Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Lamele stergatoare Dyna Blades

In calitate de partener principal al celor mai renumiti producatori europeni de autovehicule, HELLA dezvolta inca din 1899 componente si sisteme de calitate pentru industria constructoare de automobile si este unul din cei mai mari furnizori de piese si accesorii pentru autovehicule la nivel mondial. Prin gama larga de accesorii de inalta calitate, precum sistemele de iluminare suplimentare, goarnele de alarma, becurile si lamelele stergatoarelor, HELLA contribuie in mod semnificativ la siguranta rutiera.

Fiecare produs HELLA ofera cel mai inalt nivel de calitate si performanta. Garantat. Capodopere negre, subtiri. Lamelele stergatoare sunt capodopere tehnice in miniatura. Pe durata de viata, acestea sterg mai multe mii de litri de apa de pe parbriz. Indeparteaza atat particulele de apa, cat si zapada, gheata, insectele si apa murdara improscata de autovehiculele din fata.

O solicitare semnificativa, ce ofera motive justificate pentru alegerea lamelelor de stergatoare de la HELLA, atunci cand acestea trebuie inlocuite. Oricat de mici ar fi – contributia acestora la siguranta rutiera este semnificativa.

Simti diferenta – cu lamelele stergatoare de la HELLA. Datorita acoperirii cu grafit a cauciucului lamelei, frecarea in zona de contact dintre lamela si parbriz se reduce considerabil. Rezultatul: functionare uniforma si silentioasa cu durata de viata mai mare Dyna Blades de la HELLA – noile lamele stergatoare fara articulatii. Sina de arcuire a noilor Dyna Blades, preincovoiata optim, asigura o distributie uniforma a fortelor in orice punct al parbrizului. Astfel, este garantata o stergere perfecta. Forta de apasare uniforma evita aparitia unor puncte de uzura excesiva. La toate lamelele Dyna Blades a fost premontat un adaptor multiplu. Astfel, pot fi reechipate cu noile lamele de stergatoare si autovehiculele de fabricatie mai veche. Pentru seriile mai noi, pachetul include adaptoare suplimentare necesare pentru bratele de stergator ale respectivelor autovehicule.

Noua gama de lamele de stergatoare HELLA este oferita intr-o versiune ce contine o singura bucata in pachet; astfel, clientul poate inlocui, daca este necesar, doar o singura lamela. Cu noua gama de lamele de stergatoare, HELLA obtine o acoperire a pietei de 98 %.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro