Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara te inspira sa faci miscare cu bicicleta

Mersul pe bicicleta nu mai este pentru multa lume o necunoscuta. Invatam sa mergem pe bicicleta din frageda copilarie si ramanem cu aceasta pasiune toata viata. Primavara cand vremea buna ne provoaca sa iesim mai mult la plimbare, sa facem miscare si sa ne bucuram de caldura razelor soarelui, bicicleta este o varianta optima pentru plimbari relaxante in parc sau in natura. Ca in orice domeniu si mersul pe bicicleta poate produce exceptii, exista oameni care poate n-au invatat inca sa mearga pe bicicleta. In cazul acesta primavara este anotimpul propice de a invata sa mergi pe bicicleta. Ca sa-ti pui in practica dorinta de a invata sa mergi pe bicicleta, ai nevoie de o bicicleta confortabila de oras pe care o poti achizitiona din magazinul online de biciclete Biciclop. O bicicleta este o investitie de lunga durata pentru sanatatea noastra si o conditie fizica mai buna. Pe langa plimbarile in parc sau pe stradutele mai putin circulate din oras, o bicicleta este cel mai sanatos mijloc de transport la locul de munca, atat pentru noi cat si pentru mediul inconjurator. Trebuie doar sa faci un test si vei ramane uimit in cat timp ajungi la serviciu pedaland si evitand aglomerarile de pe marile artere rutiere intens circulate si intersectiile semaforizate. 

Bicicleta Create Metro
O bicicleta de oras este o alternativa buna pentru mersul la serviciu, pentru plimbari si petrecerea timpului liber intr-un mod placut, dar si pentru a redescoperi orasul pedaland confortabil. Poti achizitiona o bicicleta Create Metro din magazinul online Biciclop la o reducere -20%, o reducere substantiala de pret ce atarna greu in balanta. O bicicleta model Metro este cea mai versatila si practica dintre bicicletele de oras. Inspirata din moda velo-curierilor in plina expansiune in marile centre urbane din occident, in care o bicicleta de curse reconvertita, subtire, cu o singura viteza la un pret destul de piperat pentru pasionatii noului trend, a avut totusi un mare succes. Producatorii de biciclete de la Create, au gasit solutia optima prin modelul Metro, o versiune mai accesibila cu 8 viteze. Bicicleta Create Metro are cadru din otel, o greutate a aproximativ 11 kg ce fac din noul model de bicicleta o varianta practica, perfect adaptata pentru mediul urban. Intr-adevar modelul Metro este pus in vanzare la un pret foarte bun pentru o bicicleta care te intivita tot timpul la distractie.

Bicicleta pliabila Biomega Boston Single Speed
O realitate a oraselor din Romania este lipsa locurilor de parcare pentru masini si lipsa infrastructurii, situatie care nu se rezolva in viitorul apropiat. O situatie asemanatoare constatam si cand vine vorba de mersul pe bicicleta. Lipsa pistelor de bicicleta, lipsa standurilor in care sa-ti asezi bicicleta din fata marilor magazine sau a institutiilor publice este evidenta peste tot. Totusi acolo unde exista piste ori standuri de biciclete ele sunt ocupate de masini parcate sau este obturat accesul cu bicicleta de diverse materiale depozitate. In cazul acesta singura varianta este sa ne adaptam situatiei si sa achizitionam o bicicleta pliabila. O oferta buna de pret la bicicleta pliabila Biomega Boston Single Speed gasim in magazinul online Biciclop. Modelul de bicicleta Biomega este remarcabil din mai multe puncte de vedere, dar cel mai important este faptul ca se apara singura impotriva interventiei persoanelor neautorizate. Astfel daca cineva incearca sa taie cablul antifurt, bicicleta isi pierde rigiditatea si nu mai poate fi condusa. Prin urmare o vei gasi in acelasi loc abandonata de hotul care a ratat furtul. Interesant este faptul ca Biomega este un brand premium de biciclete urbane, unic in categoria sa, multe din modele fiind expuse la Muzeul de Arta Moderna din New York. Bicicleta Biomega Boston cu o viteza este pliabila, cu cadru din aluminu si roti de 24''. Este dotata cu frane fata si spate pe disc si are sistem antifurt DT-wire integrat. Pe langa pretul formidabil de mic la care o poti achizitiona din magazinul online Biciclop, bicicleta Biomega Boston este recomandata de un design deosebit si mai ales de functionabilitatea urbana pentru care a fost special creata.

Bicicleta Corratec Dolomiti
Pasionatii de pedalat energic si viteza pe doua roti pot opta pentru o bicicleta de curse cu care sa te bucuri de tot ce poate oferi pe sosea. O bicicleta Corratec Dolomiti 105 28" din magazinul online Biciclop este o alternativa excelenta pentru raportul calitate/pret foarte bun. Bicicleta Corratec Dolomiti este de sosea cu cadrul din aluminiu, foarte usoara. Echipare de top Shimano 105. Cu adevarat o bijuterie pe doua roti pentru cunoscatorii si pasionatii de ciclism de viteza.

www.biciclop.eu
Magazinul online Biciclop ofera o gama variata de biciclete alese dupa criteriul esteticii urbane. Pe bicicletele Biciclop nu ai nevoie de costume de licra, nici de agatatori la pantaloni, nici de mecanici cu doctorate in depanat biciclete (in caz ca exista asa ceva), nici de manusi, trebuie doar sa savurezi, sa te relaxezi si sa te bucuri de placerea de a pedala o bicicleta urbana. Oricand, oriunde si oricum, magazinul online Biciclop iti ofera eco-mobilitatea urbana doar cu un simplu click.

6 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro