Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Salterra sau din pasiune pentru somn usor

Asteptam sfarsitul de saptamana intotdeauna pentru a avea timp sa mai facem vizite, sa iesim in natura sau la o plimbare prin parc. Vremea buna de primavara a facut ca weekend-ul trecut sa merg la un targ de mobila impreuna cu partenera. Cautam in special un pat matrimonial ca sa-l inlocuim pe cel vechi cam ingust. Am vazut toata expozitia de mobila, am admirat cele mai noi tendinte in domeniu, am gasit cateva modele de paturi matrimoniale, nici prea ieftine dar nici prea scumpe. Dupa cateva ore de vizitat, probat si comparat, partenera s-a decis sa achizitionam pe loc un pat matrimonial care se potrivea estetic cu restul mobilei din dormitor. N-am avut nimic de obiectat, am achitat si rezolvat toate demersurile necesare, urmand ca a doua zi sa dormim intr-un pat matrimonial nou. Eram incantat sa-mi vad partenera atat de bucuroasa si fericita de noua achizitie, chiar imi faceam planuri ca sa investesc pe urma in 4 anvelope noi de vara, fara sa mai avem discutii asupra bugetului.

A doua zi dupa ce am ajuns acasa, patul matrimonial era montat in dormitor si totul era pregatit pentru avea un somn odihnitor. Intr-adevar am avut parte de un somn linistit si odihnitor, probabil din cauza oboselii acumulate peste zi. Totul era perfect, am inceput sa ne felicitam pentru inspiratia avuta si achizitia facuta la un pret bun. Din pacate, dupa vreo 2-3 nopti am inceput sa simt ca ceva ma deranjeaza cand stau intins pe salteaua patului. Dimineata am inceput sa ma trezesc cu dureri in zona lombara a corpului. Initial am crezut ca nu m-am acomodat destul de repede cu noua saltea si din cauza asta simteam un anumit disconfort. Problema s-a agravat, ori eram paranoic ori aveam impresii ciudate, dar am inceput sa simt ceva tare in zona lombara cand ma intindeam in pat. Nu treceau doar cateva minute si simteam efectiv ca ceva ma apasa, dar ma apasa rau de tot. Intrigat de senzatia de disconfort pe care o traiam m-am ridicat din pat, am dat asternuturile jos si am ridicat salteaua sa verific ce poate sa-mi provoace atata disconfort. Cu stupoare am descoperit ca lada patului era traversata de doua scanduri la distante egale care compartimentau in trei spatiul. Apoi am sesizat ca salteaua era destul de subtire, cred ca nu avea mai mult de 15-18 cm grosime. Am incercat sa descopar o eticheta sau un inscris pe saltea ca sa inteleg din ce este confectionata dar n-am gasit nimic. Ingandurat am tras concluzia ca salteaua si designul patului este de vina pentru disconfortul ce-l simt cand ma asez in pat. Una dintre scandurile care compartimenteaza lada patului si pe care se sprijina salteaua era pozitionata exact in locul unde-mi venea zona lombara. In plus, calitatea slaba a saltelei fara nume, nu putea sustine o greutate de 100 kg, din aceasta cauza doar eu simteam disconfort in timpul somnului, nu si partenera mult mai usoara ca mine. 

Saltea Dream Pikolin 34 cm de 5 stele
In final am inteles pretul atat de bun al patului matrimonial la care l-am gasit in targ, au montat o saltea mai ieftina, de slaba calitate si au mai pus doua traverse din scandura in lada patului ca sa o sustina, un artificiu tehnic de succes pentru persoane cu greutate sub 80-100 kg. N-am avut incotro, a trebuit sa gasesc o solutie salvatoare si sa caut o saltea de calitate care sa sustina o greutate mai mare. Degeaba ma invinovateam ca nu am fost atent la detalii cand am achizitionat patul matrimonial, acum trebuia sa gasesc o saltea de calitate. Am mers direct in magazinul online Salterra unde eram convins ca o sa gasesc saltele de calitate potrivite oricarui buget. Constient ca trebuie sa renunt la setul de anvelope de vara pentru un somn odohinitor, m-am axat sa gasesc o saltea buna care sa-mi sustina greutatea si sa-mi ofere acel somn odihnitor de care am nevoie in fiecare noapte. 

Fata Saltea Dream Pikolin 34 cm de 5 stele
Am fost placut impresionat sa descopar in categoria saltele Pikolin la o reducere de -40% o saltea Dream Pikolin 34 cm de 5 stele. Ce m-a surprins insa la saltea, pe langa pretul extraordinar, erau specificatiile tehnice numeroase. Salteaua este prevazuta cu un sistem de arc continuu NormActive Bloc Normablock, cu sistem de matlasare Optima cu spuma de mare densitate care contribuie la cresterea confortului. In plus, este tratata Sanifoam, prin care se elimina si se previne aparitia acarienilor, in combinatie cu Triple Barrera un tratament ce elimina si previene aparitia acarienilor, bacteriilor si ciupercilor. Salteaua este prevazuta cu 4 manere iar tesatura ce acopera salteaua este tratata Sanitized, ignifug. Mi se parea fantastic sa descopar o saltea de calitate la aproape jumatate de pret. Un singur lucru aveam in minte, doream cu disperare sa am o saltea Dream Pikolin, pentru a ma bucura de o odihna excelenta, de lux si confort in acelasi timp.

Perna Memory Travel Pikolin Home
Scufundat intre paginile magazinului online Salterra am descoperit o perna Memory Travel Pikolin Home, o perna ideala pentru mine din mai multe puncte de vedere. Activitatea din vanzari si distributie inseamna multe calatorii in tara cu nopti petrecute in camere de hotel. Perna Memory Travel din spuma cu memorie, este idela pentru persoanele care doresc sa doarma bine atunci cand calatoresc. Perna asigura sprijin, reduce presiunea, detensioneaza muschii gatului si ofera o senzatie placuta de prospetime datorita tratamentului tesaturii cu aloe vera. Cu perna Memory Travel te bucuri de relaxare si confort maxim cand esti plecat in delegatii dar si cand iti petreci vacantele la munte sau la mare.

Sac de dormit Natura bambus
Mi-am adus aminte ca familia noastra largita, a primit in randurile ei un nou membru si trebuie, conform traditiei, mers cu plocon. La Salterra am gasit un sac de dormit Natura bambus o optiune buna pentru un copil inca din primele sale zile. Sacul de dormit Natura permite copilului sa se miste liber, dar in acelasi timp pastreaza o temperatura constanta pe tot parcursul noptii, esentiala pentru ca somnul copilului sa nu fie intrerupt. Cred ca un sac de dormit este cel mai potrivit pentru a merge cu plocon la un nou-nascut. In plus, sacul de bambus ofera maxim de confort si siguranta, permite o foarte buna circulatie a aerului, este foarte bun absorbant si antibacterian, cu adevarat este ideal pentru nou-nascuti. 

www.salterra.ro
Incantat si convins de alegerile facute, recomand magazinul online Salterra, unde gasesti produse de calitate exceptionala ale celor mai bune branduri din Europa. Chiar daca pentru un somn odihnitor a trebuit sa renunt la setul de anvelope de vara, pasiunea pentru somn usor face toti banii si merita orice sacrificiu.

6 comentarii:

  1. Mi-ar trebui si mie o saltea Pikolin, ca sa nu mai ma invart in pat toata noaptea si sa ma doara spatele a doua zi... o sa ma mai uit pe Salterra sa vad ce ar fi mai potrivit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saltelele Pikolin sunt garantia unui somn odihnitor noapte de noapte.

      Ștergere
  2. Eu am trecut deja in wishlist salteaua cu spuma Argento Memory, tot de la salterra.ro :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect in cazul acesta. Chiar este interesant daca ai putea sa testezi fiecare model de la Salterra...

      Ștergere
  3. salteaua mea are deja galme, e timpul sa studiez oferta pt. ca vreau una de calitate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fa-o cat mai repede sa nu te mai plangi ca n-ai dormit bine :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro