Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Kurtmann imbraca primavara in tonuri noi

Conceptele de mall si outlet au intrat de cativa ani in Romania cu o noua filosofie de vanzari, care a prins la publicul larg in ambele cazuri. Diferentele dintre ele sunt destul de mari, daca intr-un mall functioneaza magazine cu o politica de vanzari asemanatoare, au cam acelasi tip de produse si cam aceleasi preturi practicate, in general, articolele de imbracaminte si incaltaminte fac parte din colectia de sezon, la care reducerile de pret practicate apar doar la final de sezon sau in zile speciale. In schimb, intr-un outlet se vand articole de imbracaminte si incaltaminte ale unor producatori cunoscuti ce intrunesc standardele de calitate si au un pret redus tot timpul. La o simpla comparatie este cel mai avantajos sa-ti faci cumparaturile intr-un outlet, beneficiind de reduceri tot timpul si de produse de calitate garantat. Frecvent auzim folosit tot mai des, in discutii, termenul de cumparaturi inteligente, termen care reflecta concret cumparaturile dintr-un outlet. Astfel am inteles ca poti face cumparaturi inteligente online, poti achizitiona produse de calitate oferite de branduri de renume in domeniul modei, aflate la reducere tot timpul din outlet-ul online Kurtmann.

Campanie de reduceri in magazinul online Kurtmann
Merita sa faci cumparaturi online in magazinul Kurtmann pentru ca aici gasesti produsele brandurilor Bershka, Blanco, Desigual, Jack and Jones, Massimo Dutti, Pull and Bear, Terranova si Zara, exact brandurile pe care le poti gasi in magazinele din mall-uri, dar la preturi mult mai mari. Magazinul online Kurtmann poate fi considerat un outlet online in care gasesti cu un simplu click articolele de imbracaminte care te intereseaza, le poti alege in liniste, nu esti constrans de timp si nici nu trebuie sa cauti printre articolele de imbracaminte expuse, o marime care sa se potriveasca. Totul este automat, pot viziona produsele alese, in plus, in caz ca nu se potriveste un articol de imbracaminte comandat il poti returna fara niciun cost suplimentar la transport. 

Pantaloni Desigual Haller Dark Green
Noua campanie de reduceri din outletul online Kurtmann de provoaca la cumparaturi ieftine. O pereche de pantaloni Desigual Haller Dark Green arata atat de bine incat nu te poti abtine sa nu-i cumperi. Pantalonii de un verde inchis cu croi drept, buzunare in fata, fermoar si nasture metalic in fata sunt perfecti pentru o tinuta casual atat la serviciu cat si la o plimbare in parc sau pe aleile pietonale din centrele vechi, pline de terase. Pantalonii sunt din 55% in si 45% bumbac o combinatie care-i fac deosebit de usori si confortabili la purtat, efectiv te simti bine in ei.

Pantaloni Scurti Desigual Emma Brown
Pentru zilele calduroase de primavara-vara o pereche de pantaloni scurti Desigual Emma Brown sunt perfecti pentru o tinuta lejera si comoda. Pantalonii scurti maro cu imprimeu decorativ, in carouri, cu buzunare, fermoar si nasture metalic in talie, reprezinta un articol de imbracaminte ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Cu un croi modern din bumbac 100%, pantalonii scurti sunt perfecti pentru o tinuta lejera in care iesim in natura sau facem sport de ocazie, un meci de fotbal sau o plimbare cu bicicleta. Reducerea substantiala la care se afla in outletul online Kurtamnn ii fac si mai atractivi.

Camasa Desigual Emma Red
O camasa Desigual Emma Red este perfecta pentru zilele calduroase de primavara-vara pentru o tinuta casual, foarte lejera. Camasa cu guler din bumbac 100%, cu maneci scurte, in culoare rosie cu carouri, buzunare si capse in fata, este comoda si usoara. Camasa se poate asorta perfect atat cu pantalonii lungi cat si cu cei scurti in functie de cum preferi sa te imbraci. Pretul foarte bun si reducerea substantiala de 50% la care poti achizitiona camasa din outletul online Kurtmann, reprezinta o achizitie de exceptie ce nu trebuie ratata.

Tricou Zara Shaft White
Beneficiind de asa de multe articole la reducere iti ramane buget sa-ti umpli cosul din outletul online Kurtamann. Merita sa adaugi in cosul de cumparaturi un tricou Zara Shaft White, pentru zilele frumoase de primavara-vara. Un tricou alb cu maneci scurte si imprimeu decorativ cu un mesaj simplu si educativ, este o achizitie de efect. Tricoul are un croi simplu, cu decolteu rotund pe langa gat si este confectionat din bumbac 100%. Tricoul este perfect, il poti asorta intr-o tinuta casual sau sport, este usor si confortabil la purtat, iar prin pret si model isi merita cu desavarsire locul in cosul de cumparaturi din outletul Kurtmann.

www.kurtmann.ro
In outletul online Kurtmann cel mai satisfacator este raportul calitate/pret intalnit la articolele de imbracaminte comercializate, apoi beneficiezi de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse in valoare mai mare de 190 lei. O vizita virtuala in magazinul online Kurtamann este o buna ocazie de a achizitiona piese vestimentare de referinta, articole de imbracaminte pentru orice tinuta la preturi bune si foarte bune. In plus, intr-un outlet online cum este Kurtamann, poti gasi articole de imbracaminte unice, de test care n-au fost produse in serie la preturi carora nu le poti rezista. Pariaza pe outletul Kurtmann ce imbraca primavara in tonuri noi.

6 comentarii:

  1. o singura data am cumparat de la kurtman, am fost multumit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cumparat de mai multe ori online si le-am vizitat si magazinul de langa hotel din Bucuresti

      Ștergere
  2. Mi se pare mie sau iti cam place verdele? :)) Sau ai vrut doar sa fii in ton cu primavara? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si verdele, dar am vrut sa fiu si in ton cu primavara :)

      Ștergere
  3. e timpul sa ne luam haine de vara

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro