Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Este cool sa fii verde sau cum schimbi un compresor de aer conditionat

Chiar si in cele mai mici masini, veti gasi azi, sisteme de aer conditionat, si cu siguranta, acest fapt ofera un real potential de crestere a service-urilor auto, avand in vedere ca toate vor avea nevoie de reparatii la un moment dat. Dar cum sa gasiti cea mai buna metoda?

Punctul de pornire este inima sistemului, si anume compresorul. Dar la cine sa apelati in cazul in care se defecteaza si trebuie inlocuit? Cea mai larga gama se gaseste adesea la furnizorii de compresoare reconditionate, care va ofera posibilitatea de a gasi ceea ce are nevoie clientul dumneavoastra. Si, de obicei, este la un pret mult mai atractiv decat un compresor nou. In plus, daca optati pentru o piesa auto reconditionata, faceti o buna alegere si in ceea ce priveste mediul, prin economisirea a cel putin 80% din energia/CO2 consumata pentru producerea unui compresor nou. In producerea compresoarele remanufacturate de la Lucas se pune accent pe echilibru si simetrie, ca de altfel pentru toate componentele interne, iar tot ceea ce se folosea pentru un compresor inainte, se va refolosi pentru acelasi compresor. Toate sunt testate si aprobate pentru a se alinia standardelor OE.

Inlocuirea unui compresor AC
Pentru a face instalarea mai usoara si pentru a preveni eventualele erori, toate compresoarele sunt furnizate cu ambreiaj/scripeti, prize originale si sunt umplute anterior cu ulei. Se poate intampla ca un furnizor sa va ceara sa goliti uleiul si apoi sa reumpleti compresorul in cantitatea ceruta. In lucrul cu compresoarele Lucas, aceasta nu va fi o problema. Pe eticheta compresorului este mentionata cantitatea de ulei cu care a fost preumplut compresorul, astfel incat in cazul in care este nevoie sa adaugati ulei, veti sti exact care este masura potrivita.

Unele produse de pe piata sunt furnizate fara prize de curent, doar cu o pereche de fire, care vor trebui mai apoi sa fie conectate. Insa la compresoare Lucas, veti gasi intotdeauna priza originala, care asigura o conexiune de incredere si astfel se evita eventualele greseli facute in timpul instalarii. Toate acestea va ofera o instalare rapida si confortabila.

Un loc de munca curat si ordonat este necesar atunci cand lucrati la sistemele AC. Este de preferat curatarea motorului si a compartimentul sau inainte de a lucra in sistem. Tuburile si tevile trebuie acoperite intotdeauna, imediat dupa deconectare iar conexiunea compresorului nu se va deschide, inainte de a fi asezat in locul potrivit de a avea tuburile conectate. In acest mod se previne accesul murdariei in sistem.

In momentul in care deschideti sistemul, este absolut necesar sa schimbati uscatorul/filtrul. Cine ar schimba uleiul de motor, fara a schimba si filtrul de ulei? Schimbarea filtrului asigura un sistem de lucru eficient si previne problemele, care pot aparea daca pe timpul efectuarii manevrelor patrunde praful. Este, de asemenea, recomandat sa se inlocuiasca supapa de reductie, care joaca un “rol-cheie” in buna functionare a sistemului.

Un proces de multe ori nesupravegheat sau uitat in service-ul sistemului AC este sistemul de ambreiaj hidraulic. Contaminarea si umiditatea in sistem pot provoca daune noului compresor instalat si supapei de reductie. Cu o focalizare asupra proceselor de mai sus mentionate si cu o gama larga de compresoare Lucas, care acopera aproximativ 90% din modele de vehicule exitente, aveti la dispozitie cea mai buna metoda de a va servi clientul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro