Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Masoara timpul primaverii cu un ceas de inalta precizie din WatchShop

Scoala nu te pregateste 100% intr-o meserie, intotdeauna ai nevoie sa acumulezi, sa inveti in continuare ca sa devii mai bun in ceea ce faci. Pentru a fi un bun agent comercial, un bun profesionist in vanzari, pe langa multe calitati pe care trebuie sa le detii, trebuie sa stii sa-ti organizezi foarte bine timpul. Prin cerintele si nevoile acestei profesii esti pus in situatia de a rezolva mai multe probleme intr-o singura zi. Chiar daca ziua ar avea 48 de ore, trebuie sa te descurci si sa le duci pe toate la bun sfarsit in timpul programului de lucru. 

Oferta primaverii WatchShop
Programul zilnic al unui agent de vanzari implica intalniri cu partenerii, trebuie sa faci oferte si comenzi, trebuie uneori sa faci livrari de marfa, trebuie sa inchei noi contracte. Toate aceste activitati necesita timp, o buna capacitate de organizare a timpului, dar in special multa punctualitate. Punctualitatea ar trebui sa te reprezinte intotdeauna in calitatea de agent de vanzari. Prin urmare, in toate situatiile sau cazurile, un ceas de mana trebuie sa devina partenerul agentului de vanzari pentru a te prezenta la ora fixata la toate intalnirile. Doar daca esti o persoana punctuala gradul tau de profesionalism creste si vei fi bine vazut de partenerii de vanzari si acelasi timp capeti increderea lor, un atuu foarte important in comert.

Ceas Swiss Military by CHRONO 20084ST-1MBK Cronograf
Intotdeauna ai posibilitatea pentru a fi punctual sa te folosesti si de alte aparate electronice de masurat timpul, cum este spre exemplu un telefon mobil, dar nu in toate circumstantele poti utiliza un alt aparat de masurat timpul fara sa parem neinteresati de discutia sau subiectul dezbatut cu partenerul de afaceri sau sa dam impresia ca suntem grabiti. In schimb, daca porti un ceas pe mana, este mult mai accesibil sa arunci o privire discreta ca sa vezi cum stai cu timpul. In cazul acesta un ceas Citizen SPORT CA0491-50L Eco-Drive pe care-l poti achizitiona din magazinul online de ceasuri WatchShop, devine partenerul tau de nadejde in orice imprejurare. Ceasul este model barbatesc, casual sport cu display analog si mecanism quartz, rezistent la apa, ce indica ora, minute, secunde si data, respectiv, cronograf. Carcasa ceasului este argintie, rotunda din otel inoxidabil, cu cadran de culoare albastra si geam din cristal mineral durificat. Bratara este argintie din otel inoxidabil cu catarama tip fluture. Ceasul este un model casual-sport si face parte din colectia Sport a brandului Citizen.

Ceas Swiss Military by CHRONO 20084ST-1MBK Cronograf 
Un aspect important de care trebuie sa tina cont un agent de vanzari este tinuta. O tinuta office-eleganta este necesara in momentul in care te prezinti la o intalnire ce are ca scop semnarea unui contract cu un viitor potential client sau orice alta intalnire de afaceri cu partenerii. Pe langa tinuta office-eleganta este necesar sa asortam tinutei un ceas de mana, in cazul acesta un ceas original, bine ales, face diferenta intotdeauna. Un ceas Swiss Military by CHRONO 20084ST-1MBK Cronograf din magazinul online WatchShop, pe langa faptul ca se poate asorta perfect cu o tinuta office-eleganta iti ofera un plus de prestanta si incredere din partea partenerilor de afaceri. Ceasul elvetian este model barbatesc, casual sport cu display analog si mecanism quartz, rezistent la apa, ce indica ora, minute, secunde si data, respectiv cronograf. Carcasa ceasului este argintie, rotunda din otel inoxidabil partial placat ionic, cu cadran de culoare neagra si geam din cristal mineral durificat. Bratara este in culori argintiu cu negru din otel inoxidabil, cu catarama tip fluture. Indiferent daca indeplineste un rol practic sau reprezinta doar un accesoriu, un ceas Swiss Military din colectia Chrono nu trebuie sa lipseasca din tinuta unui agent de vanzari profesionist.

www.watchshop.ro
Pentru cunoscatorii si fanii ceasurilor de mana barbatesti originale, magazinul online de ceasuri WatchShop este cu adevarat o “cutie a Pandorei” a orologeriei de inalta clasa, unde cel putin o data in viata trebuie sa o deschizi ca sa-ti achizitionezi un ceas original de inalta precizie. In plus, la WatchShop platesti cum vrei, poti sa achizitionezi ceasul visurilor tale in rate, dar ai si garantia returnarii produsului dupa 365 de zile de la achizitie, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Aboneaza-te la newsletterul WatchShop pentru a afla primul cele mai noi produse listate pe site, cele mai noi campanii de reduceri si promotii. Ceasul de mana barbatesc este singurul accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din tinuta oricarui barbat activ.

9 comentarii:

  1. Hi, hi, tocmai mi-ai dat o idee pentru un cadou de Iepuras :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca este cea mai buna idee de cadou indiferent de aniversare sau sarbatoare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. aici m-=ai lovit pentru ca ceas chiar nu am , dar imi doresc ! ma duc sa urmaresc timpul , mersi de pont !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect Vali acum o sa stiu pe cine sa intreb cat e ceasul :)

      Ștergere
  4. Wow, ceasurile alea sunt chiar perfecte, le-as purta si eu chiar daca sunt barbatesti... :))

    RăspundețiȘtergere
  5. nici eu nu am ceas :D ! unele modele sunt faine tare !

    RăspundețiȘtergere
  6. bai cat costa Ceas Swiss Military by CHRONO 20084ST-1MBK Cronograf
    0745.098.331 cristinel cocos

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro