Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Un fashion trend pe care l-as lansa primavara asta de la Glittio

Viata de cuplu nu este intotdeauna perfecta sau are doar momente minunate. Suisuri si coborasuri cred ca exista in toate cuplurile, indiferent de varsta sau durata de cand formeaza un cuplu. In general, partenerele au probleme mai mari cu articolele de imbracaminte si costumele de baie. Ori ies din trend, nu mai sunt la moda, ori kilogramele in plus sau in minus fac ca hainele sa atarne ori sa stranga prea mult. Cand partenera descopera una din situatiile date, atunci sa te tii, intra intr-o deprimare acuta, tristetea o copleseste si orice faci sau incerci sa o consolezi nu are niciun efect pe termen scurt. In cazul acesta singura solutie este sa gasesti cateva articole de imbracaminte si doua-trei modele de costume de baie pe care sa le achizitionezi ca sa o surprinzi cu un cadou de efect si sa-i readuci fericirea in suflet. 

Oferta de primavara Glittio
Un asemenea demers poti sa-l faci comod si discret din confortul caminului tau, accesand paginile magazinului online Glittio. Am descoperit anul trecut magazinul online Glittio care ofera o gama variata de articole de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, sanatate si frumusete, pentru femei, barbati si copii. Navigarea simpla, in siguranta si eficienta iti ofera o experienta placuta in achizitionarile online. Magazinul online mi se pare excelent in achizitionarea unui cadou de efect pentru partenera ta. Singura problema pe care o intampin de fiecare data este ce alegeri sa fac din atatea produse de calitate care se asorteaza trendurilor modei? Ma gandesc, oare fac alegerea potrivita pentru partenera? Nu intotdeauna ce-ti place tie este la fel de apreciat si de partenera. Daca ai ales un articol de imbracaminte care scoate in evidenta anumite forme sau dezavantajeaza din anumit unghi, sau i se pare partenerei ca nu stiu ce cusatura nu vine unde trebuie, atunci clar o sa te deteste de ce nu ai intrebat-o inainte sau nu ai lasat-o pe ea sa aleaga ce doreste. Dar de cele mai multe ori reusesc sa fac alegeri potrivite si de efect.

Rochie Miguela de la Zaps
Imi plac reochiile Zaps din magazinul Glittio. Cred ca as putea lansa un fashion trend in primavara asta cu brandul Zaps ce se evidentiaza prin tinute pline de inspiratie, ce se pot accesoriza simplu si usor, oferindu-ti o tinuta impecabila pentru orice eveniment. Mi-a cucerit privirea o rochie Miguela de la Zaps, o rochie cu adevarat spectaculoasa care poate schimba trendul primavara aceasta. Rochia Miguela este fara maneci cu bretele late, decolteu rotund pe langa gat, cu o lungime pana la genunchi. Rochia are un croi simplu care scoate in evidenta formele si feminitatea, fiind un articol de imbracaminte senzual care-ti capteaza privirea si-ti trezeste simturile de la prima aparitie. Materialul rochiei este o combinatie intre poliester, bumbac si elastan care o fac placuta la atingere. Culoarea neagra a materialului cu modele de inimioare si mere de culoare alba sunt ingredientele ce fac din rochia Miguela un articol de imbracaminte spectaculos. Accesorizata cu o curea rosie, ingusta, impreuna cu alte accesorii tot de culoare rosie si o pereche de pantofi cu toc de culoare rosie, poti obtine o tinuta “wow” si vei cuceri toate privirile.

Rochie Marcela de la Zaps
In magazinul online Glittio, tot din colectia Zaps, am identificat o rochie Marcela extrem de eleganta. Rochia Marcela este dintr-un material foarte fin, o combinatie de vascoza, bumbac si elastan, usor satinat si placut la atingere. Croiul este asemanator cu al rochiei Miguela, fara maneci cu bretele late si decolteu rotund la baza gatului. Rochia Marcela de culoare ivoire-negru cu o lungime pana la genunchi, este o tinuta in care cu siguranta orice femeie o sa fie admirata. Rochiile se pot comanda usor din magazinul online Glittio, chiar daca esti barbat si vrei sa faci un cadou de efect partenerei, doar trebuie identifici marimile potrivite din tabelul de marimi. In plus, beneficiezi de transport gratuit la ambele modele de rochie din colectia Zaps.

Costum de baie - Etna
Primavara vine cu zile frumoase si calduroase in care poti merge la plaja. Daca esti femeie meriti sa te rasfeti la piscina sau la plaja intr-un costum de baie din colectia Etna, pe care-l poti achizitiona din magazinul online Glittio. Costumele de baie Etna imbina ultimele tendinte in moda si se disting printr-un design creativ, elegant, sofisticat si confortabil in acelasi timp. Am gasit in colectia Etna un costum de baie elegant si senzual in acelasi timp, intr-o cromatica de alb-negru. Costumul de baie este din doua bucati, cu sutien cu efect de push up si bretele detasabile, iar slipul este interesant croit cu doua inele de efect, care imbina materialul de culoare alba cu cel negru. Intr-adevar costumul de baie este de o frumusete rara care-ti capteaza privirea, dar cel mai mult iti capteaza atentia reducere de 30% la care il gasesti in magazinul online Glittio. Merita sa-i faci cadou partenerei un costum de baie spectaculos din colectia Etna, grabeste-te sa prinzi reducerea de primavara.

Costum de baie - Self Collection
Daca nu te-ai decis pana acum asupra modelului de costum de baie pe care-l poti oferi partenerei cadou, cu siguranta modelul din colectia Self Collection pe nuante de culoare gri este o achizitie de perfecta. La fel ca si costumele de baie din colectia Etna, cele din colectia Self Collection se disting prin eleganta, senzualitate, design creativ si confortabil. Costumul de baie Self Collection este din doua piese, cu sutien cu bretele detasabile si slip cu un croi creativ cu sunurulet in lateral. Ofera partenerei o tinuta eleganta si frumoasa la plaja, mai ales ca reducerea de 38% oferita de magazinul online Glittio este destul de consistenta, aproape poti achizitiona costumul de baie gratis.

www.glittio.ro
De cand am descoperit magazinul online Glittio, am fost satisfacut de diversitatea si creativitatea brandurilor comercializate. Intotdeauna iti este greu sa te decizi ce articole sa achizitionezi, mai ales ca majoritatea sunt la oferte si reduceri substantiale. In plus primesti transport gratuit pentru comenzi mai mari de 80 lei. Intotdeauna vei recunoaste o experienta placuta, prietenoasa si un serviciu clienti ireprosabil oferit de magazinul online Glittio Toate la un loc fac din cumparaturile online cea mai placuta experienta.

3 comentarii:

  1. chiar cautam costum de baie. asta, de la ultima poza e chiar superb.

    RăspundețiȘtergere
  2. dar pretul e superb! deci de cativa ani n-am mai vazut costum de baie cu 49 lei. tare de tot. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar merita, pretul este foarte bun :)

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro