Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara te inspira la calatorii memorabile prin Aerotravel

Alegerile europarlamentare ocupa tot spatiul mass-media, peste tot auzi discutii cu privire la campania electorala si partide politice. Ca vrem sau nu vrem, alegerile europarlamentare ne afecteaza viata oarecum, suntem bombardati cu informatii despre parlamentul european si activitatea fostilor parlamentari, actualmente candidati din nou pentru un post caldut la Bruxelles. Stai si te gandesti oare ce-i atrage pe candidati intr-o lupta atat de acerba in care sunt implicate toate institutiile statului de la justitie pana la Biroul Electoral Central. Este imposibil sa nu-ti starneasca curiozitatea ce anume atrage toata suflarea spre Bruxelles si sa nu-ti doresti sa vizitezi acest “El Dorado” modern. Practic, zilele libere cu ocazia sarbatorilor Pascale si cele ce vin la pachet de 1 Mai sunt o oportunitate perfecta de a vizita capitala europeana. O vacanta memorabila se poate rezerva online impreuna cu servicii de turism de 5 stele direct pe pe situl Aerotravel. Compania romaneasca Aerotravel vine in intampinarea clientilor cu servicii si produse turistice inovatoare, de la bilete de avion, rezervari la hoteluri in tara sau strainatate, croaziere, pachete de vacanta memorabile, pana la corporate travel, dedicat companiilor. Transparenta si onestitatea celor de la Aerotravel te fac sa ai incredere in serviciile turistice pe care le achizitionezi online. 

Interior Parlamentul European
Intotdeauna cand planificam o vacanta pornim de la premisa cazarii si bugetul in care ne putem incadra. Un aspect important este oferta de cazare pentru cele mai populare destinatii turistice de la Aerotravel, un ghid extrem de util pentru planificarea vacantei. Dupa ce iti faci o imagine despre cazarea din Bruxelles, faci o rezervare online direct de pe situl Aerotravel, apoi iti mai ramane sa planifici obiectivele turistice pe care intentionezi sa le vizitezi. Personal as merge in Bruxelles sa vizitez palatul Parlamentului European, locul unde se adopta cele mai importante decizii politice, economice si sociale cu privire la Uniunea Europeana. Vizitarea Parlamentului European este gratuita, astfel ai ocazia sa vizitezi o cladire impunatoare, unde se vorbesc 23 de limbi nationale, poti primi informatii despre integrarea europeana si impactul aceasteia asupra vietii cetatenilor europeni. In plus, iti satisfaci curiozitatea si vei afla pentru ce se lupta cu atata indarjire candidatii pentru un fotoliu de parlamentar european. Sunt sigur ca vei ramane placut surprins sa vezi la tot pasul tematica uniunii europene incepand cu parcul Mini Europa unde vei putea admira cele mai reusite reproduceri ale celor mai interesante si atractive monumente din Uniunea Europeana. Un punct turistic de reper este Expozitia Atomium cu pavilioane expozitionale deschise permanent sau temporar. Cel mai inalt punct din Atomium ofera o panorama spectaculoasa asupra capitalei Belgiene.

Cazare ieftina Bruxelles
Bruxelles, capitala Belgiei, are de oferit turistilor o varietate mare de atractitii, de la arhitectura monumentala si muzee la viata de noapte si distractie. Grand Place, piata din centrul orasului Bruxelles, reprezinta cea mai tare atractie turistica pentru toti cei care viziteaza orasul. Piata este inconjurata de cladiri cu importanta istorica si arhitecturala printre care cea mai spectaculoasa constructie este Casa Regala, ce adaposteste Muzeul orasului Bruxelles. Galeriile Regale Saint-Hubert cu cele peste 50 de magazine de lux, merita sa fie vizitate, fiind o oportunitate pentru cumparaturi de lux. Mici oaze de relaxare, de o frumusete spectaculoasa sunt parcurile si gradinile orasului Bruxelles, printre care Parcul Jubileului, Gradina Botanica si Domeniile Regale sunt puncte de referinta. Pentru pasionatii de automobile, Expozitia Autoworld, te introduce in istoria automobilului, unde poti admira cele mai frumoase si spectaculoase automobile de epoca. Muzeul de Stiinte Naturale, Muzeul de Arta si Istorie, Galeriile de Arta Regale, dar si bisericile, catedralele si basilicile construite in diferite stiluri arhitecturale reprezinta obiective turistice care nu trebuie ratate. Doar timp sa ai la dispozitie, pentru ca Bruxelles este un oras impanzit de atractii si obiective turistice. Cu toate ca am trait cu impresia gresita ca Bruxelles este un oras scump, am descoperit cu surprindere o cazare accesibila pe situl Aerotravel. Efectiv este usor sa calatoresti si sa te cazezi in Bruxelles cand faci rezervare online prin intermediul Aerotravel.

Portul Marsilia
Primavara cand clima este calduta si suportabila, Coasta de Azur atrage milioane de turisti. Despre Riviera Franceza s-au scris romane, poezii, a fost surprinsa in diferite ipostaze in operele de arta, ecranizari celebre s-au filmat pe Coasta de Azur si atrage ca un magnet turistii in fiecare an. Luxul si extravaganta sunt la ele acasa pe Coasta de Azur. Cu toate ca aveam impresia gresita ca este greu sa te apropii de aceste locuri daca nu esti milionar, am descoperit cu surprindere ca poti rezerva o cazare accesibila in Marsilia prin intermediul Aerotravel. De foarte mult timp visez sa vizitez Marsilia al doilea mare oras din Franta. Situata in vechea provincie franceza Provence si pe Riviera Franceza, este cel mai mare port comercial al Frantei. Datorita trecutului sau unic, initial aici se stabilisera colonistii greci in anul 600 i.Hr., acest oras este plin de istorie si de arhitectura spectaculoasa. In centrul orasului se afla splendida cladire Notre Dame de la Garde, care este construita pe fundatia unei biserici din secolul al XIII-lea cu origini misterioase, cu colectiile sale inchinate supravietuitorilor razboiului si marii. Clopotnita este inchinata Sfintei Fecioare si este foarte cunoscuta, are 47 de metri inaltime si o statuie de aur a Sfintei Fecioare in varf, care este protectoarea orasului. In apropiere se afla Longchamp, un palat aproape renascenist, foarte asemanator cu vilele si palatele italiene din timpul Renasterii, inconjurat de gradini, apa, fantani alegorice si statui. 

Cazare ieftina Marsilia
Partea centrala a orasului este foarte interesanta din punct de vedere cultural si arhitectonic, ce poate fi vizitata acum dupa ce am aflat, prin intermediul Aerotravel, ca putem sa ne permitem cateva zile in Marsilia. Una dintre atractiile turistice din oras este Chateau d’If celebra fortareata/inchisoare construita in 1524, ce a devenit temnita din secolul XVII, dar cu adevarat celebra dupa ce a fost mentionata in romanul “Contele de Monte Cristo”. Musee des Beaux Arts este una dintre cele mai importante institutii culturale din Marsilia, situata din 1869 in aripa stanga a Palatului Longchamp. Aici se gasesc numeroase lucrari ale scolilor franceze, italiene si flamande, intre care creatii de Rubens, Courbet, Carrache, precum si o mica selectie de sculpturi. Altadata un oras industrial si centru economic, astazi Marsilia este un respectat centru cultural, fie ca este vorba de cinematograf sau teatru, de spectacole de teatru si muzica sau de prezentari de moda. Fara a renunta catusi de putin la fascinanta sa istorie, Marsilia este astazi un oras modern, care traieste intr-un ritm trepidant. Remarcabil este faptul ca poti ajunge cateva zile intr-un oras spectaculos, ce are atatea de oferit din punct de vedere turistic, acum cand poti face o rezervare online la cazare ieftina direct pe situl Aerotravel.

www.aerotravel.ro
Din proprie experienta, am observat ca cele mai bune oferte la cazare pentru cele mai populare destinatii turistice prin Aerotravel sunt extrem de atractive si accesibile oricarui buzunar. Servicii personalizate la standarde de inalta calitate primesti numai prin Aerotravel, puse la dispozitia clientilor prin business travel, tour operator si turism leisure. Intotdeauna reprezentantii Aerotravel vor face tot ce este omenesc posibil ca tu sa fii pe deplin satisfacut de ofertele si serviciile turistice achizitionate online. Aerotravel reprezinta garantia serviciilor turistice, mai ales dupa anul 2000 de cand este membru al retelei internationale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agentii de turism in 84 de tari, toate acestea asigura garantia calitatii serviciilor oferite. Oricum privim lucrurile, este o bucurie sa poti rezerva o cazare accesibila si ieftina prin intermediul Aerotravel spre cele mai selecte si populare destinatii turistice.

4 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro