Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Intotdeauna sanatatea sta la baza momentelor frumoase

“Sanatate inainte de toate” reprezinta un deziderat atat de adevarat la care ne raportam si pe care dorim sa il avem intotdeauna. Nimic nu este mai greu, mai trist, mai grav si mai dificil de suportat ca o boala acuta sau cronica. Trebuie sa recunoastem cu totii ca cel mai important lucru pentru toata lumea este sa fim sanatosi si sa putem savura micile bucurii oferite de viata asa cum este ea. Daca stam bine sa ne gandim, chiar daca facem o retrospectiva prin care ne aducem aminte de momentele frumoase din viata noastra putem observa ca le-am putut savura si ne-am putut bucura de ele tocmai pentru ca la momentul respectiv am fost sanatosi. 

Iubeste sanatatea
Crudul adevar este ca imunitatea este foarte importanta pentru bunul mers al vietii noastre de zi cu zi. Cu cat avem o imunitate mai buna, cu atat suntem mai putin predispusi la raceli si boli. Cu cat suntem mai sanatosi cu atat viata noastra o putem percepe ca avand o calitate mai buna si ne putem bucura de micile placeri ale ei. Venirea toamnei si a temperaturilor mai scazute, in combinatie cu umiditatea mai ridicata, ofera conditii prielnice dezvoltarii virusilor si implicit devenim mai predispusi la imbolnaviri. Din acest punct de vedere este foarte important cum stam cu imunitatea. Cel mai bine este sa actionam preventiv si sa avem grija ca sa ne imbunatatim imunitatea prin suplimente alimentare naturale, mai ales acum cand vine frigul. De preferat este sa luam un imunomodulator natural ce imbunatateste capacitatea de aparare a organismului.

Septilin sirop
Un imunomodulator natural este Septilin (sirop si tablete) de la Himalaya, comercializat online de Hboutique.ro. Septilin contine ingrediente naturale ca balsamodendron mukul cu proprietati imunomodulatoare si antiinflamatoare, emblica officinalis cu efect antiviral, antibacterian si antioxidant, tinospora cordifolia (Guduchi) cu proprietati antibacteriene, antipiretice, analgezice, glycyrrhiza glabra (Lemn dulce) cu actiune antiinflamatoare, antioxidanta si expectoranta. Septilin este indicat ca sa se utilizeze preventiv sau ca tratament in infectii respiratorii bacteriene, gripa si alte viroze respiratorii, infectii ORL sau afectiuni alergice. In plus are urmatoarele avantaje ce intensifica apararea imunitara, reduce inflamatia si alergia, asigura o recuperare mai rapida si previne recurentele. Septilin sirop este recomandat pentru sugari si copii iar septilin tablete pentru copii si adulti.

Septilin tablete
Ca sa ne dam seama cat de importanta este imunitatea si preventia, trebuie doar sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne imaginam spre exemplu cum ar arata o aniversare de-a noastra daca suntem blonavi. Oare cum ne-am simti in noaptea nuntii daca suntem bolnavi? Ce poate sa fie mai rau ca in ziua cea mai importanta din viata unui adult sa fii cu sanatatea in pioneze? Oare ce sanse ai sa te concentrezi cand esti bolnav si ai de dat un examen important la scoala, liceu, facultate sau la locul de munca? Cred ca sansele sunt minime ca sa putem trece cu brio un examen cand suntem bolnavi. Lista cu evenimente si situatii in care este foarte important ca sa fim sanatosi poate continua. Prin urmare ca sa nu avem surprize neplacute si soarta sa ne joace feste este indicat sa fim atenti la sanatatea noastra si sa ne imbunatatim imunitatea si rezistenta organismului la diferite boli si virusi. Trebuie sa tinem cont de faptul ca sanatatea contribuie la starea noastra de bine si o imunitate buna poate face diferenta in multe situatii.

2 comentarii:

  1. o alta metoda de prevenire a imbolnavirilor specifice sezonului rece ar fi emigrarea in tarile calde , dar nu e de noi ! Trec pe Himalaya !

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine faci Vali, acum nici in tarile calde nu-i de stat ... acolo loveste Ebola. Tot suplimentele naturale imunomodulatoare sunt mai bune.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro