Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Si tu poti fi "Meserias"

De ceva timp, pot spune cu mana pe inima ca am si eu titulatura de „meserias’’, titulatura la care am muncit ceva serios in ultimul timp, mai mult de nevoie decat de voie. Totul a inceput mai in gluma, mai in serios, de la o petrecere de sfarsit de trimestru, prilej numai bun de a mai schimba o vorba cu colegii, altfel decat conventionalismele de la birou. Afara era destul de frig si eram destul de ’’euforic’’, fiind intampinat de la usa cu traditionalul „La ora asta se vine acasa, craiule???”, dar mie nici ca-mi pasa – tineam in mana trofeul castigat la tombola (un ceas de perete si o poza inramata cu colegii de birou) si mai fericit ca mine nu era alcineva. Ei, acum e acum, trebuia sa le si pun pe perete pentru a ma lauda cu ce am castigat eu in ore de truda asidua la restaurant. Am scos ceasul din cutie, am montat bateria, am pus alaturi poza frumos inramata si am inceput sa analizez tehnic cum as putea sa le agat pe perete. Simplu, iau un ciocan, doua cuie si gata. Zis si facut. Problema e ca la teorie toti suntem asi, practica ne omoara ... Primul cui n-a intrat pentru ca zidul era din beton si am reusit performanta sa dau jos tencuiala cam de o palma. Nu-i nimic, am zis eu: o a doua gaura va fi langa si o va astupa pe prima. Ei as, am reusit intr-un final sa „decopertez” o buna bucata din perete si nici un cui batut. Trist, nu???. M-am lasat pagubas si mi-am promis ca a doua zi voi face lucrurile ca la carte, adica il voi chema pe vecinul Tica, mester bun la toate si cu siguranta va indrepta el ceea ce am stricat eu.

Produse Moment
Sosind dupa amiaza inspre seara, si-a pus mainile in cap vazand stricaciunile facute de mine si cu un aer de expert a tras concluzia: vecine, trebuie sa refaci totul: zugravit, tencuit, indreptat peretii, etc., iar daca tot te apuci, atunci fa la fel in toate camerele caci oricum in maxim un an trebuie sa renovezi toata casa si sa nu faci un lucru de doua ori. Intr-un colt, sotia numai jubila, ce scumpa petrecere de sfarsit de trimestru, ai reusit, sper ca te-ai cumintit!. Concluzia am pus-o tot eu: tot raul spre bine, mai devreme sau mai tarziu tot trebuia facut. Am tras un scaun si inarmat cu o foaie si un pix am luat constiicios notite de la nea Tica, ce sa cumpar si cate cantitati, caci in ziua de azi comerciantii iti vara pe gat tot ce vrei si nu vrei daca te vad profan ca mine in aceste probleme. Astfel, burdusit de informatii si masuratori m-am dus la magazinul recomandat de Tica: vezi ca sunt doua unul langa altul, trebuie de la cel in rosu, si am inceput cu un ton grav sa-i dictez vanzatorului ceea ce aveam pe lista: mortar, adeziv, spuma, lipici, banda, var, faianta, gresie, parchet, etc. Cu un aer blajin si un zambet in coltul gurii ma intreaba: spuneti-mi mai bine ce reparati ca stiu si eu ce sa va recomand, dupa cum ziceti, vreti sa faceti un adapost antiatomic. Am pus repede cumparaturile in masina si am aplecat la fel repede spre casa unde deja totul era impachetat si infoliat, si ma asteptau pe mine sa ajung si sa ne apucam de treaba. Cum am inceput eu sa asez cele cumparate in ordinea operatiunilor si pe sortimente, chipul lui nea Tica se insufleteste: vecine, nu stiu de unde stii, dar te felicit ca ai cumparat produse din Gama MOMENT cele mai de nadejde ajutoare pentru orice meserias, acopera toate nevoile noastre, uite Moment Adeziv este cel mai bun cand montam gresia si faianta, cu Moment Glet egalizam si netezim peretii, cu Moment Fix & Fill Gun PU Foam umplem si izolam golurile caci e cea mai buna spuma poliuretanica iar cu Moment Fix Power sau Fix Extrem Total lipim absolut orice de la caramida la piatra si placi, etc.

Promotia Moment
Lucrul avansa vazand cu ochii si in cateva zile totul era gata si stralucea a nou. Nea Tica ma batu prieteneste pe umar si cu un aer complice imi zice: ti-am zis eu ca ai luat marfa buna, MOMENT e cel mai bun ajutor, chiar si un nepriceput ca tine se misca ca un profesionist. Ne-am asezat la masa si am desfacut o bere pentru a incununa „opera” asa cum se cade si pentru a ne lauda reciproc pentru munca depusa. Atunci mi-a strafulgerat prin minte ceea ce-mi spusese vanzatorul de la magazin, anume ca daca cumpar de minim 50 lei produse MOMENT si inscriu bonul fiscal pe www.lipesteorice.ro pot castiga unul dintre cele 6300 de pranzuri la Mc Donald’s sau 500 lei saptamanal ori 1000 euro Marele Premiu si ce mi-am zis in sinea mea - la ce noroc am eu poate ca imi scot banii pentru toata renovarea, ori poate castig chiar Marele Premiu, in plus imi mai si raman bani de concediu.

La final, cand totul era gata si a inceput inspectia sub lupa atenta (a se citi ochiul nevestei) am pus si piesele finale lipsa din intregul puzzle si anume ceasul pe perete si poza inramata, folosind nu-i asa Moment Super Glue Ultra Gel de 3g, caci acum ma pot considera si eu un „meserias”.

2 comentarii:

  1. o sa incerc si eu superglue, ca de celelalte m-am saturat, nu sunt de nici o treaba- sunt goale si nu tin nimic lipit

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro