Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara ma imbrac de la Kurtmann

Constientizez tot mai des ca fac parte dintr-o generatie care traieste mult mai intens si rapid fata de generatiile parintilor sau a bunicilor, cand parca viata avea un curs mai lin si linistit, fara atata stres. Inca mai sunt fascinat de seninatatea bunicilor care aveau asa o liniste interioara, oameni pe langa care timpul trecea fara sa lase urme. Problema mea cea mai acuta este lipsa timpului. Mi se pare ca ziua este prea scurta si nu am destul timp la dispozitie pentru a putea rezolva tot ce mi-am propus. Degeaba alerg dintr-o parte in alta, la sfarsitul zilei tot mai ramane ceva de facut. Din cauza lipsei de timp ramaneam in urma cu reinnoirea garderobei. Oricat incercam si cat timp imi alocam pentru colindatul magazinelor nu reuseam sa fiu satisfacut cu articolele de imbracaminte si incaltaminte din garderoba. Tot timpul aveam impresia ca sunt prea uzate, prea putine sau iesite din moda, de ti-era rusine sa le mai imbraci. Solutia am gasit-o in cumparaturile online, care iti mananca mai putin timp si in plus poti sa le faci la orice ora din zi sau din noapte, nu esti constrans de un program de lucru cu publicul.

Geaca Pull and Bear simple Dark Grey
La inceput iubeam molurile, care adunau pe o suprafata restransa si etajata atatea magazine la un loc, unde gaseai mereu ce-ti doreai sa achizitionezi. Dupa o perioada de timp am sesizat ca molurile sunt mari consumatoare din timpul meu liber, oricat incercam sa optimizez timpul petrecut in moluri nu reuseam. Marea problema aparea in momentul in care eram in cautare de produse de marca, de fiecare data nu gaseam masuri mari si colindam de ma plictiseam magazinele, pentru ca la final sa raman cu un gust amar si o mare deceptie de fiecare data cand vedeam ceva frumos si nu reauseam sa gasesc o masura pe marimea mea. Dar si aici am gasit o solutie, gratie internetului, de mai bine de doi ani, am descoperit magazinul Kurtmann, cel mai tare outlet online, de care m-am indragostit cu desavarsire. Il consider molul meu online in care gasesc cu un simplu click produsele care ma intereseaza, le pot alege in liniste, nu sunt constrans de timp si nici nu trebuie sa caut printre articolele de imbracaminte expuse o marime care sa mi se potriveasca. Totul este automat, pot viziona produsele alese, in plus am incredere ca in caz ca nu mi se potriveste un articol de imbracaminte comandat il pot returna fara niciun cost suplimentar la transport. Chiar apreciez si sustin acest tip de politica de retur fara costuri suplimentare la transport aplicata de magazinul Kurtmann.

Pantaloni scurti Desigual Filter Green
Noroc cu globalizarea si deschiderea comerciantilor romani spre nou, care au preluat ideea de outlet din occident si au introdus-o la noi. Sincer sunt mult mai incantat si deschis pentru a achizitiona articole de imbracaminte si incaltaminte dintr-un outlet online mai mare, decat sa bat magazinele in lung si-n lat intr-un mol. Imi place sa fac cumparaturi online in magazinul Kurtmann pentru ca aici gasesc produsele brandurilor Bershka, Blanco, Desigual, Jack and Jones, Massimo Dutti, Pull and Bear, Terranova si Zara, exact brandurile pe care le gaseam in magazinele din moluri, fiecare brand on magazinul sau separat, aici toate sunt la un loc. In plus toate articolele de imbracaminte din magazinul Kurtmann sunt realizate de producatori consacrati la nivel mondial iar designul, materialul, felul in care este croit sau controlul calitatii, toate se supun standardelor brandului original al produsului. Ce-i placut la un outlet online este faptul ca brandurile mari ti se expun exact ca in vitrinele magazinelor mari din centrul marilor orase, doar ca online poti sa le vezi din confortul prorpiului tau camin fara sa fii stresat de vanzatori amabili care te intampina sau de alti clienti. 

Camasa Pull and Bear Simple Blue
Vremea capricioasa din primvara asta, m-a facut sa aleg din magazinul online Kurtmann o geaca Pull and Bear simple Dark Grey. Am ales-o pentru ca este o geaca practica, nici prea groasa dar nici prea subtire, perfecta pentru diminetile de primavara mai reci sau zilele ploioase cu multa umiditate. Chiar daca nu ai tot timpul la tine o umbrela, imbracat cu graca Pull and Bear, de la masina pana la birou, te apara de ploaie. In plus, geaca este prevazuta cu gluga, un accesoriu care conteaza pe vreme ploioasa, mai ales primavara si toamna. Apreciez foarte mult la geaca buzunarele care sunt pozitionate in fata, prevazute cele de la piept cu nasturi, iar cele de la nivelul mainilor cu feromoar. Apreciez fermoarul la buzunare pentru ca orice depozitezi in ele ramane acolo, nu risti sa-ti cada din buzunar nimic, nici in masina nici in alta parte. In plus pretul mic o face accesibila pentru buzunarul meu si-mi raman bani pentru a cumpara mai multe articole de imbracaminte.

Maieu Desigual Runny Green
Cu gandul la zilele calduroase de primavara si vara, am pus ochii pe o pereche de pantaloni scurti Desigual Filter Green. Am ales modelul de pantaloni pentru ca-mi place culoarea verde mat, au multe buzunare, fermoar in fata si nasturi de metal. In plus, pantalonii au intaritura de material intre picioare, zona in care de obicei se rareste sau se rupe materialul. Pantalonii mi se par comozi, practici si numai buni de imbracat in zilele calduroase, cand mergi mai mult pe teren sau conduci mai mult, oferindu-ti tot confortul de care ai nevoie. Pretul si reducerea substantiala ii fac un articol de imbracaminte extrem de atractiv care nu poate lipsi din garderoba de primavara.

Palarie Pull and Bear Kiddo Dark Green
Am descoperit o camasa foarte frumoasa cu maneca scurta marca Pull and Bear Simple Blue, care mi-a placut de cum am vazut-o. Camasa are un croi simplu, cu nasturi in fata si buzunare pe piept, este in carouri colorate in care predomina nuantele de albastru. Camasa este practica si se asorteaza, in opinia mea, cu pantalonii scurti, dar pretul o face mult mai atractiva. O afacere buna am facut alegand un maieu marca Desigual Runny Green, pe care-l pot asorta perfect cu pantalonii scurti. Am ales maieul pentru culoarea verde mat, croiul simplu, cu bretele late, decolteu rotund si un aspect stramt pe corp. Pretul mic la care am gasit in vanzare maieul la Kurtamnn, m-a convins ca efectiv este un chilipir. La o adunare matematica simpla am descoperit ca mai dispun de buget astfel incat mi-am permis extravaganta sa adaug in cosul de cumparaturi o palarie marca Pull and Bear Kiddo Dark Green, pe care o pot asorta perfect la tinuta in nuante de verde mat. Palaria are un croi simplu si este practica, mai ales in zilele cu soare puternic de primavara-vara.

www.kurtmann.ro
Sunt satisfacut si multumit de raportul calitate/pret la articolele din magazinul online Kurtmann, cu banii pe care puteam sa-i dau pe un singur articol de imbracaminte intr-un magazin de fite, la Kurtmann mi-am umplut cosul de cumparaturi. Recomand tuturor celor interesati sa achizitioneze articole de imbracaminte originale la cele mai reduse preturi magazinul online Kurtamnn, un magazin avantajos cu articole de imbracaminte la moda, de calitate si accesibile oricui. In plus, beneficiezi de transport gratuit pentru toate comenzile cu produse in valoare mai mare de 90 lei. Recomand sa te abonezi la newsletterul Kurtmann pentru a afla cele mai noi produse listate in magazin, dar si cele mai tari campanii de reduceri din mediul online.

2 comentarii:

  1. Exact problema asta, cu marimile intampin si eu, desi nu pot sa afirm ca-mi displac mallurile, insa, am mai patit si nu o data, ca dupa 4-5 ore de "colindat" nu am luat absolut nimic, ca pur si simplu nimic nu mi s-a potrivit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil se aprovizioneaza doar cu marimi medii si cei care sunt mai mici sau mai mari au intotdeauna probleme cu marimile efectiv nu gasesc, pentru ei mult mai convenabil este sa cumpere online

      Ștergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro