Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Afla cum renovezi sau construiesti confortabil cu Arabesque online?

Sarbatorile de Pasti sunt un bun prilej prin care familia se reuneste in mod traditional. Anul acesta am primit din partea iepurasului o surpriza neasteptata, o casa mostenire in centrul orasului Targu Mures. Dupa ce a trecut bucuria si emotia din momentul aflarii vestii celei mari, intr-o atmosfera solemna exact in timpul mesei de Pasti, am inceput sa ne gandim la renovarea pe care trebuia sa o facem pentru a ne putea muta ca la casa noua. Cand un eveniment te ia prin surprindere si te pune in fata faptului implinit, nu stii incotro sa o apuci si de unde sa incepi. Inevitabil iti trec prin minte fel de fel de scenarii, unele mai stranii decat altele, dar intr-un final toate se rezuma la un buget de care trebuie sa dispui pentru renovari si amenajarile interioare. Daca nu dispui pe moment de un buget consistent lucrurile se complica si trebuie sa gasesti solutii practice si eficiente ca sa poti realiza proiectul de care te apuci.

Finisaje exterioare
Nu-i usor sa te faci constructor instant, dar poti sa te pregatesti, sa te organizezi eficient, sa alegi cele mai bune materiale de constructii la cele mai bune preturi de pe piata intr-un mod inteligent daca pariezi pe Arabesque online. Magazinul online Arabesque pune la dispozitia specialistilor un portofoliu complet de materiale pentru constructii, finisaje si amenajari (peste 30.000 repere), de la materiale grele (blocuri pentru zidarie, produse metalurgice, betoniere, etc.), sisteme pentru acoperisuri (hidroizolatii, tigla ceramica de beton si metalica, sindrila bituminoasa, placi ondulate, policarbonat, etc), produse pentru amenajari interioare (vopsele, gleturi, adezivi, chituri, sisteme de gips carton, termoizolatii, tavane casetate, parchet, lambriuri, usi, etc.), instalatii sanitare si termice, echipamente electrice, corpuri de iluminat, pana la materii prime pentru mobilier (pal, feronerie, blaturi de masa si bucatarie, lemn stratificat, etc.). Cu alte cuvinte, gasesti tot ce ai nevoie pentru constructii si finisaje intr-un singur loc la preturi fara concurenta.

Gama completa de materiale de constructii si finisaje
Povestea prin care devin constructor este de data recenta, nu am apucat sa ma familiarizez in detaliu cu rolul de constructor. Cred ca cele mai bune exemple le gasim in natura. Animale precum castorii ce construiesc intotdeauna baraje in locurile cele mai bune, cu materiale de calitate la indemana si cu cel mai mic effort, reprezinta un reper dupa care te poti ghida. La fel putem observa in lumea insectelor musuroaiele de furnici sau stupii de albine salbatice construite in cele mai bune locuri, aproape de materiale de calitate si hrana abundenta. Eficienta si modul practic de actiune al constructorilor din lumea animala este admirabila. Printr-o parelela simpla magazinul online Arabesque reprezinta locul ideal cu materiale de constructii si finisaje de buna calitate, ieftine cu stocuri mari si portofoliu complet de produse: de la structura, materiale grele, fier, caramizi, pana la tencuielile decorative.

Finisaje interioare
Daca in lumea animalelor, micii constructori mostenesc genetic cum si ce materiale sa foloseasca in constructii, oamenii trebuie sa invete totul, sa deprinda abilitatile de a cosntrui de la mesteri sau consilieri tehnici in constructii si finisaje. Cand esti novice in materie de constructii de mare ajutor iti este consilierea tehnica ce o primesti in magazinul online Arabesque. Intotdeauna reprezentantii Arabesque sunt prietenosi si au rabdare sa-ti explice totul detaliat ca sa intelegi ce necesar de materiale ai nevoie in functie de proiect si masuratori. Ce fel de materiale sunt indicate in functie de calitate sa le achizitionezi si iti vor da raspunsuri la toate intrebarile sau nedumeririle pe care le ai. Un alt aspect important pentru care aleg Arabesque online este faptul ca poti sa faci documentarea si achizitia de materiale in ritmul tau, dupa cum iti permite timpul si bugetul, nu mai esti constans de alergatul din depozit in depozit si ai rezolvat si problema platii si a transportului. Castorii sau furnicile te-ar privi cu invidie daca ar putea vedea si intelege beneficiile de care poti profita in constructii si amenajari interioare prin Arabesque online.

Transportul materialelor la lucrare asigurat
Casa mostenita necesita renovari ample de la termoizolarea exterioara, schimbarea unei parti din acoperis, zugravit exterior, pana la finisajele interioare, zugravit, reparatii la tavan si pereti, parchetat, schimbat gresie si faianta dupa gusturile proprii, si probabil schimbata o parte din instalatia sanitara, termica si electrica. O data ce constientizezi amploarea proiectului in care te bagi, incepe sa ti se faca rau la propriu. Iti mai revii putin in compania celor de la Arabesque ce-ti ofera avantajul de a cumpara retail nu doar engross, un avantaj ce-ti ridica un bolovan de pe inima la propriu. Panica ce te cuprinde se evapora incet cand aflii ca poti rezolva aproape totul online, inclusiv comanda prin magazinul online Arabesque decurge foarte simplu si comod. Un alt avantaj este faptul ca magazinul online Arabesque livreaza materialele comandate in fiecare etapa de lucru, eviti astfel pastrarea stocului in santier sau transformarea masinii personale in transportor de materiale de constructii si finisaje interioare.

Configurator online
Ca sa-ti poti face o idee despre cum poate arata locuinta decorata, magazinul online Arabesque iti pune la dispozitie un configurator online. O aplicatie foarte utila prin care poti selecta in functie de culoare materialele, zugraveala si parchetul. In functie de preferinte poti alege cum v-a arata interiorul locuintei gata decorat printr-un simplu click, mai ales ca iti este prezentat totul vizual ca un proiect 3D realizat de o echipa de profesionisti. La fel de mare ajutor sunt masinile de nuantat cu paletare de sute de culori, atat pentru vopselele lavabile si emailuri, dar si pentru vopsele texturate si tencuieli decorative cu diverse texturi. Dozarea pigmentilor este computerizata, iar omogenizarea se realizeaza in mixere specializate. Astfel, in maxim 5 minute, se poate obtine o culoare perfect omogena, identica cu cea aleasa din paletar. 

Mobila din PAL 
O problema destul de serioasa o ridica mobila, daca vrei sa acoperi un perete cu un dulap pe toata suprafata, din economie de spatiu, poti achizitiona pal melaminat din magazinul Arabesque ce asigura si taierea palului pe dimensiunile dorite de client, aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate si transportul in 24 ore la adresa indicata de client. Vastul portofoliu Arabesque cuprinde si lemn stratificat, MDF melaminat, PFL, blaturi de masa si bucatarie, PAL hidrofugat si melaminat intr-o paleta foarte diversificata de modele, astfel ai ocazia sa faci un proiect pentru orice mobilier doresti si sa-l asamblezi pe urma unde doresti sa-l pozitionezi. In plus ai la dispozitie o gama diversificata de accesorii: balamale, sisteme de glisare, manere, cuier si butoni, folie cant si multe altele cu care poti personaliza dupa bunul tau plac orice mobilier. 

Arabesque ofera acoperire nationala
Oricum privim lucrurile un parteneriat cu magazinul Arabesque online este preferat de orice constructor indiferent de lucrarea ce o are de executat. Ma simt extrem de usurat de cand am constientizat ca impreuna cu Arabesque online pot finaliza o lucrare de la A-Z cu costuri minime, fara stres si nervi. In cateva saptamani sunt convins ca voi reusi sa termin renovarea casei primita mostenire de Pasti.

www.arabesqueonline.ro
Renovezi? Construiesti? Cumpara materialele online la cel mai bun pret din magazinul Arabesque. In plus primesti gratuit o varietate mare de servicii: de transport, debitarea, fasonarea si cantuirea materialelor, colorarea vopselelor si asistenta tehnica ce te vor ajuta sa finalizezi proiectul cu costuri minime si cu materiale de calitate superioara. 

2 comentarii:

  1. anumite chestii se pot cumpara online e adevarat, insa la materiale pt bucatarie de exemplu mi-ar fi frica sa comand online

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice se poate comanda online...totul tine de incredere si de corectitudinea celor din magazin in fond si la urma urmei

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro