Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Jocurile cu motociclete sunt "sarea si piperul" jocurilor online

Imi aduc aminte cu placere ca in urma cu mai bine de 15 ani, cand mi-am achizitionat primul desktop si am facut cunostinta la scurt timp cu internetul, a fost unul dintre momentele de cotitura din viata mea. Pentru prima data puteam naviga liber pe internet si mai ales pe siturile cu motociclete de care eram atat de indragostit. Am reusit sa downloadez mii de poze cu motociclete de toate tipurile. In sfarsit, simteam ca traiesc cea mai mare bucurie a vietii mele in mediul virtual. Daca pana atunci mai frecventam acele netcafe-uri, atat de in voga in anii '90, acum aveam o conexiune la internet prin modem si telefon, desi avea o viteza slaba pentru acele vremuri era super ok, dar si factura de telefon era pe masura. Internetul fiind cam scump prin telefon. Nu dupa mult timp, am descoperit cele mai tari jocuri cu motociclete de curse, si am ramas uimit de multimea lor. Cred ca petreceam ore intregi asteptand cu nerabdare sa copiez cate un joc nou cu motociclete. 

Jocuri cu motociclete de curse
De departe cele mai iubite si in voga jocuri sunt cu motociclete de curse, pe care le-am jucat si le mai joc cu placere. Acum, sincer, nici nu mai stiu cate variante am juccat, dar din considerente practice si de timp liber, am ramas adeptul si fanul jocurilor cu motociclete online, de mai bine de cativa ani, jocuri care inca rezista in topul preferintelor mele. Cu toate acestea am descoperit si alte simulatoare interesante mai ales cu motociclete de viteza care mi-au captat atentia timp indelungat si cu care ma relaxam de obicei. Unele dintre jocurile cu motociclete chiar te prindeau bine si uitai de tine in fata monitorului. Noroc cu faptul ca doar tastatura avea de suferit din cauza utilizarii frecvente si la maxim, dar cum o tastatura de obicei are un pret modic, nu era o problema, se putea schimba la cateva luni fara ca sa simti la buzunar.

Jocurile cu motocickete de astazi vin cu optiuni de personalizare complexe, spre deliciul pasionatilor de motociclete de curse. Jucatorii pot alege pista pe care o prefera, brandul preferat de motocicleta de curse, si pot seta nivelul de dificultate in functie de cat de avansati sunt. Jocurile avansate vin si cu situatii reale de drum care simuleaza experienta efectiva de pilotat si prin asta cresc credibilitatea jocului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro