Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Trateaza-ti molarii de minte in Ivory Clinica Dentfix

Un zambet frumos si o dantura sanatoasa este tot ce ne dorim fiecare dintre noi, iar pentru acest deziderat, trebuie sa facem totul, inclusiv sa ne infrangem teama de a merge la stomatolog. Durerea de dinti este una dintre cele mai agasante dureri pe care le poate suporta un om. Din pacate, asociem mersul la cabinetul stomatologic cu durerea crunta de dinti pe care o suportam pana sa ajungem la clinica unde, cu anestezice, aparatura moderna si un medic stomatolog specialist, orice problema avem cu dantura se poate vindeca fara dureri insuportabile. Trebuie sa ne infrangem teama de dentist si sa calcam pragul unei clinici stomatologice dotata cu aparatura medicala de ultima generatie si un personal specializat cum este Ivory Clinica Dentfix. Amabilitatea personalului impreuna cu dotarile de ultima generatie o sa-ti alunge teama de stomatolog repede, si te vei convinge ca mersul la dentist este o activitate chiar placuta. In plus, clinica Ivory este cea mai noua clinica stomatologica din zona Floreasca-Barbu Vacarescu. Cu siguranta, la Ivory iti vei recapata cel mai frumos zambet. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti infrangi teama de stomatolog si sa faci un control de rutina, in cazul in care nu poti identifica personal problemele dentare. 

Interior Ivory
Imi aduc aminte cu nostalgie de perioada copilariei cand am schimbat dintii de lapte. Ce teama aveam de fiecare data cand incepea sa se miste cate unul si cat de terifiat eram ca o sa ma doara foarte tare cand o sa cada. Dupa ce am trecut de perioada schimbarii dintilor de lapte, am asteptat momentul cand o sa apara maselele de minte. Nu intelegeam de ce se numesc de minte si de ce apareau cand o sa cresc mare. Am uitat cu desavarsire de maselele de minte pana dupa majorat. La un moment dat am inceput sa am simptome ciudate, din cand in cand simteam ca mi se umfla ganglionii gatului, mi se infunda urechile si aveam senzatia ca sunt pe cale sa ma racesc. Preventiv luam medicamente de raceala si simptomele dispareau dupa 2-3 zile. Curios era faptul ca simptomele reveneau dupa cateva saptamani, ma tratatam cu medicamente de raceala, desi nu vedeam sa aiba un efect pe moment sau vreo ameliorare cum simteam cand eram racit. Vreo 2-3 ani m-am indopat regulat cu medicamente de fiecare data cand apareau aceleasi simptome, fara sa-mi dau seama ca problemele prin care treceam erau cauzate de aparitia molarilor de minte, care au inceput sa creasca sub gingie intr-un mod haotic.

Standard de calitate Ivory
La un control periodic de rutina la stomatolog, am povestit dentistului simtomele ciudate prin care treceam din cand in cand. Am ramas stupefiat la aflarea vestii ca am probleme cu molarii de minte ce cresc sub gingie si trebuie o mica interventie de extractie a lor ca sa scap de toate neplacerile. Noroc ca am fost inspirat si am discutat cu medicul stomatolog despre simtomele pe care le aveam tot mai des si pe care nu le intelegeam. Din proprie experienta recomand un control stomatologic periodic la Ivory Clinica Detnfix, cea mai noua clinica stomatologica din Bucuresti, ori de cate ori ai simptome ciudate pe care nu le intelegi sau pentru a depista din timp orice problema cu dantura. Intotdeauna la un control de rutina, medicul stomatolog face inventarul rapid al starii de sanatate a cavitatii bucale si al danturii, diagnosticand potentialele probleme.

Instrumentar de ultima generatie
Al treilea rand de molari, cei de minte, in cazul meu au crescut stramb si au erupt doar partial sub gingie. M-am speriat putin de situatia in care ma aflam si de perspectiva socanta de a avea probleme grave cu dantura daca ramaneam cu molarii de minte. Presiunea exercitata asupra celorlalti dinti si asupra tesutului osos ce poate afecta dantura definitiv, chiar daca dintii sunt altfel sanatosi, era terifianta. Iar faptul ca molarii crescuti defectuos pot duce la formarea chisturilor si, in cazurile nefericite, la tumori care ar putea distruge intregul maxilar, era socant. Din cauza pozitiei, molarii de minte sunt foarte greu de curatat si se cariaza foarte adanc, singura solutie ramane extractia. N-am avut incotro si a trebuit sa ma supun la extractia molarilor de minte, dupa care toate simptomele ciudate au disparut ca si cum n-ar fi existat niciodata.

www.dentfix.ro
Orice probleme ai cu dantura sau doar pentru un control stomatologic de rutina recomand Ivory Clinica Dentfix cea mai noua clinica stomatologica din Bucuresti ce ofera servicii stomatologice pentru orice specialitate de la implanturi dentare, paradontologie, ortodontie, chirurgie, endodontie, terapia cariilor dentare, stomatologie pediatrica la cosmetica dentara. Avantajele clinicii Ivory Dentfix sunt: lumina identic naturala zi si noapte, apa osmozata si sterilizata in toata instalatia, ecrane tv unde poti viziona ce-ti pofteste inimioara cat timp iti sunt executate lucrari, aer proaspat filtrat si sterilizat, radiatii minime. Profesionalismul stomatologilor de la clinica Ivory Dentfix, tehnologia si echipamentele de ultima generatie, conditiile exceptionale de munca ofera oricarui pacient care trece pragul clinicii garantia lucrarilor efectuate la cel mai bun raport calitate/pret existent pe piata. Tehnologia si instrumentarul de ultima generatie fabricat in Elvetia, impreuna cu profesionalismul medicilor stomatologi garanteaza examinari si lucrari de calitate. O vizita regulata la Ivory Clinica Dentfix este recomandata pentru garantia unui zambet perfect si sanatatea danturii.

2 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro