Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Lumea Dinozaurilor

Cu milioane de ani inainte de aparitia omului, Pamantul a fost dominat de niste reptile gigantice numite dinozauri. Despre existenta lor am aflat ulterior cand s-au facut cercetari si sapaturi descoperindu-se fosile foarte vechi care ne-au vorbit despre ei. Dupa cum spun cercetarile stiintifice, aceste reptile gigant au luat nastere in apa cand milioane de microorganisme vii s-au unit si au fost capabile sa se copieze dand nastere altor creaturi asemanatoare care au populat Pamantul cu milioane de ani in urma. Acest lucru ramane un proces unic in istoria evolutiei vietii pe pamant despre care fosilele descoperite ne vorbesc. Dinozaurii sunt printre cele mai spectaculoase creaturi care au existat pe pamant si de care ne minunam astazi prin metodele prin care ii putem vedea miscandu-se, hranindu-se, inmultindu-se prin tehnologia avansata 3D care ne transpun in lumea disparuta cu foarte mult timp in urma. Acesti dinozauri s-au adaptat foarte usor la viata de pe pamant, la clima care exista atunci si unii dintre ei erau ierbivori iar altii carnivori, altii s-au invatat la viata acvatica, altele mai mici s-au adaptat cu zborul si in felul acesta a luat nastere diversitatea de fiinte care populeaza astazi pamantul.

Hopy 
Acesti dinozauri au disparut cu foarte mult timp in urma dupa diverse teorii care spun ca ar fi diparut treptat iar altii sustin ca acest lucru s-a intamplat brusc din cauza unui cataclism provocat de un asteroid ce a provocat un tsunami urias si foarte multe cutremure de pamant cu eruptii vulcanice continue. 

Indiferent ce s-a intamplat si ce a dus la disparitia dinozaurilor, lumea lor este foarte viu construita de oamenii de stiinta care au putut aduce la viata, prin tehnologie, o lume disparuta si inca misterioasa. 

Pentru ca lumea dinozaurilor a fascinat foarte mult iata ca pe aceasta tema s-au realizat foarte multe filme in care dinozaurii au un rol important in filmele de groaza care au fost foarte urmarite. Nu au lipsit nici din benzile desenate sau din filmele animate unde diferiti dinozaurii isi fac aparitia si ai ocazia sa inveti despre fiecare specie lucruri interesante care pentru copii sunt foarte captivante. Pentru multi copii lumea dinozaurilor nu pare deloc straina si cunosc foarte multe despre ei datorita evolutiei tehnologiei, a publicatiilor si a filmelor documentare incat poti afla foarte usor informatii despre ei si lumea lor mult mai usor.

Insa nu este deloc de neglijat si faptul ca s-au construit si foarte multe jocuri online in care dinozaurii au rol important si jucandu-le ai sanse mari sa afli cat mai multe despre ei fiind prezentati intr-o maniera mult mai dragalasa iar copiii ii vor adora. In aceste jocuri cu dinozauri ai sansa sa calatoresti prin lumea micului dinozaur ca sa il ajuti sa se descurce cat mai bine trecandu-l peste multele obstacole care ii stau in cale ca el sa ajunga acasa. Acest joc este unul foarte distractiv si in acelasi timp va dezvolta gandirea logica iar ca sa stiti cum sa ii deschideti drumul se elimina cu un simplu click toate barierele care ii stau in drum.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro