Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Siguranta copilului in calatoriile cu masina intra in responsabilitatea parintilor

Masina face parte din viata noastra cotidiana si cred ca multi dintre noi nu isi pot imagina o zi fara masina. Daca avem de mers 2-3 strazi distanta sau pana la supermarket ne urcam in masina, chiar si gunoiul de multe ori il ducem cu masina pana la tomberonul din coltul strazii. Dependenta de masina este destul de mare si cu greu putem sa iesim din rutina zilnica, chiar daca suntem parinti si avem copii mici cand iesim cu ei la plimbare ne urcam in masina si mergem pana in parc sau pana intr-o zona unde dorim sa facem plimbarea. Stim cu totii ca “meseria de parinte” implica mai multe responsabilitati decat ne putem imagina inainte de a avea copii. 

Scaun Auto C845
Cand calatorim cu masina impreuna cu copiii nu este suficient sa lipim la vedere un semn cu “Baby on board” si ne putem spala pe maini linistiti ca am rezolvat problema transportului copiilor in siguranta. Te cuprinde groaza cand vezi inconstienta unor parinti care-si transporta odraslele pe bancheta din spate neasigurati, care-i lasa sa se joace sau sa stea in picioare uitandu-se pe geam. Este cunoscut faptul ca modelele mai noi de masini te atentioneaza sonor cand pornesti si nu-ti pui centura de siguranta, in plus sunt legi si amenzi usturatoare pentru lipsa centurii de siguranta. Atunci stai si te gandesti daca tu ca adult, cand pleci cu masina iti pui centura de siguranta imediat ce te-ai urcat la volan, atunci copilul de ce nu-l asiguri si il lasi liber pe bancheta din spate? Cat de inconstient poti sa fii ca parinte sa pornesti la drum cu copilul neasigurat pe bancheta din spate? 

Scaun Auto DHS 830
Este adevarat ca multi traiesc cu impresia ca lor nu li se poate intampla nimic rau si oricum pana la supermarket este doar drum scurt prin oras si nu mergi cu viteza sau alte scuze de genul asta. Insa niciodata nu te gandesti ca neprevazutul cand te loveste, te loveste fara sa tina cont unde mergi, cu ce viteza sau pe ce distanta, iar cel mai rau o patesc copiii neasigurati de pe bancheta din spate. Cand vezi asemenea exemple de parinti iresponsabili iti vine sa-i tragi la raspundere de ce nu fac o investitie minima intr-un scaun auto pentru siguranta copilului.

Scaun Auto DHS 855
Zilele trecute stateam la semafor si asteptam verdele iar langa mine era o mama iresponsabila ce-si transporta baietelul neasigurat pe bancheta din spate. Mi-a atras atentia miscarea si sariturile baietelului neastamparat. Privelistea era socanta, femeia de la volan era distrasa tot timpul de la sofat de baiatul de vreo 3 ani foarte neastamparat. Degeaba il urmarea prin oglinda retrovizoare si se intorcea la el, din cand in cand, incercand sa-l potoleasca pentru ca nu avea niciun efect. Se face verde si mergem mai departe, dupa vreo 200 m dintre masinile parcate pe marginea carosabilului sar in fata masinii 2-3 caini maidanezi care se alergau unul pe celalalt cu latraturi si maraituri. Instant am franat brusc si eu si doamna cu copilul, ce mergea langa mine. Maidanezii au scapat teferi dar copilul doamnei a fost proiectat in scaunul soferului lovindu-se destul de puternic si a inceput sa planga si sa urle de ti de rupea inima de mila. Femeia s-a panicat, nu mai stia ce sa faca si cum sa-l linisteasca pe baietel, cum sa-l faca sa nu mai planga si sa-i aline durerea. Efectiv a ramas pe loc, a uitat sa aprinda macar avariile si a blocat circulatia pe o banda de mers. Oricum nu avea unde sa traga masina deoparte, toti participantii din coloana din spatele ei au inceput sa claxoneze si sa vocifereze. Acesta este un caz fericit, dar daca ne gandim ca doar o frana brusca poate cauza lovirea copilului, stai si te gandesti de ce unii parinti sunt atat de inconstienti, ca sa nu-i numim iresponsabili, si pleaca la drum cu copilul fara sa-l puna asigurat intr-un scaun auto pentru copii. Nu-i pot intelege de ce nu fac o mica investitie pentru siguranta copilului in calatorii. Nici nu vreau sa-mi imaginez un scenariu cu un impact sau accident ce consecinte sau urmari ar avea in asemenea cazuri …

Magazinul Online Smart-Baby.ro
Un scaun auto pentru siguranta copilului in calatorii nu este o mare achizitie, o achizitie de mandrie sau ca sa te dai mare, ci este o achizite necesara pentru siguranta copilului in calatorii. Astazi poti achizitona un scaun auto direct dintr-un magazin online tocmai din confortul caminului tau. Nu trebuie sa lasi copilul acasa ca sa mergi sa bati magazinele in cautarea unui scaun auto care sa-ti placa sau nu trebuie sa mergi cu copilul. Poti achizitiona un scaun auto in mod inteligent din cateva clickuri. Poti gasi scaune auto la preturi accesibile sau la oferta in magazinul online Smart-Baby, un magazin creat pentru a oferi produse de calitate care ajuta la dezvoltarea fizica si intelectuala a copiilor in primii ani de viata. Magazinul online Smart-Baby ofera combinatia perfecta intre produse inovative de calitate si preturi pentru toate buzunarele. Recomand tuturor parintilor sa fie responsabili si sa achizitioneze la cele mai bune preturi un scaun auto pentru siguranta copilului in calatoriile cu masina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro