea la pachet intr-o superoferta care nu poate fi ratata. Astfel ma inarmez cu multa rabdare si sper sa am si mai multa inspiratie pe parcursul desfasurarii competitiei si imi anunt participarea la formidabilul concurs SuperBlog 2015.

Pentru toti pasionatii de blogging le recomand sa-si ascuta conediul si sa se pregateasca de SuperBlog 2015, o competitie excelenta in care iti poti arata maiestria si inspiratia intr-un concurs de creativitate la superlativ, intra si tu in concurs ca sa vezi ce superblogger esti.


2 comentarii:

  1. Bun venit in SuperBlog 2015! :)

    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes! Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba. Speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog. :) Inspiratie din plin si toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro