Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Alegerea amortizorului KYB potrivit

Doriti sa restabiliti caracteristicile initiale de manevrare si control ale vehiculului dumneavoastra? Sau preferati sa le imbunatatiti?

Daca ati raspuns da la prima intrebare, atunci aveti nevoie de amortizoare KYB Premium si Excel-G. Daca ati raspuns afirmativ la a doua intrebare amortizorul KYB Gas-a-Just este alegerea potrivita. Un amortizor potrivit pentru preferintele variate la condus este amortizorul cu reglare manuala - AGX.

KYB seria PREMIUM

Amortizoare pe baza de ulei, amortizoare cu suport/picior tip Mac Pherson si cartus. Deoarece este asamblat in fabrica si este calibrat in fabrica, clientul se poate astepta la caracteristici bazate pe performanta, reflectata intr-un control mai bun asupra drumului si un confort sporit in timpul calatoriei.

Premium este creat in special pentru a compensa uzura acumulata si deteriorarea altor piese din sistemul de suspensie. Acesta serie ofera o calatorie buna si o directie buna.

Caracteristici:
- inlocuire economica pentru OE.
- supapa duala in trei faze.
- garnitura ulei cu margini multiple.
- valva piston cu invelis din teflon.
- tija a pistonului cromat dur.

KYB seria Excel-G Bitubular pe gaz

Amortizor bitubular pe gaz, amortizoare cu suport/picior si cartuse. Supapa brevetata, plus gaz, nitrogenul sub presiune asigura confortul in timpul calatoriei si, in acelasi timp, reduce dramatic aerarea sau formarea spumei, ce apare de regula la amortizoare si cauzeaza scaderea performantei amortizorului, chiar si dupa cateva minute de operare.

Restaurarea performantei OE:
- supapa anti-spumare cu o singura cale de acces si intensifica performanta.
- supapa duala in trei pasi.
- supapa piston invelita in teflon.
- cilindru interior fara sudura si inel ochi, fara scurgeri.
- manson depozitat si bucse.
- ac piston cromat dur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro