Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Bani Online - Reteta Succesului

De fiecare data cand merg acasa ma apuca nostalgia trecutului. Timpul petrecut in casa parinteasca alaturi de o familie numeroasa, de vecini galagiosi, de animalele din preajma curtii, de mirosul de fan proaspat cosit, laptele proaspat muls, mirosul asternuturilor cu levantica, sunt o capsula ascunsa adanc in sufletul meu ce se deschide ori de cate ori ajung acasa. Anii petrecuti la oras atat la internatul liceului cat si in facultate si apoi in tumultoasa si agitata viata citadina m-au facut sa devin un robot si sa nu mai fiu atent la micile placeri ale vietii mele ( cititul, plimbarile in parc, inotul pe inserat, etc.). Sa ma mai gandesc la copilarie nici gand, doar cand ajung ACASA (doar la parinti este singurul si unicul gand), ma napadesc amintirile …

Quick Mobile acum in Profitshare

Sunt mandru de ce am realizat pana acum, de faptul ca sunt pe picioarele mele si ma pot gospodari singur, in ciuda greutatilor vietii. Plecand copil sarac de acasa, singura mea sansa de a razbate in viata era de a invata bine si de a fi serios in munca, neavand relatii si cunostiinte care sa-mi usureze drumul in viata. Oportunitatea mi s-a ivit acum cativa ani, cand am descoperit ca pot face bani cu ajutorul internetului. Pornind ca un hobby, am descoperit cu timpul ca se pot castiga sume frumusele, nu conta ca sunt sarac, urat, slab ori gras, eram un nume in blogosfera. Imi aduc aminte de parca a fost ieri de primii bani castigati cu ajutorul blogului promovand niste produse. Mandru de mine, m-am dus acasa si i-am cumparat mamei 3 m din cel mai bun material ca sa-si faca o rochie noua, tatei i-am luat o palarie din cel mai scump fetru, am platit vecinului Ionica reparatia pentru gardul din spatele casei. Bucuria si mirarea de pe fata mamei prividu-se in oglinda si admirand rochia ce-i venea ca turnata ma umplea de bucurie si nimic pe lume n-ar fi putut sa cumpere acest sentiment. Tata, la inceput a fost reticent “Mai, copile, cine iti da tie atatia bani, ca eu muncesc de o viata si niciodata nu mi-am permis intr-o luna sa cumpar atatea prostii, spune drept nu i-ai furat, ca din munca cinstita e imposibil ca in cateva minute sa castigi atata amar de bani si eu nu vreau sa vina politia la noi acasa“.

Am inceput eu sa-i explic cum sta treaba cu internetul, cu campanii publicitare online, marketing, vanzari, dar ma privea neincrezator si suspicios. Nu putea sa conceapa cum cineva poate sa castige atat de usor bani fara a face efort fizic (poate sa incarce sau descarce saci ori sa cultive pamantul ca el de dimineata pana seara) si acesti bani sa fie obtinuti in mod cinstit si legal. Singura care era satisfacuta era mama, ea stia ce copil a crescut si ca de acum inainte totul va fi bine, la batranete stie ca se poate bizui pe mine si dupa o viata intraga de munca poate sa stea linistita privind ziua de maine.

Magazin Quick Mobile
Stand toti in cerdac in jurul mesei, seara se lasa incet, incet. Lampa din mijloc arunca suliti de lumina galben-aurii. Mama ma pune sa-i povestesc din nou despre “serviciul” meu si desi nu prea intelege ce-i spun, ii face nespusa placere sa ma auda vorbind. Incep sa-i prezint ultima campanie la care particip QUICK MOBILE: “Uite, mama, daca promovez produse oferite de cei de la QUICK MOBILE pe blogul meu, adica pe pagina mea de internet pe care o citeste oricine si cumperi din produsele recomandate, primesc si eu o cota-parte din bani (nu cred ca o mai incurc explicandu-i si despre profitshare sau platforma de marketing prin afiliere) si tot ceea ce trebuie sa fac eu este sa spun la lume ca GAMA QUICK MOBILE include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internationale premium, mai mult QUICK MOBILE ofera comisioane ce depasesc media oferita de advertiserii IT@C din retelele de marketing de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane si Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de Lux”.

Quick Mobile
“Si cum, mai copile, pentru atata lucru oamenii aia de la QUICK MOBILE iti dau bani?”, intreaba tata nedumerit. In mintea sa nu poate sa conceapa ca banii se obtin si altfel decat prin munca fizica pana la epuizare sau serviciu de “domni” cu program de la 8 la 4 si in week-end liber. Treptat, treptat incepe sa admita ca si bloggingul este o meserie ca oricare alta, distribuind si promovand produse (anuntand toata lumea - cum zice el) poti castiga suficient pentru tine si familia ta. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro