Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Intotdeauna paza buna trece primejdia rea cu Ultramaster

Neprevazutul cand te loveste, se lasa cu pagube materiale substantiale si o gaura in buget considerabila, care-ti da peste cap toate planurile. Zilele trecute am primit o lovitura zdravana din partea neprevazutului. Intr-o dimineata cand am vrut sa scot masina din garaj, batea vantul mai tare si ma grabeam sa ajung la serviciu. Am deschis repede usile de la garaj si am scos masina cu spatele si pe neasteptate m-a lovit neprevazutul. O pala de vant puternica a trantit usa de la garaj, exact cand mai aveam putin si scoteam masina de tot, zdrobind oglinda retrovizoare de pe partea pasagerului. Socat de lovitura, am constatat dauna provocata de usa garajului si am multumit divinitatii ca n-au puscat de la lovitura airbagurile, pentru ca atunci paguba o simteam bine la buzunar. Inca n-am reusit sa inteleg cum s-a trantit usa fiind proptita cu o piatra, probabil pamantul umed si vantul puternic au favorizat inchiderea usii de la garaj. Oricum privim lucrurile am scapat ieftin si am avut noroc ca a lovit oglinda si nu usa pasagerului, care ma costa destul de mult ca sa o repar sau sa o schimb, plus vopsitul si manopera. N-am avut incotro si a trebuit sa schimb oglinda complet. Evenimentul si sperietura prin care am trecut m-a pus pe ganduri si cautam o solutie cat mai buna pentru usile de la garaj fara sa mai intrebuintez bolovani ca sa le proptesc. 

Exact cum zice proverbul din popor “paza buna trece primejdia rea”, un proverb perfect valabil in ceea ce ma priveste. Am decis sa caut pe internet o solutie mai sigura pentru inchiderea si deschiderea usilor de la garaj. Am poposit pe situl celor de la Ultramaster ce ofera solutii pentru sisteme de alarma, de supraveghere video, automatizari porti, sisteme GPS, grilaje, bariere auto, interfon si tot ce tine de siguranta si supravegherea bunurilor. La ei am gasit solutia ideala intr-un sistem de automatizare porti batante la un pret bun. Un simplu calcul matematic m-a convins ca ies mai ieftin cu un sistem de automatizare a usilor de la garaj. Un sistem fiabil ce ofera siguranta deschiderii si inchiderii usilor. O siguranta de care aveam nevoie pentru a folosi linistit garajul. 

 Kit automatizare porti BFT PHOBOB
Un sistem de automatizare a portilor BFT PHOBOS este indicat pentru automatizare porti cu dimensiuni mai mici de 2m pe canat si greutatea de pana la 250 kg. Usile de la garaj se incadrau perfect cu dimensiunile maxime garantate de kitul BFT PHOBOB. Centrala de comanda BFT PHOBOS este foarte inteligenta si permite functii ca: programarea modului de lucru automat, semiautomat sau manual, inchidere dupa timp sau la 3 secunde dupa trecerea prin fotocelule, reglarea fortei de actiune a motoarelor, detectarea obstacolelor care impiedica miscarea portilor, comanda yalelor electrice verticale antivandalism, intrari de comanda pentru interconectarea cu sisteme de control acces sau video-interfoane, programare facila folosind doar 3 butoane si afisajul LCD integrat. Kitul contine 2 motoare electrice de 24Vcc, un panou de comanda pentru cei 2 operatori, 2 telecomenzi cu 4 canale, o lampa girofar cu antena radio pentru semnalizare optica a activitatii portilor si un set fotocelule pentru protectia la inchidere. Cu toate datele tehnice in minte am luat legatura cu cei de la Ultramaster care au sesizat pe loc ca sunt novice in sisteme de securitate si automatizari, astfel mi-au oferit o solutie si mai ieftina, mai exact un kit automatizare usa garaj Nice SpinbusKit22. Ultima oferta era mai mult decat satisfacatoare pe langa automatizare si siguranta, pretul este foarte bun iar montarea si utilizarea Nice Spinbus se face foarte usor. 

DVR auto
De mult timp imi doream sa montez in masina un DVR auto, util din mai multe puncte de vedere. Pe langa camerele de filmare, poseda si GPS, o aplicatie de care ai nevoie intotdeauna cand calatoresti in locatii pe care nu le cunosti. Un pret bun am gasit la Ultramaster, la un DVR auto cu 2 camere, afisaj LCD 2'' SC-DX9000. Detaliile tehnice si performanta DVR-ului auto te surprind in mod placut si te fac sa-l doresti mai mult. DVR auto este dotat cu suport ventuza pentru prindere parbriz, port USB, iesire AV, alimentator de la bricheta 12-24V, antena GPS cu cablu de 1,5 m. Ambele camere se pot vedea simultan pe afisaj. Playerul ofera posibilitatea urmaririi traseului pe Google Maps si inregistreaza coordonatele GPS pe card. DVR-ul permite vizualizarea parametrilor GPS, viteza si accelerometru dar si back-up de fisiere in format AVI cu data si ora pe film. Raportul calitate/pret foarte bun, tehnologia de ultima generatie si performantele DVR-ului auto il recomanda drept o achizitie buna pentru orice sofer. O achizitie performanta dar in acelasi timp ieftina de care te folosesti pe termen indelungat. 

Kit sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06
Daca tot eram la capitolul siguranta si monitorizare GPS, m-am gandit ca as dormi mult mai linistit daca as monta un sistem de alarma wireless in garaj. Cred ca un kit sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06 pentru siguranta, este cea mai buna optiune in cazul acesta. Kitul contine o centrala Antiefractie Jablotron PROFI JA 63KR, o tastatura fara fir JA-60FA, o telecomanda cu 4 butoane Jablotron RC-86, o sirena alarma Jablotron serie PROFI fara fir de interior UC-260, un contact magnetic, wireless, releu reed, Jablotron JA-60N, un detector de miscare PIR fara fir JABLOTRON PROFI JA-60P si un acumulator cu Pb fara intretinere, acumulator backup, 12V, 2.4Ah. Kitul sistem de alarma wireless Jablotron PROFI JK-06 mi se pare perfect pentru orice spatiu, iar raportul calitate/pret foarte bun. In plus, este un sistem hibrid ce poate gestiona detectori cu fir si fara fir pentru o deplina libertate in alegerea elementelor de detectie si a modului de amplasare a acestora si se preteaza pentru instalari de tip "do it my self". Sistemul de alarma Jablotron PROFI JK-06 este avantajos pentru ca instalarea este simpla si neinvaziva, iar programarea si operarea usoara este accesibila la nivel de nespecialist. Autonomia mare a detectorilor pe baterii alcaline obisnuite il recomanda ca fiind cel mai fiabil sistem de alarma pentru garaje, spatii comerciale sau birouri. 

www.ultramaster.ro
Compania Master Security pune la dispozitia clientilor pe langa sistemele de alarma si supraveghere video o echipa de profesionisti cu mijloace, cunostinte si experienta in domeniul mijloacelor de securitate. Sunt maestri in servicii de supraveghere video, sisteme de alarma, video interfoane, automatizari porti si bariere auto, control acces si pontaj sau usi de garaj. Trebuie sa vezi solutiile de siguranta si supraveghere video oferite de Ultramaster, pentru ca intotdeauna paza buna trece primejdia rea. 

8 comentarii:

  1. Produsele de la MasterSecurity sunt cele mai bune, ai ales bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este in materie de sisteme de alarma, securitate si supraveghere video sunt cei mai buni.

      Ștergere
  2. Intr-adevar, ce rost are sa ai sistem daca nu poti inregistra eventuala persoana care vrea sa intre in scopuri dubioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scopul este sa inregistrezi si sa descurajezi eventualele persoane cu intentii rele

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro