Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Top 3 destinatii de vazut intr-o viata prin tur-operatorul Cocktail Holidays

Exista oare cineva care sa nu iubeasca calatoriile de vacanta? Cineva care sa nu-si doreasca sa viziteze locuri incarcate de legenda si istorie? Cineva care sa nu viseze sa admire cele mai spectaculoase locuri si frumuseti naturale din lume? Sincer cred ca raspunsul la intrebari este categoric NU. Toti visam si dorim sa vizitam cele mai spectaculoase locuri, sa calatorim in locuri incarcate de istorie si, de ce nu, sa ne relaxam in vacante memorabile de care sa ne reamintim cu placere intotdeauna. Primavara, anotimpul in care natura renaste la viata trezeste in noi spiritul de aventura si calatorii spre destinatii de o frumusete fermecatoare. Este adevarat ca exista o traditie ca sa-ti petreci sarbatorile pascale in familie, dar acum, fie vorba intre noi, poti pleca intr-o vacanta de Pasti cu familia ca sa petreci sarbatorile pascale intr-un mod inedit, fara sa incalci traditia. Oferte atractive pentru vacante de Paste gasim la tur-operatorul Cocktail Holidays, un mare jucator pe piata de servicii turistice din Romania. Cocktail Holidays de aproape 20 de ani ofera servicii turistice individuale si de grup in tara si in strainatate, cazari oriunde in lume, transferuri, sejururi, luni de miere, vacante exotice, circuite, city break-uri, servicii rent a car, croaziere si bilete de avion. 

Al Khazneh - Petra
Te-ai gandit vreodata sa pasesti prin locurile unde, acum 2000 de ani, au avut loc evenimentele descrise in Biblie? Amman, Petra, Aqaba si Jareh ti se par nume exotice sau te duc cu gandul la legenda si istorie? Cred ca cel putin o data in viata merita sa vizitezi Iordania, achizitionand un pachet turistic complet de la tur-operatorul Cocktail Holidays, la cel mai avantajos pret. O vacanta de Paste in Iordania, pe cat de spectaculoasa si inedita pare, este incarcata de mister si-ti poarta pasii prin locuri legendare pline de istorie. Circuitul in Iordania cuprinde, printre altele, vizitarea orasului Amman, capitala Iordaniei, unde poti vedea amfiteatrul roman, templul lui Zeus, Palatul Omayazilor, orasul vechi, situri istorice din perioada romana si islamica. Poti de asemenea vizita partea moderna a orasului cu pub-uri, cafenele, restaurante, discoteci. Jareh este cel mai bine conservat oras roman din Iordania, care este inclus in circuit. In plus ai ocazia sa vizitezi exact de Paste, Betania adevaratul loc al botezului lui Iisus Hristos. Aqaba supranumita “Perla Iordaniei” este bine cunoscuta statiunea pentru frumoasele plaje, practicarea sporturilor nautice si explorarea recifelor de corali din Marea Rosie. Sa ai ocazia sa vizitezi Petra, “orasul pierdut al nabatienilor”, face toti banii. Orasul a fost construit in piatra in defileul muntelui, de la monumente, amfiteatre, mormine, edificii la locuinte. Orasul este intr-adevar spectaculos prin arhitectura sa. Vei putea admira si intra in celebra Al Khazneh unde s-a turnat un episod din Indiana Jones. Profita de early-booking si fa o rezervare online pentru o vacanta in Iordania, direct pe situl tur-operatorului Cocktail Holidays.

Pachete turistice Rhodos
Una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice din Grecia insulara este Rhodos. Cea mai estica insula greceasca. Rhodos este un loc incarcat de legenda, cu o istorie multimilenara, un loc spectaculos de o frumusete extraordinara, o insule ce merita sa o vezi macar o data in viata. O vacanta de Paste in legendara insula Rhodos, oferita de tur-operatorul Cocktail Holidays, reprezinta o calatorie inedita in istorie si legenda. In plus, in Rhodos se afla cele mai frumoase plaje scaldate de apele de un albastru intens ale mediteranei de est. Rhodos a intrat in istorie si legenda, prin Colosul construit de rhodieni in antichitate, acesta fiind considerat una dintre cele 7 minuni ale lumii antice. Colosul din Rhodos il infatisa pe Helios, zeul soarelui, si era o statuie ce masura peste 30 de metri, faurita din bronz si fier. Capitala insulei este orasul Rhodos, compus practic din trei orase: antic, medieval si modern. In orasul antic poti vizita ruinele templelor lui Zeus, Athena si Apollo, stadionul, gymnasiumul si teatrul. Orasul medieval este inconjurat de zidurile construite de cruciati. Turul insulei Rhodos, valea fluturilor si plajele sale la Marea Mediterana sunt printre principalele atractii turistice ale insulei, vizitata annual de peste un milion de turisti. Profita de early booking si fa o rezervare pentru un sejur de vis in Rhodos prin Cocktail Holidays.

Tzekos Villas - Santorini
Cand auzi Atlantida la ce te gandesti? Sunt sigur ca la legenda civilizatiei antice ,disparuta, inghitita de ape, si care a fost transmisa din generatie in generatie pana azi. Una din locatiile legendarei Atlantida este Santorini, o insula vulcanica, cu un relief spectaculos faurit de eruptiile vulcanice repetate si de apele Mediteranei. Printre curiozitati pe insula se spune ca sunt mai multe biserici decat case, mai mult vin decat apa si mai multi magari decat barbati. Relieful spectaculos, vulcanul, apele termale, jacuzzi naturale, plajele frumoase, mancarurile traditionale, resorturile splendide si apele albastre ale Mediteranei sunt ingredientele unei vacante de neuitat in Santorini. In plus, poti rezerva vacanta visurilor tale online, direct de pe situl tur-operatorului Cocktail Holidays beneficiind de reducerile early-booking.

www.coctailholidays.ro
Daca-ti doresti o vacanta de memorabila, recomand serviciile tur-operatorului Cocktail Holidays, care ofera garantia calitatii 100%. Toate hotelurile sunt atent selectionate, pachetele turistice sunt fara taxe ascunse, zborurile sunt directe prin Tarom si asistenta turistica in limba romana este asigurata pe toate destinatiile de charter. Cocktail Holidays ofera rezervari online 24/24, iar pachetele rezervate sunt complete (servicii de cazare, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica, asigurare medicala si storno) si includ toate taxele, inclusiv taxele de aeroport, fara taxe ascunse. In plus Cocktail Holidays garanteaza cel mai bun raport pret/calitate si pune la dispozitia clientilor personal calificat gata sa te ajute si consilieze in orice moment. Aboneaza-te la newsletterul Cocktail Holidays ca sa fii la curent cu cele mai noi si spectaculoase pachete de vacanta listate pe site. Rezerva online un pachet de vacanta si primesti gratuit asigurare medicala si storno, indiferent de varsta. Bucurate-te in fiecare an de un cocktail de destinatii de vacanta fabuloase oferite de tur-operatorul Cocktail Holidays.

4 comentarii:

  1. La Petra imi doresc si eu foarte mult sa ajung. Este fantastic felul cum este construit direct in stanca acel templu... si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petra este visul meu de mult timp sper ca anul acesta sa reusesc sa-l pun in aplicare sa ma pot organiza si cu zilele libere...mai ales ca vreau sa fac niste poze spectaculoase si sa le public :)

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro