Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Solutii inovatoare de etansare Corteco pentru noile generatii de masini

In industria auto, la nivel mondial, reducerea emisiilor de CO2 este cel mai important obiectiv de dezvoltare. In acest sens toate componentele vehiculului sunt examinate si adaptate pentru a raspunde acestei provocari. Cu un pachet complet de etansare numit “Solutii de etansare pentru emisii scazute” (LESS), Corteco ofera partenerilor sai din industria OE o gama completa de solutii pentru a le ajuta in reducerea in mod semnificativ a emisiilor de CO2.

O alta tendinta importanta in industria de automobile este de diminuare a dimensiunilor motorului, care este posibila numai cu noi tehnologii de etansare. Noul Mercedes E-Class demonstreaza cat de multa performanta poti obtine dintr-un motor cu patru cilindri.

Dispozitivele de etansare si garniturile joaca un rol cheie in reducerea dimensiunilor motoarelor. Cu portofoliul sau cuprinzator de solutii de etansare, Corteco a adus o contributie importanta noului VW Polo. In Germania, aceasta masina a fost distinsa cu titlul “Masina Anului”, ”Volanul de Aur“ si ”Car of Reason 2010“ - toate aceste premii onoareaza remarcabila punere in aplicare a unui concept inovator de reducere a dimensiunilor motorului.

Produsele LESS, cum sunt capul de cilindru si garniturile de evacuare multiple, simeringurile si inelele radiale de etansare pentru motor si transmisie au facut posibila economisirea spatiului si a greutatii motorului, precum si tratarea eficienta a gazelor de esapament.

Corteco ofera clientilor sai o gama larga de garnituri de motor: tehnologie MLS, seturi de garnituri, cap de garnitura din grafit sau carbon, garnituri de admisie si de evacuare precum si garnituri moi. Interesante sunt de asemenea, pasta de etansare din silicon si saibele de etansare. Clientii au incredere in gama de garnituri Corteco, care au fost elaborate cu tehnologia inovatoare a inginerilor Departamentului de Cercetare si Dezvoltare a grupului Freudenberg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro