Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Daca ziua ar avea 48 de ore as masura timpul cu un ceas de mana barbatesc

Timpul reprezinta un concept fizic masurabil de care depindem si ne afecteaza viata de zi cu zi. Ne raportam la timp in functie de situatie si contextul in care il folosim. Timpul prin definitie este o masura a schimbarii. Reusim sa-l masuram intotdeauna cu atata precizie cu ajutorul ceasurilor si mereu suntem in criza de timp. Timpul este unul dintre termenii cel mai des utilizati in vocabularul nostru, aproape ca nu exista o discutie in care sa nu amintim sau sa aducem vorba de timp. Cele mai populare si uzuale instrumente de masurat timpul au fost, sunt si vor fi ceasurile de mana. De la aparitia ceasurilor, ele au evoluat de la ceasuri cu mecanism mecanic care ofereau o simbioza perfecta, atat ceasul cat si omul depindeau unul de celalalt, a urmat generatia ceasurilor cu quartz, ceasurile g-shock pana la ceasuri atomice si ceasuri inteligente. Ceasurile de mana sunt si cred ca vor fi nemuritoare, oricat ar avansa tehnologia si cat de multe modele de gadgeturi apar in viitor. Intotdeauna un ceas de mana reprezinta eleganta si scoate din anonimat orice tinuta purtam.

Concurs WatchShop
Daca ziua ar avea 48 de ore, cu siguranta un ceas de mana este ideal pentru masurarea timpului cu precizie. Mereu vei putea afla dintr-o privire la incheietura mainii cat este ora, printr-un gest elegant ce nu poate fi egalat de niciun alt device oricat de performant este. Oricum privim lucrurile, ceasurile de mana tin pasul cu avansul tehnologic, multe modele de ceasuri inteligente exista deja pe piata. In curand, un ceas inteligent de mana o sa fie la fel de performant ca un smartphone oferindu-ti tot atata autonomie, mobilitate si acces la internet. Ceasul de mana a fost si ramane singura bijuterie eleganta a barbatului. Exact ca in moda, trendurile la ceasurile de mana se schimba in timp, apar noi modele de ceasuri, modelele vintage sunt si ele la mare cautare, ca sa nu mai vorbim de ceasurile scumpe care, pe langa eleganta, reprezinta o buna ocazie de a investi, pentru ca valoarea lor nu scade in timp. Cu orice ocazie, pentru un barbat, un ceas de mana este cel mai potrivit cadou ce-l poti oferi. Indiferent de gusturi gasesti un ceas de mana protrivit in magazinul online WatchShop ce au o oferta variata si diversificata reprezentand peste 2500 de ceasuri a peste 40 de branduri. Toate ceasurile sunt noi si 100% originale, in cutie proprie, cu manual de utilizare si certificat de garantie. In plus, la WatchShop ai asigurata garantia calitatii, deoarece toate produsele comercializate sunt autentice si de cea mai buna calitate. 

Ceas Casio G-SHOCK
Un ceas Casio G-SHOCK GB-6900AA-2ER G-Specials Bluetooth, din magazinul online WatchShop reprezinta cadoul perfect si de efect pentru un tanar dinamic, plin de energie, ce apreciaza in mod deosebit tehnologia si gadgeturile. Un ceas cu adevarat performant ce face parte din generatia de ceasuri G-SHOCK cu Bluetooth v4.0 te instiinteaza despre emailurile si apelurile telefonice pe care le primesti pe iPhone, o sa fie cu adevarat adorat de cel care-l primeste cadou. Ceasul este model barbatesc, casual sport din colectia G-SHOCK cu display digital si mecanism quartz, rezistent la apa, ce indica ora, minute, secunde si data, ziua saptamanii, cronometru, afisaj 24h si numaratoare inversa. Carcasa ceasului este albastru deschis, rotunda din plastic, cu cadran de culoare gri si geam din cristal mineral. Bratara este din cauciuc cu catarama standard. Ceasul este un model casual-sport si face parte din colectia G-SHOCK a brandului Casio. Un ceas rezistent la socurile mecanice, la apa si medii diverse, te poate tine o viata de om, mai ales cand este nelipsit din echiparea soldatilor, politistilor, echipelor de interventie, medicilor sau astronautilor. 

Ceas Seiko KINETIC
In prezent pentru un barbat nu exista alt semn mai bun de a arata cat esti de grozav ca purtarea unui ceas kinetic la incheietura mainii. Un ceas Seiko KINETIC SNL025 Arctura Cronograf la un pret foarte bun gasesti in magazinul online WatchShop. Ceasul este model barbatesc, casual sport de lux cu display analog si mecanism kinetic, rezistent la apa, ce indica ora, minute, secunde si data, respectiv, cronograf. Carcasa ceasului este argintie, rotunda din otel inoxidabil, cu cadran de culoare neagra si geam din safir. Bratara este argintie din otel inoxidabil cu catarama tip fluture cu butoane laterale. Ceasul este un model casual-sport de lux si face parte din colectia Kinetic a brandului Seiko. Este perfect adevarat ca in anumite cercuri daca nu porti un ceas cu mecanism kinetic te simti exclus.

Ceas Junkers WORLD FLIGHT RECORDS G38
Atractia pentru un ceas analog vine dintr-o sursa mai profunda decat o dorinta extraordinara de a avea un accesoriu la moda. Este remarcabil cum reactionam, ca oameni, intr-o lume in care tehnologia de ultima generatie cu ecrane LCD ce functioneaza permanent si ne inconjoara, observam din prima un ceas analog, un instrument mecanic atrage intotdeauna atentia. Ceasurile cu mecanism analog sunt la ele acasa in magazinul online WatchShop de unde poti achizitiona un ceas Junkers WORLD FLIGHT RECORDS G38 6296M-5 JU52 Titanium, la o oferta de pret foarte buna. Ceasul este model barbatesc, casual sport cu display analog si mecanism quartz, rezistent la apa, ce indica ora, minute, secunde si data, respectiv, cronograf. Carcasa ceasului este argintie, rotunda din titan, cu cadran de culoare neagra si geam din cristal mineral. Bratara este argintie din titan cu catarama tip fluture. Ceasul este un model casual-sport si face parte din colectia World Flight Records G38 a brandului Junkers. Un ceas analog este un cadou potrivit si de efect pentru ca se creeaza o legatura foarte puternica intre un ceas de mana si posesorul lui.

www.watchshop.ro
Pentru pasionatii de ceasuri de mana barbatesti originale, atractia atat de puternica pentru ceasuri poate fi satisfacuta in magazinul online de ceasuri WatchShop. In plus, la WatchShop platesti cum vrei, poti sa achizitionezi ceasul visurilor tale in rate, dar ai si garantia returnarii produsului dupa 365 de zile de la achizitie, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Aboneaza-te la newsletter-ul WatchShop pentru a intra in tragerea la sorti cu premii valoroase si pentru a afla primul cele mai noi produse listate pe site, cele mai noi campanii de reduceri si promotii. Ceasul de mana barbatesc este singurul accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din tinuta oricarui barbat activ. Toate starurile, politicienii si actorii consacrati au purtat, poarta si vor purta ceasuri de mana. James Bond in seria Agentul 007 poarta ceas de mana, mai este nevoie de un alt argument mai convingator de atat?

2 comentarii:

  1. Si daca ziua ar avea chiar 48 de ore, cu ceas de mana pentru dame nu s-ar putea masura? Numa ca aia de barbati?? :))

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro