Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara achizitionam produse electronice si electrocasnice la pret redus din evoMAG

Detestam uneori tehnologia din varii motive, iar renuntatul la tehnologie reprezinta solutia problemelor noastre de moment. Intr-o asemenea situatie visam la o casa rustica in mijlocul naturii, inconjurata de o padure seculara, departe de aglomeratia oraselor si stresul cotidian. Din ecuatie omitem faptul ca suntem de fapt dependenti de tehnologie. Ne-am obisnuit atat de mult cu un laptop, o tableta sau un smartphone, cu navigatul pe internet, incat nu putem rezista intr-o locatie fara tehnologie. In general traim cu impresia ca device-urile proprietate personala sunt intotdeauna mai performante si mai bune decat cele de care dispunem la serviciu. Suntem treziti la cruda realitate doar cand avem un proiect mare cu termen limita si luam pentru acasa pe stick sau dvd-r bucati de proiect la care sa lucrum in weekend. Avem parte de un soc emotional cand constatam ca dvd-r nu mai poate fi citit de laptopul personal sau programul in care lucram la serviciu cere specificatii tehnice superioare pe care laptopul personal nu le are. Timpul se scurge atat de repede incat nu sesizam cat de repede evolueaza tehnologia pana nu suntem pusi in fata faptului implinit si nu ne ramane decat sa constatam ca trebuie sa facem curatenie pe biroul de acasa. Cu regret, trebuie sa renuntam la device-urile invechite ce nu mai pot tine pasul cu tehnologia si sa alegem in functie de buget si oferte device-uri noi.

Oferta evoMAG
Comertul electronic si cumparaturile online au luat un avant mare in ultimul timp la noi. S-a incetatenit ideea ca in preajma sarbatorilor de iarna si si de Pasti, marii jucatori de pe piata fac campanii cu reduceri de pret spectaculoase la majoritatea produselor. Inainte de Pasti este recomandat sa faci achizitii online de produse electronice si electrocasnice. Magazinul online evoMAG este unul dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca de comert electronic, avand in oferta peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, telecomunicatii si FMCG. In plus, la evoMAG, gasesti intotdeauna cele mai mari oferte si reduceri de pret la produsele comercializate si lansarea unei comenzi online necesita doar 3 pasi pe care-i parcurgi in maxim 30 de secunde. 

Laptop ASUS N750JK-T4032D (Intel Core i7-4700HQ, Haswell, 17.3"FHD, 8GB, 1TB @7200rpm + 24GB SSD, nVidia GeForce GTX 850M@4GB
Din punctul meu de vedere alegerea unui laptop o fac din perspectiva utilizarii lui si caut unul cat mai practic si eficient. Cand vine vorba despre laptopuri il aleg pe cel cu configuratia cea mai potrivita si cea mai apropiata de nevoile mele actuale. Dar conteaza foarte mult si oferta de pret la care pot achizitiona online produsul. Am identificat in magazinul online evoMAG o oferta limitata la un laptop ASUS N750JK-T4032D (Intel Core i7-4700HQ, Haswell, 17.3"FHD, 8GB, 1TB @7200rpm + 24GB SSD, nVidia GeForce GTX 850M@4GB, USB 3.0, HDMI, Tastatura iluminata). Noul laptop Asus pe care am pus ochii in magazinul evoMAG, are un procesor Intel Core i7, cu viteza de 2400-3400 MHz, memorie RAM de 8 GB de tip DDR 3L si o frecventa la memorie de 1600 MHz. Capacitatea HDD, a noului Asus, este de 1000 GB cu o viteza de rotatie de 7200 RPM. Procesorul puternic Intel Core i7-4700HQ din a 4-a generatie, Haswell, accelereaza tot ceea ce faci cu multitasking fara compromis. Asus N750JK dispune de grafica NVIDIA GeForce GTX 850M cu 4Gb memorie dedicata de inalta performanta. Remarcabil la Asus seria N750JK este aspectul subtire, avand doar 29 mm grosime, astfel incat ofera o portabilitate mare. In plus, seria N750JK, dispune de ecran clar IPS care imbunatateste culoarea, luminozitatea si contrastul. Cu o rezolutie Full HD, rezista la reflectii utilizand acoperirea mata, care respinge amprentele, aspecte destul de importante. Asus seria N750JK pe langa precizia culorilor si componenta realista, este echipat cu tehnologia Video Splendid ce ofera patru moduri de vizualizare, astfel incat poti alege cea mai potrivita presetare, bazata pe o preferinta personala si de mediu. Un plus pentru laptopul Asus N750JK este faptul ca vine cu aplicatia WebStorage ce face mult mai usoara usoara stocarea si distribuirea datelor in "Cloud", de la fisiere personale, fotografii, muzica, filme, la multe altele. WebStorage se sincronizeaza automat cu alte dispozitive, astfel incat nu este nevoie sa transporti fisierele pe o unitate flash USB, prin urmare tot ceea ce ai nevoie este o conexiune la internet. Laptopul Asus N750JK personifica conceptul de putere de calcul portabil. Pe langa reducerea de pret substantiala, garantia de 24 luni si livrarea gratuita, primesti din partea magazinului evoMAG cadou un Rucsac Laptop Natec Camel 2 17.3" in valoare de 139 lei. Toate facilitatile, reducerile de pret, cadoul si pretul foarte bun al laptopului Asus N750JK, il recomanda drept o achizitie de exceptie ce nu trebuie ratata din magazinul online evoMAG.

Tableta Asus Transformer Pad TF701T, Procesor NVIDIA Tegra4 Quad Core 1.9 GHz, IPS 10.1", 2GB RAM, 32GB Flash, 5 MP, Wi-Fi, Android 4.2
Nu trebuie sa fii fan Asus ca sa-ti dai seama ca produsele lor intruchipeaza calitatea si performanta de ultima generatie. Totusi, daca iti plac produsele Asus, cum poti rezista sa nu folosesti o tableta Asus Transformer Pad TF701T, Procesor NVIDIA Tegra4 Quad Core 1.9 GHz, IPS 10.1", 2GB RAM, 32GB Flash, 5 MP, Wi-Fi, Android 4.2? Personal nu pot rezista sa nu am o tableta Android de 10.1 inch cu cel mai nou procesor NVIDIA Tegra 4 Quad Core si un Dock mobil cu USB 3.0. Spectaculos este ecranul care iti ofera precizie completa la atingere cand utilizezi tableta. Tegra 4 cu cele 4 nuclee ARM Cortex-A15 si cele 72 de nuclee GeForce iti ofera posibilitatea de a viziona filme HD si poti rula jocuri complexe Android. Ca o completare a performantelor tehnice vine camera frontala de 1.2 MP si camera principala de 5 MP cu care poti filma HD la 1080p. Tastatura Dock mobila cu care vine echipata tableta o transforma intr-un ultrabook performant si este perfecta pentru cei obisnuiti sa utilizeze frecvent o tastatura si un mouse. Insa reducerea de pret la care poti achizitiona tableta din magazinul online evoMAG este substantiala si nu poti rata o asemenea oferta buna.

Storcator de fructe Hurom HE-DBE04
Excitat de reducerile de pret la care am gasit laptopul si tableta in magazinul online evoMAG, am inceput sa vanez, la propriu, cele mai mari reduceri de pret la electrocasnice. Am considerat ca este o buna ocazie sa achizitionez un storcator de fructe Hurom HE-DBE04 aflat la reducere. Niciodata nu am avut acasa un storcator de fructe performant si de Pasti este un cadou potrivit pentru familie. Un storcator de fructe Hurom aduce un plus de sanatate familiei prin varietatea de sucuri de fructe pe care le face. In plus functia automata de curatare prin care lamelele din silicon functioneaza ca niste perii rotative curatand sita si peretii vasului de resturile ramase dupa obtinerea sucului este perfecta. Garantia de 24 de luni, livrarea gratuita, reducerea de pret substantiala la care se adauga un analizator corporal Beurer BG17, 150kg oferit cadou de magazinul online evoMAG, fac din strocatorul Hurom o achizitie foarte ieftina ce nu o poti rata.

Aparat de ras Braun 340
Din aparatele de ingrijire personala nu ar trebui sa lipseasca un aparat de ras electric. Un pret foarte bun am gasit la un aparat de ras Braun 340 in magazinul online evoMAG. Aparatul de ras dotat cu un sistem FreeFloatTM si cap mobil ce se adapteaza conturului fetei, cu functionare uscata sau umeda, este o bijuterie tehnologica indispensabila unui barbat. Sistemul de barbierit in 3 etape, curatarea usoara, utilizarea simpla si pretul foarte bun fac din aparatul de ras Braun 340 o achizitie utila si ieftina.

www.evomag.ro
Ofertele si reducerile de pret foarte bune la produsele comercializate de magazinul evoMAG, fac din cumparaturile online o adevarata delectare. Am remarcat din proprie experienta ca evoMAG isi respecta toate promisiunile afisate pe site, oferind produse de cea mai buna calitate la preturi corecte, garantii mari si livrare rapida. Descarca pe telefonul tau mobil aplicatia evoMAG.ro Mobile din AppStore sau GooglePlay pentru mobilitate in cumparaturi online din magazinul evoMAG. Profita si tu de reducerile mari de pret oferite de magazinul online evoMAG in preajma sarbatorilor de Pasti si nu uita sloganul “Primavara tehnologizam ieftin din magazinul online evoMAG”.

2 comentarii:

  1. Deci nici nu stii cate dreptate ai! Si eu am incercat sa renunt la tehnologie...dar nu se poate...damn!!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro