Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Varietate, inovare, competenta si parteneriat

De multi ani, IPD reprezinta calitatea germana si performanta de top in domeniul pieselor auto. Cu un knowhow competitiv, calitate excelenta a produselor, serviciu de livrare eficient si o relatie bazata pe incredere reciproca si cooperare, IPD a devenit un furnizor de piese de schimb de frunte.

IPD furnizeaza o gama larga de programe de piese de schimb cum ar fi kituri rulment roata, centura de pretensionare, kituri de curea de distributie, fulii, discuri flexibile, CV kituri comune, arbori, pompe de apa si nu doar atat, ci si alte linii de produse mai atractive si mai interesante.

Cooperarea IPD pe termen lung cu lideri in productia de piese OE garanteaza cele mai inalte standarde de calitate si fiabilitate absoluta pentru toate produsele IPD. „Satisfactia clientilor nostri este prima noastra prioritate!”.

IPD Germany
IPD ofera o gama completa de curele de pretensionare, fulii, rola de ghidare, unitati de tensionare, amortizoare si alternatoare provenind din branduri de renume, precum INA, FAG, SKF, LITENS si NTN. Aceste produse de calitate ambalate in cutii atractive IPD garanteaza siguranta si fiabilitatea initiala, stabilita de catre producatorii de echipamente.

Sistemele de actionare ale centurilor sunt structuri foarte complexe si sunt expuse la cele mai inalte sarcini mecanice si termice. Tot mai multe role sunt necesare, intervalele de intretinere sunt extinse si toate partile trebuie sa fie perfect potrivite. Prin urmare, toate componentele acestui sistem sunt realizate exigent la cea mai inalta calitate si fiabilitate cu scopul de a asigura fara probleme functionarea pe intreaga durata de viata a motorului.

Rolele de ghidare si amortizoarele IPD sunt dovada reala pentru siguranta, fiabilitatea si durata de viata maxima a produsului. Daca amortizorul nu este verificat si inlocuit periodic sau daca in cazul unei repartii se folosesc piese de slaba calitate, exista un risc crescut pentru daune si vibratii care pot cauza stricaciuni masive motorului.

Ce e in interior este ceea ce conteaza! In special elementul de decuplare si componenta de amortizare, care joaca un rol critic. Doar know-how-ul specialistilor OE si selectia corecta a tuturor componentelor garanteaza proprietati maxime de amortizare si conditiile optime de functionare.

Profesionistii de o lunga perioada de timp, aleg cele mai bune produse in conditii de siguranta atunci cand inlocuiesc cureaua de distributie: ei schimba in acelasi timp si cureaua de pretensionare si scripetii de deformare. Kiturile IPD ale fuliei de distributie ofera aceasta solutie completa, sigura si economica. Aceasta garanteaza reparatii rapide si clienti multumiti. 

Complet, fiabil si perfect adaptat: Kit IPD curea de distributie!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro