Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Intotdeauna cel mai frumos cadou este sanatatea ta

Cel mai frumos cadou de Pasti este sanatatea ta. Perfect adevarat! Trebuie sa avem grija de sanatate noastra inainte de toate. Realitatea este ca boala, dar mai ales cancerul, nu face diferente intre oameni si te loveste cand te astepti mai putin sau cand ti-e lumea mai draga si de cele mai multe ori cancerul este depistat cand este prea tarziu. O statistica socanta ne arata ca Romania continua sa ocupe un loc fruntas in Europa in statisticile legate de incidenta si de mortalitatea cauzata de cancerul de col uterin si a celui de san. In fiecare an, la noi in tara sunt descoperite 3.000 de cazuri noi de cancer de col uterin (de 16 ori mai mult decat media europeana), 6 femei mor zilnic din cauza cancerului de col uterin (de 4 ori mai mult decat in Europa), iar alte 6 sunt diagnosticate zilnic cu cancer de san. Statisticile sunt cutremuratoare si ar trebui sa puna pe ganduri toate femeile. Foarte importanta este diagnosticarea precoce a cancerului de col uterin si de san. Prin urmare se recomanda ca fiecare femeie sa faca cate o mamografie si un test Babes Papanicolau, in mod regulat. Aceste analize si teste sunt recomandate sa fie efectuate intr-o clinica noua, precum Hilmi Medical Center, echipata cu aparatura medicala de ultima generatie in care isi desfasoara activitatea medici specialisti cu multa experienta, in care poti face analize si investigatii sofisticate si primesti tratament bazat pe analize concrete.

Hilmi Medical Center
Cred ca nu exista o familie in care o ruda sau o persoana apropiata sa nu fie diagnosticata cu cancer la san sau de col uterin. Imi aduc aminte cat de socati am fost cu totii cand o ruda a fost diagnosticata cu cancer la san in urma cu patru ani. Cancerul a fost diagnosticat prea tarziu si nu se mai putea face nimic in afara de o interventie chirurgicala. Intr-un final, operatia a reusit si toti eram bucurosi ca starea de sanatate a rudei se amelioreaza si se imbunatateste de la o zi la alta. Totul a fost perfect pana la sfarsitul anului trecut cand starea de sanatate a rudei a inceput sa se inrautateasca din nou si de nevoie a facut un set de analize de rutina. Rezultatul investigatiilor a fost cu adevarat dramatic, cancerul a recidivat si acum se afla in faza terminala, zilele fiindu-i numarate pentru ca nu se mai poate face nimic in cazul ei. De-a dreptul revoltator si de neinteles este faptul ca o femeie de aproape 60 de ani este atat de inconstienta incat sa nu mai faca nicio analiza sau un set de investigatii atata timp dupa o operatie de cancer la san. Acum se stinge incet din cauza ignorantei si parerile de rau in cazul acesta sunt de prisos. Cand stai si te gandesti ca o investigatie medicala de specialitate facuta la timp sau periodic iti da sansa la viata si tu nu o faci, din varii motive si scuze puerile, este strigator la cer.

Pachet Ginecologie II
In cazul femeilor care sunt predispuse la genul acesta de boli trebuie sa faca investigatii periodice intr-o clinica specializata. In cadrul Hilmi Medical Center poti opta pentru un pachet ginecologie II ce cuprinde urmatoarele investigatii: consult ginecologic, ecografie transvaginala, colposcopie, ecografie san bilateral, testul Babes Papanicolau, planing familial, interpretare analize la pretul de 199 ron, in loc de 690 ron. Daca viata ta depinde de un pret atat de mic pentru investigatii si analize complete, stau si ma intreb de ce nu le faci la timp sau periodic? In plus, la Hilmi Medical Center in sectia de Obstretica/Ginecologie primesti servicii medicale oferite intr-un mediu cu igiena perfecta si confort maxim, de la un personal medical specializat cu o bogata experienta in domeniu, cu tehnologii si aparatura de ultima ora. Intotdeauna la Hilmi Medical Center primesti indrumare nu doar pentru ameliorarea afectiunilor existente, ci si pentru a le preveni, pe viitor, pentru mentinerea unei stari de sanatate perfecte. Pentru investigatiile si analize de obstretica-ginecologie complete nu ai nevoie de recomandare, ele trebuie efectuate in mod periodic si trebuie ca fiecare femeie sa constientizeze ca sanatatea este cea mai importanta.

Pachet Analize Medicale
Orice deteriorare a sanatatii personale observi, sau daca nu ai facut de mult timp un set de analize complete, acum este cazul sa le faci fara sa mai stai pe ganduri. Tot in cadrul Hilmi Medical Center acum ai oportunitatea de a opta pentru un pachet de analize generale complete la un pret excelent. Pachetul de analize medicale include consultatie medicina interna + set de analize: colesterol total, uree serica, TGO, TGP, calciu total seric, creatinina serica, VSH, hemoleucograma completa, glicemie, bilirubina directa si indirecta, electrocardiograma, masurarea tensiunii arteriale + interpretare analize de catre un medic specialist. Daca optezi pentru pachetul de analize medicale de la Clinica Hilmi, poti afla nivelul colesterolului astfel se poate preveni riscul de infarct miocardic si arteroscleroza. Analizele pentru uree sunt necesare pentru descoperirea afectiunilor renale. Analizele pentru creatina serica determina nivelul creatinei in tesutul muscular. Infectiile in organism sunt identificate cu ajutorul analizei VSH. Afectiunile ficatului sunt descoperite cu ajutorul analizelor TGO. Bolile hepatice sunt identificate cu analizele TGP. Disfunctiile paratiroidiene sau bolile renale pot fi identificate cu ajutorul analizei Calciului Total Seric. Hemoleucograma este un test care poate furniza diagnostice pentru numeroase boli. In plus, ca sa beneficiezi de pachetul de analize medicale, trebuie doar sa completezi formularul online de pe situl clinicii Hilmi. 

www.hilmi.ro
Recomand sa apelezi cu incredere la pachetele si serviciile medicale oferite de Hilmi Medical Center care acopera o arie larga de discipline medicale in cadrul carora lucreaza o echipa de medici specialisti care cred in solutionarea problemelor de sanatate, indiferent de gradul lor de complexitate. Toate aceste lucruri sunt disponibile la costuri rezonabile in cadrul Hilmi Medical Center. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de pe situl clinicii Hilmi cu datele personale de pe pagina destinata fiecarui pachet in parte pentru care optezi. Intotdeauna cel mai frumos cadou este sanatatea ta si meriti tot ce e mai bun.

4 comentarii:

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro