Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Siguranta prin calitatea originala Corteco

Cureaua de transmisie pune lucrurile in miscare. Atunci cand vine vorba de scripeti, asigurati-va de calitatea lor. Curea de transmisie pune in miscare generatorul, pompa de directie, pompa de apa si alte unitati auxiliare. In cazul in care vibratiile tipice ale arborelui cotit sunt transferate pe unitatile auxiliare, acest fapt poate creste nivelul de zgomot, duce la uzura excesiva a componentelor vecine si are ca si consecinta vibratia nedorita a sasiului.

Motoarele diesel, in special, experimenteaza vibratii nedorite, dar acest lucru este valabil, de asemenea la motoare turbo pe benzina. Pentru a reduce vibratiile, producatorii de vehicule utilizeaza din ce in ce mai des scripeti decuplati. CORTECO ofera un portofoliu cuprinzator de scripeti originali. Un elastic din cauciuc cu compozitie metalica, conecteaza cureaua de transmisie, cu arborele cotit si reduce astfel vibratiile nedorite ale constructorului autoturismelor.

Scripetii trebuie verificati dupa aproximativ 90.000 km si ar trebui sa fie inlocuiti, impreuna cu cureaua. Ce este in interior este ceea ce conteaza. O structura complexa, asigura cel mai inalt nivel de amortizare. Combinatia optima a componentelor individuale este cruciala pentru siguranta, confort si pentru durata de viata a produsului.

Sectiune transversala curea transmisie
Elementul de decuplare si componenta de amortizare joaca un rol critic. O comparatie a celor doua imagini de mai sus (fig.1 si fig.2 ) in sectiune transversala, arata diferentele dintre un scripete CORTECO original si o piesa de imitatie. Elementul de decuplare conecteaza arborele cotit cu cureaua de transmisie prin intermediul unui elastomer special. Imbinarea perfecta cauciuc-metal si acest elastomer special sunt, prin urmare, de o importanta deosebita. Elementul de amortizare a scripetelui CORTECO 80001103 este scufundat in ulei vascos si ofera o reducere suplimentara si absolut necesara a vibratiilor.

Scripetele din imitatie (fig. 2) nu indeplineste specificatiile celui original. Dupa instalarea sa, lipsa de amortizare vascoasa poate provoca zgomote neplacute ale motorului si vibratii mai puternice, cauzand un disconfort in timpul mersului. Faptul ca piesa auto de imitatie prezinta aderenta insuficienta intre elastomer si metal, este deja vizibila, in mod clar, in partea neutilizata. Imbinarea optima cauciuc- metal este necesara pentru functia de baza a scripetelui. In absenta acesteia, rezultatul poate fi esecul total al scripetelui sau in cel mai rau caz, deteriorarea motorului. 

Siguranta pe care o ofera un scripete original:
- pastrarea calitatii prin limitarea uzurii componentelor vecine.
- operarea optima a curelei de transmisie, un confort si o siguranta sporita.
- prelungirea duratei de viata a curelei si a scripetelui.
- satisfactia si loialitatea clientilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro