Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara si Saeco iti trezesc toate simturile

O surpriza placuta de dimineata iti ramane intiparita in minte toata ziua sau mai mult timp, totul depinde de cate simturi iti atinge si cat de mult te seduce. Am avut o dimineata normala de munca. Am ajuns la timp, pregatit sa-mi indeplinesc sarcinile de serviciu. Toata buna dispozitie si cheful de munca mi-a fost risipit de mouse-ul care se incapatana sa mai functioneze, undeva firul s-a intrerupt si nu mai primea curent nici cu slujbe. O solutie practica era sa-l schimb cu unul wireless sau cu altul nou. In pauza de masa am dat o fuga pana la Altex, cu intentia de a cumpara un mouse nou. Ajung la magazin, imediat ce se deschid usile glisante ma loveste o aroma puternica de cafea proaspata. Casc ochii mari de uimire si incerc sa identific de unde venea acel miros apetisant de cafea buna. Simt cum ma cuprinde o pofta subita de un espresso macchiato care-mi atrofiaza toata vointa. Initial am crezut ca vreun angajat din magazin tocmai si-a preparat o cafea buna, inca puteam spune ca era dimineata la cateva minute dupa ora 10. Dar n-am identificat pe nimeni cu o cafea in mana in zona caselor de marcat de la intrarea in magazin. Am si uitat cu desavarsire de scopul pentru care am pasit pragul magazinului. In zona rafturilor cu electrocasnice am observat un grup de vreo 4-5 persoane si de curiozitate m-am indreptat intr-acolo, condus mai mult de mirosul de cafea proaspata ce plutea in aer, si-l simteam tot mai puternic cu cat ma apropiam de zona grupului. Am traversat culoarele in viteza, cu cat ma apropiam de grup am identificat o domnisoara care prepara pe loc, la un espressor, cafea proaspata. 

Espressor Saeco Xelsis
Mi-am dat seama dupa discutii ca tocmai era prezentat clientilor, de catre domnisoara, noul espressor Saeco Xelsis, la care prepara diferite tipuri de cafea oferita apoi gratuit clientilor din magazin. Am ascultat cu surpriza discursul si raspunsurile oferite intrebarilor din partea audientei, cu privire la performantele espressorului Xelsis. Niciodata nu m-am gandit ca un espressor pe care-l puteai achizitiona din magazin, putea face o cafea atat de buna, atat de savuroasa si aromata. In scurt timp am fost cadorisit cu un espresso macchiato care sa-mi astampere pofta nestapanita de cafea. Calitatea si aroma desavarsita pe care o aveam in micul paharel, de unica folosinta, cu cafea, efectiv iti incanta papilele gustative. Gustul de cafea buna, aroma de espresso clasic iti provoca o placuta dependenta. Espressorul Saeco Xelsis este intr-adevar o bijuterie tehnica cu care poti prepara nu mai putin de 9 specialitati unice de cafea espresso printr-o simpla atingere de buton.

Specialitati cafea espresso
Tehnologiile revolutionare pe care le gasim in Xelsis fac prepararea unei cesti de cafea aromata, mai rapida si la temperaturi mai inalte. Ofera o varietate mai mare si o intretinere mai usoara. Perfectiunea autentica a cafelei italiene o regasesti in cafeaua fara gust de ars, gratie rasnitelor 100% ceramice, in spuma perfecta gratie carafei pentru lapte cu doua compartimente, in rapiditate gratie boilerului cu tehnologie bazata pe viteza termica si in varietatea specialitatilor de cafea delicioasa, nu mai putin de 9 varietati. La un espressor Xelsis poti seta bauturile exact pe gustul tau, prin schimbatorul de boabe de cafea poti experimenta aromele, poti personaliza cafeaua in 6 profiluri de utilizator si poti regla rasnitele ceramice ca sa experimentezi bogatia cafelei. Aparatul de cafea Xelsis este usor de curatat si intretinut gratie componentelor lavabile si a sitemului automat de curatare si detartrare. Espressorul Saeco Xelsis este prevazut cu un sistem de amplificare a stratului de crema si a consistentei cafelei printr-un buton, prin intermediul caruia poti regla fin contra presiunea ce schimba stratul de crema si consistenta cafelei. Mai multe specificatii si detalii tehnice despre espressorul Saeco Xelsis se gasesc in pagina dedicata produsului din magazinul online Philips.ro. 

Espressor Saeco Intuita
Am admirat in functiune noul espressor Saeco Xelsis, am degustat doua tipuri de cafea preparata pe loc, am vazut cat de usor se demonteaza si se monteaza componentele si am uitat efectiv cu ce scop am ajuns in magazin. Fascinat de espressoarele expuse spre vanzare am pus ochii pe un espressor Saeco Intuita. Espressorul Intuita automat cu sistem clasic de spumare a laptelui, mi se pare perfect pentru uz personal. Intuita reprezinta sinteza perfecta intre caracterul compact, performanta, design si materiale premium, lipsea doar o cafea Lavazza ca sa-l pun in functiune si sa savurez inca un espresso macchiato. Designul si pretul noului espressor Intuita te seduce pe loc. Acesta imbina designul cu functionalitatea. Cu Intuita pregatirea unui espresso excelent are loc prin apasarea unui buton, care declanseaza precesul de macinare a boabelor pentru o aroma intensa. Caracteristicile principale ale espresorului Intuita sunt aproape identice cu cele ale lui Xelsis. Cafeaua este fara gust de ars datorita rasnitelor ceramice reglabile, spuma delicioasa si consistenta. Intuita este usor de curatat si intretinut gratie sistemului de curatire automata a circuitului. Diferite arome de cafea necesita diferite niveluri de granularitate pentru a elibera intreaga aroma. Granulatia de macinare a acestui espressor poate fi reglata in 5 setari, de la cea mai fina macinare, pentru un espresso concentrat, pana la cea mai mare pentru o cafea mai slaba. Espressorul Intuita este tot ce ai nevoie pentru a te imbarca intr-o calatorie fara sfarsit in descoperirea aromei de cafea autentica.

Espressoare Saeco italan style
Am fost trezit la cruda realitate din contemplarea espressoarelor Saeco de melodia telefonului. Era nevoie urgenta de mine la munca. N-am avut incotro, am luat un mouse la repezeala si cu promisiunea ca voi reveni, cu prima de pasti, pe card in magazin ca sa achizitionez un espresso Intuita Saeco, m-am putut desprinde de o noua dragoste. Merita sa achizitionezi unul dintre noile espressoare din gama Saeco care-ti ofera o cafea italiana autentica, preparata perfect cu spuma consistenta. Toate espressoarele din gama Saeco au la baza cele mai inovatoare tehnologii de macinare si preparare, prin care poti modifica structura cafelei si stratul cremos al fiecarui espresso astfel incat sa corespunda gustului tau, tocmai datorita sistemului inovativ de preparare a cafelei. O cafea aromata incepe cu boabele perfecte, macinate fara gust de ars. Descopera specialitatile si aromele de cafea italiana, ce numai cu espresoarele Philips Saeco automate le poti obtine. Nu uita intotdeauna o dimineata perfecta incepe cu o cafea delicioasa autentica.

6 comentarii:

  1. Eu nu beau cafea, dar mirosul de cafea buna si proaspătă îmi place la nebunie. Mi-aș lua un Expresor Saeco doar ca să-mi satisfac această plăcere... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu care credeam ca o sa-ti iei un espressor Saeco ca sa ma inviti in fiecare dimineata la cafea :)

      Ștergere
  2. Nimic mai bun decat mirosul de cafea!

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-am luat si eu - recomand !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo pai venim la tine la cafea in fiecare dimineata Costele :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro