Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Un fashion trend, in bleumarin si rosu, pe care l-as lansa primavara asta

Rasa umana este atat de ciudata uneori, mai ales in zilele noastre, cand totul este atat de comercial si consumul este ridicat la rang de arta. In mass-media si online, zilnic esti bombardat de stiri despre moda, trenduri, culori, colectii de sezon. Peste tot abunda informatiile si sfaturile despre cum sa te imbraci, ce sa imbraci, ce culori sunt la moda sau in trend, ce se mai poarta dar si ce nu se mai poarta. Derutat de abundenta informatiilor si a sfaturilor, stai si te gandesti logic, daca sunt la moda anumite culori celelalte culori de ce le mai gasesti in magazine sau designerii de ce le mai folosesc in noile colectii? Daca acum este in trend sa porti nu stiu ce, de ce mai gasesti articole de imbracaminte clasice sau modele din anii trecuti? Uneori iti este greu sa intelegi atatea trenduri si directii care apar in moda. Cred ca nu exista un megastar care sa nu lanseze in fiecare sezon cate un trend, la fel cum nu exista vedeta de televiziune care sa nu vorbeasca sau sa nu lanseze o noua directie in moda. 

Colectia de Rochii Zaps 
Dar ce te sa faci daca nu esti nici vedeta de telviziune, nici megastar, nici creator de moda ca sa poti lansa un trend intr-un sezon? Dar daca nu-ti plac culorile sau modelele care sunt acum in trend sau la moda? Nu prea ai ce face doar sa astepti sa treaca moda ce nu-ti place sau sa-ti creezi propriul tau trend ori sa propui un trend ca sa vezi daca merge testandu-l pe propria piele. Un asemenea demers poti sa-l faci comod si discret din confortul caminului tau, accesand paginile magazinului online Glittio. Ai nevoie de magazinul online Glittio pentru ca ofera o gama variata de articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, sanatate si frumusete, pentru femei, barbati si copii. Navigarea simpla, in siguranta si eficienta iti ofera o experienta placuta in achizitiile online. Din magazinul online Glittio poti alege ce culori preferi sa porti in fiecare sezon fara sa fii constrans de a purta tocmai culorile care sunt in trend. Poti sa-ti creezi propriul trend foarte simplu si usor, mai ales ca vei gasi aici articole de imbracaminte diverse, in culori potrivite pentru fiecare gust. Am decis ca in primavara asta sa port culorile bleumarin si rosu, fara sa ma raportez la outfit-urile promovate de vedete si mega-staruri prin toate canalele mass-media si online.

Tricou Polo Repablo
Fara prea mare effort, in cateva minute am putut alege articolele de imbracaminte din magazinul online Glittio exact in culorile preferate pentru sezonul primavara-vara. Am descoperit un tricou Polo Repablo bleumarin cu maneca scurta pentru barbati. Tricoul este din bumbac 100% foarte confortabil. Designul unic si croiul original al tricoului Polo Repablo il recomanda pentru toti barbatii care apreciaza estetica, confortul si calitatea unui articol de imbracaminte. Tricoul Polo Repablo il poti imbraca intr-o tinuta casual sau sport in zilele calduroase de primavara-vara.

Costum de baie Alpha Male Sacco
Sezonul estival se apropie cu pasi repezi, prin urmare, din noul trend nu poate lipsi un costum de baie Alpha Male Sacco in culori bleumarin cu rosu. Costumul de baie Alpha Male este recomandat pentru barbatii activi, care pun pasiune in tot ceea ce fac si doresc un look atragator la piscina sau la plaja. Costumul de baie este din poliamida si elastan, un material protector UV si rezistent la clor, ideal pentru strand sau mare. Costumul de baie Alpha Male il poti asorta perfect cu tricoul Polo Repablo intr-o tinuta lejera si confortabila pentru plaja.

Pijama barbati Henderson
O pijama barbati Henderson cu maneca scurta in culori bleumarin cu rosu este perfecta pentru noptile calduroase de primavara-vara. Pijamaua este din bumbac 100%, un material bio, placut la atingere care-ti ofera tot confortul pentru un somn usor in fiecare noapte. In plus, reducerea de -50% la care poti achizitiona pijamaua din magazinul online Glittio atarna greu in balanta si face produsul de nerefuzat.

Camasa Repablo bleumarin
Din tinuta de primavara nu trebuie sa lipseasca o camasa Repablo bleumarin. Camasa de barbati cu maneci lungi din material de bumbac cu poliester, placut la atingere si confortabil, este ideala pentru o tinuta casual. Cu un croi slim fit, camasa Repablo se evidentiaza printr-un design unic si original. Camasa o poti asorta cu o pereche de pantaloni sau jeansi de culoare albastra sau bleumarin. In plus, se incadreaza perfect trendului pe care l-am imaginat pentru sezonul primavara-vara 2014.

Rochie Makadamia M77
Nu poti imagina un trend fara sa te gandesti la partenera, cu care sa te poti asorta in aceleasi culori. Am gasit pentru partenera in magazinul online Glittio o rochie Makadamia M77 exact in culorile trendului: bleumarin si rosu. Rochia Makadamia este usoara, vaporoasa si scoate in evidenta feminitatea. Rochia este perfecta pentru o tinuta casual sau office, realizata dintr-un material placut la atingere de calitate, se evidentiaza printr-un design unic si original. In plus te poti asorta in pereche pentru o plimbare romantica, seara sub clar de luna.

www.glittio.ro
Este foarte usor sa diversifici tinuta si sa-ti alegi outfit-ul preferat din magazinul online Glittio. Aici nu vei gasi niciodata un cod strict pentru o tinuta, ci poti alege ce doresti, poti opta pentru o tinuta exact dupa gustul si preferintele tale. Intotdeauna iti este greu sa te decizi ce articole sa achizitionezi, mai ales ca majoritatea sunt la oferte si reduceri substantiale. In plus primesti transport gratuit pentru comenzi mai mari de 80 lei. Intotdeauna vei recunoaste o experienta placuta, prietenoasa si un serviciu clienti ireprosabil, primite in magazinul online Glittio. Toate la un loc serviciile, diversitatea articolelor comercializate, politica de reduceri si oferte, fac din cumparaturile online in magazinul Glittio o experienta deosebit de placuta.

4 comentarii:

  1. Colectia de rochii Zaps este minunata, cat despre costumul de baie albastru cu roşu ce sa mai zic? :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. tricourile polo imi plac mereu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tricourile polo sunt practice le poti asorta cu ce-ti pofteste inimioara

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro