Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Sanatate inainte de toate cu Hilmi Medical Center

Sanatatea este cel mai de pret lucru din viata noastra de care trebuie sa ne ingrijim mereu. Orice facem si intreprindem nu putem realiza nimic daca nu suntem in forma si nu avem o sanatate excelenta. Foarte important in mentinerea sanatatii si a formei fizice bune sunt masurile de preventie. In general, avem momente in care nu ne simtim bine, sau suntem obositi, ori nu avem chef de nimic, daca aceste situatii se mentin mai mult de o zi sau doua sau revin frecvent ar trebui sa tragem un semnal de alarma si sa mergem la un consult medical. De multe ori simtim dureri in zona stomacului si le punem pe seama alimentatiei deficitare si neorganizate, dar de cele mai multe ori poti simti dureri in zona stomacului daca ai probleme cu ficatul sau bila. Cu siguranta cand simti o durere puternica in zona stomacului care te face covrig, tine cateva ore si se repeta regulat o data la o luna sau la doua luni atunci de urgenta trebuie consultat un medic si trebuie sa faci analize complete ca sa fie identificate cauzele si sa primesti un tratament. In general aici vorbim de probleme biliare care se pot trata daca sunt descoperite la timp. Intotdeauna trebuie sa acordam atentie mai mare masurilor de preventie.

Hilmi Medical Center
Un set de analize medicale complete este indicat sa faci o data la cateva luni. Primavara este bine de asemenea sa faci un set de analize complete, pentru ca in sezonul rece de obicei facem excese la mancare si bautura, apoi alimentatia noastra este mai bogata in grasimi si proteine animale. Prin urmare este bine ca sa avem un rezultat cert al analizelor noastre medicale. Printr-un control medical si un set de analize medicale se poate depista, diagnostica si trata orice boala intr-un centru medical performant cum este Clinica Hilmi. Intr-o clinica noua cum este Hilmi Medical Center, dotata cu aparatura medicala de ultima generatie in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta mare, unde poti sa faci diferite investigatii sofisticate, poti primi un tratament bazat pe analize concrete, beneficiezi de un pachet de analize complete la un pret avantajos.

Pachet analize medicale complete
Clinica Hilmi Medical Center ofera in aceasta primavara un pachet de analize medicale complete la cel mai mic pret de pe piata. Pachetul include consultatie medicina interna + set de analize: colesterol total, uree serica, TGO, TGP, calciu total seric, creatinina serica, VSH, hemoleucograma completa, glicemie, bilirubina directa si indirecta, electrocardiograma, masurarea tensiunii arteriale + interpretare analize de catre un medic specialist. Daca optezi pentru pachetul de analize medicale de la Clinica Hilmi, poti afla nivelul colesterolului, astfel se poate preveni riscul de infarct miocardic si arteroscleroza. In plus, ca sa beneficiezi de pachetul de analize medicale, trebuie doar sa completezi formularul online de pe situl clinicii Hilmi Medical Center.

Dereglarile hormonale pe cat de periculoase sunt pentru sanatatea noastra, pe atat de dificil sunt de diagnosticat fara analize si controale medicale de specialitate. Glandele endocrine joaca un rol foarte important in mentinerea sanatatii noastre. Dezechilibrul hormonal influenteaza negativ starea noastra de sanatate, atunci cand valorile productiei de hormoni nu sunt echilibrate pot cauza diverse afectiuni. Functionarea normala a glandelor endocrine si productia echilibrata de hormoni sunt influentate de diversi factori cum sunt: alimentatia, stilul de viata, activitatile fizice, stresul, emotiile si varsta.

Pachet endocrinologie
Mesajele hormonale trebuie descifrate si pot fi interpretate in functie de simptomele dezechilibrului hormonal pentru fiecare glanda endocrina in parte. Simptomele dezechilibrului hormonal al hipofizei se manifesta prin anovulatie sau lipsa ovulatiei, amenoree sau lipsa menstruatiei, galactoree sau lactatie falsa in lipsa sarcinii, sterilitate, chisturi ovariene, noduli la san si noduli tiroidieni. In general dereglarile hormonale ale hipofizei afecteaza femeile si trebuie avuta mare grija la simptome, in cazul acesta un consult medical de specialitate trebuie facut de urgenta. Tot femeile prezinta dereglari hormonale ale ovarelor daca prezinta simptome de tulburari ale ciclului menstrual, sindromul ovarului polichistic, infertilitate si obezitate.

Excesul de hormoni tiroidieni prezinta urmatoarele simptome: reducerea sau disparitia sangerarii menstruale, scaderea libidoului, tranzit intestinal accelerat, sete, prurit, gusa, tegumente calde, catifelate, transpiratii abundente, tremur fin al extremitatilor, eritem palmar, caderea parului, hiperactivitate, insomnie, disconfort la caldura, palpitatii, oboseala, lipsa de aer la efort, scadere ponderala cu pofta de mancare la tineri. In schimb, productia scazuta de hormoni tiroidieni prezinta simptome de genul: tulburari de memorie si ale sistemului imunitar, astenie, intoleranta la frig, dureri musculare sau articulare, voce ragusita, acumulari de lichide in pleura sau pericard, oboseala, crestere in greutate, depresie, senzatie de frig, maini si picioare reci, piele uscata, tulburari menstruale, insomnie, constipatie sau caderea parului, In cazul in care prezinti simptomele excesului de hormoni tiroidieni sau a productiei scazute de hormoni tiroidieni trebuie urgent sa faci un control medical de specialitate la Hilmi Medical Center.

Dotari tehnice de ultima generatie
Dereglarile hormonale ale glandelor suprarenale prezinta in general urmatoarele simptome: tensiune arteriala mica, tendinte de ingrasare si incapacitate de a slabi, libido slab, dureri de cap, palpitatii la inima, scaderea capacitatii de a gestiona stresul, hipoglicemie, piele uscata, caderea parului, nervozitate oboseala, pofta exagerata pentru dulciuri si alimente sarate, rezistenta scazuta la infectii, dificultati de concentrare, digestie slaba, sindrom premenstrual accentuat si sensibilitate la frig. De fiecare data cand observam ceva ciudat in evolutia sanatatii noastre este recomandat sa facem un control medical de specialitate.

Mare atentie trebuie sa acordam dereglarilor hormonale ale pancreasului daca sesizam ca avem simptome de aversiune fata de paine, grasimi si carne, greata, secretie exagerata de saliva, dureri abdominale cu scaune abundente, scadere in greutate, senzatie de foame, stare de neliniste, tulburari neuro-psihice, tremuraturi si transpiratii abundente. La fel trebuie sa fim deosebit de atenti in cazul tulburarilor hormonale ale hipotalamusului daca observam ca apar insomnii, deregalrea controlului termic al organismului, disfunctii ale sistemului imunitar, boli neurologice, psihiatrice sau (neuro)endocrine, obezitate, tulburari de memorie si de concentrare sau alterarea mecanismului setei. 

www.hilmi.ro
La o analiza empirica a simptomelor dereglarilor hormonale observam ca in majoritatea cazurilor simptomele sunt asemanatoare din aceasta cauza este dificil sa faci o diagnosticare concreta fara un control si analize medicale de specialitate. Daca prezinti simptomele dereglarilor hormonale mergi de urgenta la Hilmi Medical Center si opteaza pentru un pachet endocrinologie care include o examinare endocrinologie, ecografie glanda tiroida + Doppler si un buletin ecografic. Specialistii endocrinologi din clinica Hilmi Medical Center ofera cele mai competente sfaturi medicale, efectueaza analize de laborator specifice si investigatii radiologice multiple pentru acuratetea diagnosticului si prescriu tratamentnte eficiente in cazul dereglarilor hormonale. Recomand sa apelezi cu incredere la pachetele si serviciile oferite de Hilmi Medical Center care acopera o arie larga de discipline medicale in cadrul carora lucreaza o echipa de medici specialisti care cred in solutionarea problemelor de sanatate, indiferent de gradul lor de complexitate. Toate aceste lucruri sunt disponibile la costuri rezonabile in Hilmi Medical Center.

9 comentarii:

  1. acest pachet de investigatii chiar e avantajos! tocmai ce am platit 150 lei pentru o ecografie cardiaca si ATAT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avantajoase sunt toate pachetele de la Hilmi Medical Center

      Ștergere
  2. Sanatatea e mai importanta decat orice. Si controalele si analizele preventive sunt absolut necesare. Multumesc pentru informatii chiar imi sunt utile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra si un control regulat este cel mai indicat.

      Ștergere
  3. Deci daca ai probleme cu hormonii...na atunci esti cam f...t. Medicii de obicei sunt varza. Habar nu au. Hilmi asta pare bun...trebuie sa incerc, pentru ca de 2 ani sunt "investigat" si inca nus e stie ce dracu am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde si la ce medici te duci, in general in sistemul de stat medicii nu au rabdare cu tine si nici aparatura sofisticata nu prea au in dotare. Parerea mea e ca in sistemul privat esti tratat mult mai bine. Sunt sigur ca specialistii de la Hilmi Medical Center vor putea sa-ti puna un diagnostic concret.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  4. indicat ar fi sa ne facem analize regulat, dar mereu ignoram !

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro