Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Vikingii de la Lesjöfors

Lesjöfors este un furnizor international pentru o gama completa de arcuri standard si personalizate, cabluri si diverse componente. Grupul este organizat in trei ramuri principale de afaceri concentrandu-se pe zonele de componente pentru benzi plate, produse din sarma, arcuri elicoidale si produse after market pentru automobile si alte vehicule. Compania dateaza din 1675 si este astazi unul dintre liderii producatorilor de arcuri din Europa. Lesjöfors isi extinde continuu aria de pe piata prin crestere organica, precum si prin achizitii si fuziuni. In prezent, sunt prezenti prin fabrici sau birouri de vanzari in Suedia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Germania, Regatul Unit, Olanda, Letonia si in Statele Unite ale Americii.

Tinta Lesjöfors este de a fi cel mai bun furnizor de arcuri pentru service-uri si de componente pentru benzi plate oferind clientului posibilitatea unei oportunitati de cumparare la un nivel de calitate care indeplineste cele mai mari cerinte. Pentru o mai buna facilitare in ceea ce priveste necesitatea in piata pentru volume mici si mijlocii, compania a dezvoltat concepte de produse pentru arcuri standard, arcuri din materiale speciale-superaliaje.

Fiind un specialist in domeniul produselelor pe care le ofera, Lesjöfors asigura clientilor designul si calculul potrivit arcurilor necesare, precum si de proiectarea si procesul de fabricatie a instrumentelor. Consideratia pentru calitatea mediului reprezinta o preocupare zilnica. Produsele sunt certificate in conformitate cu ISO9001: 2000 si ISO 14001. Există un program care monitorizeaza si imbunatateste procesele de productie din punctul de vedere al mediului.

La Lesjofors se produce o gama larga de arcuri pentru piata auto europeana si piata vehiculelor utilitare usoare. Compania ofera clientilor sai produse de inalta calitate, servicii profesionale si disponibilitate excelenta. Lesjofors produce si stocheaza toate tipurile de arcuri pentru piata autovehiculelor. Compania ofera asigurare pentru dezvoltare, productie si calitate, privind toate produsele pe care le comercializeaza in centrele de distributie din Europa. Centrele companiei de distributie se afla in Suedia, Germania, Anglia si Statele Unite ale Americii, in cadrul carora toate articolele catalogate sunt in stoc. Exista o capacitate de stocare totala de peste 500.000 arcuri care sunt disponibile intr-un timp scurt de livrare.

Serviciul, flexibilitatea si disponibilitatea sunt extrem de importante pentru cei de la Lesjofors. In scopul satisfacerii cerintelor specifice clientilor sai, Lesjofors ofera TecDoc, TecCom si eParts ca platforme si solutii EDI. Cei de la Lesjfors se straduiesc sa faca tranzactiile electronice de o realitate pentru toti clientii care doresc sa o imbratiseze. Nu este intamplator faptul ca distribuitorii de piese auto de top din Europa, au ales Lesjofors ca partener si furnizor pentru pachetul complet de primavara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro