Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Gregor Clegane "The Mountain That Rides"

Urzeala Tronurilor a batut record dupa record in lumea filmelor seriale. Cred ca doar la numarul de episoade mai are rivali pe mapamond. Un serial cu atatea caractere de care te poti indragosti si cu o naratiune antrenanta, cu multa actiune ce te tine mereu cu sufletul la gura, in suspans si-ti provoaca valuri de adrenalina pura ce-ti invadeaza intreg corpul te provoaca sa-ti imaginezi cum ar fi daca ai intruchipa unul dintre personajele mult indragitului serial Game of Thrones

Game of Thrones
Dintre toate caracterele din serial, cel mai impresionant si magnific este Gregor Clegane capul Casei Clegane. Gregor pe cat este de impunator pe atat este de violent, efectiv duce violenta la extrem. Datorita masivitatii este poreclit The Mountain (Muntele) pe buna dreptate, putini dintre pamanteni ar putea depasi in dimensiuni acest „the mountain that rides”. Desi actorii care au interpretat fiorosul Gregor Clegane s-au schimbat aproape de la sezon la sezon, daca in primul sezon caracterul a fost interpretat de Conan Stevens si in sezonul doi de catre Ian Whyte in ultimele doua sezoane IV si V caracterul este interpretat de fenomenalul islandez Hafþór Júlíus Björnsson. Islandezul cat un munte cred ca este cel mai potrivit in interpretarea caracterului Gregor Clegane.

Un goliat contemporan
Uriasul islandez Hafþór Júlíus Björnsson in varsta de 26 de ani, are o inaltime de 2,06 centimetri si o greutate de 195 de kilograme, fiind considerat cu adevarat cel mai puternic om din Islanda. In plus, acesta a reusit sa castige competitia "Cel mai puternic viking din lume", dupa ce a reusit sa faca cinci pasi purtand pe umeri un trunchi de copac greu de 650 de kilograme si lung de 10 metri, reusind sa doboare un record vechi de peste 1000 de ani. Legenda spune ca islandezul Ormur Stórólfsson a facut doar trei pasi in urma cu o mie de ani, ducand in spate un catarg de corabie care avea exact aceleasi dimensiuni. 

Gregor Clegane
Gregor Clegane, chiar si dezbracat de armurile extra-large si fara nici macar o arma in mana iti lasa impresia ca este invincibil in lupta dreapta. Arma sa preferata este o sabie imensa, pe care un om normal nu ar putea sa o manuie cu doua maini, dar Gregor Clegane are suficienta putere incat sa o poata manui cu o singura mana, imprastiind teroarea si moartea in adversari. Imbracat in armura si manuind imensa sabie, Gregor Clegane este ca un blindat impenetrabil si imbatabil, de ultima generatie, ce inspaimanta pe campul de lupta si pe cel mai curajos mercenar. 

Urzeala Tronurilor
Reintalnirea cu mult iubitele personaje din Urzeala Tronurilor a avut loc pe 13 aprilie, cand HBO a lansat in toata lumea al cincilea sezon din mult asteptatul serial Game of Thrones. Primul episod a putut fi vazut la HBO, in Romania, in acelasi timp cu premiera din Statele Unite ale Americii este disponibil si pe www.hbogo.ro (fara abonament). Visand cu ochii deschisi, oare cum ar fi ca sa faci parte dintr-o miscare care sa se numeasca #UrzealaBloggerilor, in care fiecare blogger sa-si aleaga o familie din film careia sa-i apartina? Cu siguranta ar fi ceva incitant m-as implica visand sa intruchipez pe The Mountain - Gregor Clegane.

Din 13 aprilie pe HBO
"Elia Martell! I killed her children. Then I raped her. Then I smashed her head in. Like this!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro