Cumpara ANVELOPE VARA cu Pret Mic de pe Vadrexim.ro !

Primavara-i mai frumoasa in Paris sau Valencia

Anul trecut, pe 13 septembrie, s-au implinit 100 de ani de la prabusirea la Banesti a lui Aurel Vlaicu in incercarea temerara de a traversa in zbor, pentru prima data, Muntii Carpati. Alaturi de Aurel Vlaicu, in pionieratul aviatiei si-au adus aportul Traian Vuia si Henri Coanda. Cu o asa istorie bogata in aviatie ne asteptam cu totii ca Romania sa ocupe un loc fruntas in serviciile aeriene de inalta clasa. Din pacate perioada lunga de comunism a facut ca initiativa privata romaneasca in aviatie sa vina destul de tarziu, abia dupa revolutie. Compania Blueair este prima, din istoria aviatiei romane, cu capital privat 100% si prima companie de aviatie care ofera pasagerilor romani zboruri ieftine catre cele mai importante destinatii din Europa. Remarcabil pentru Blueair este faptul ca ofera o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca pret, devenind in scurt timp un jucator important pe piata transporturilor aeriene. Statisitic transporturile aeriene sunt cele mai sigure, confortabile si rapide. Din punctul acesta de vedere, prefer un zbor cu avionul ieftin, mai scurt si mai putin obositor in locul sofatului, spre orice destinatie din Europa.

Turnul Eiffel - Paris
Trebuie sa recunoastem ca primavara este mai frumoasa la Paris. Despre Paris, cea mai frumoasa capitala europeana, supranumit “orasul luminilor” s-au scris atatea carti, s-au turnat atatea filme, s-au facut atatea poze, incat merita cu adevarat cel putin o data in viata sa vezi Parisul. Nu este de mirare ca Parisul este unul dintre cele mai frumoase si vizitate orase din lume, acesta te atrage prin istorie, cultura, arhitectura, viata de noapte, shopping, culori si lumini, ce-ti ofera o atmosfera feerica de care te indragostesti iremediabil. Parisul este un oras in care la fiecare colt de strada gasesti ceva unic, in fiecare magazin dai peste un produs extravagant, in fiecare braserie sau cafenea, savurezi o briosa delicioasa sau o cafea aromata. Parisul este un oras al boemilor, indragostitilor si al iubitorilor de moda. Atractiile Parisului sunt atat de multe si timpul intotdeauna atat de scurt. Cel mai vizitat obiectiv turistic si in acelasi timp una dintre cele mai cunoscute constructii din lune este Turnul Eiffel. Daca ajungi in Paris trebuie sa urci intr-o seara in Turnul Eiffel ca sa admiri privelistea extraordinara si luminile Parisului. Muzeul Louvre, unul dintre cele mai mari muzee din lume, merita sa-l vizitezi, pentru exponatele diverse, de valoare si unice. Montmarte, cartierul artistilor, este o atractie turistica pentru boemi si indragostitii de arta si pictura. Daca ai ajuns in Montmarte merita sa urci la basilica Sacre-Coeur, pe scari sau cu funicularul, pentru a avea o alta priveliste spectaculoasa asupra orasului luminilor. La fel de notoriu este bulevardul Champs Elysees la capatul caruia se afla celebrul Arc de Triumf, ridicat in Piata Cherles de Gaulle, in memoria eroilor francezi. 

Aeronava Blueair
Ai nevoie de o zi pentru a vizita Ille de la Cite, faimoasa insula din mijlocul Parisului, cu la fel de celebra Catedrala Notre Dame si Palatul Justitiei. Se spune ca Notre-Dame ascunde mai multe mistere decat intreg Parisul. Seara merita sa te delectezi cu un spectacol in celebrul Moullin Rouge. Alte atractii turisitice din Paris sunt: Turnul Montparnasse, Gradinile Tuilerie, Circul Place de l’Etoile, La defense, Muzeul Invalides, Biserica Pantheon, Conciergerie, Gradinile Luxemburg, Palatul Garnier, Operadin Paris, Sorbona, Cartierul Latin, Biserica de la Madeleine, Gradina Palatului Regal, Gradina Plantelor, Parcul Monceau, Parcul Buttes Chaumont, Parcul Monceau, Padurea Vincennes, Parcul Villette. Parisul este locul ideal sa-ti petreci luna de miere, cel putin o seara o poti petrece cu vaporasul pe raul Sena, descoperind frumusetile orasului impreuna cu persoana iubita, de asemenea o cina romantica intr-un restaurant cu specific frantuzesc este obligatorie. Parisul iti ofera sansa sa faci cumparaturi extravagante, din magazinele de pe marile bulevarde unde gasesti tot ce-ti pofteste inimioara, de la souveniruri pana la cele mai frumoase articole de moda. Dar primavara este mult mai frumoasa la Paris daca zbori ieftin si confortabil cu o cursa Blueair. In plus poti rezerva bilet de avion, cazare sau masina online direct de pe situl Blueair.

Arhitectura contemporana - Valencia
Daca vrei sa mergi la plaja mai devreme in primavara asta poti alege ca destinatie turistica Valencia. Orasul Valencia este unul dintre centrele economice si culturale ale Spaniei. Valencia se mandreste cu cateva obiective turistice unice in Europa, pe care le poti vizita ieftin rezervand un zbor la o cursa aeriana Blueair. Valencia Tourist Card este recomandat sa-l achizitionezi daca doresti sa vizitezi orasul. Acesta iti ofera reduceri, gratuitati si facilitati la transportul in comun, atractii turistice, restaurante si activitati de recreere. Un oras cu o istorie milenara Valencia iti dezvaluie arhitectura cu influente romane, vizigote, maure, aragoneze sau moderne. Poti vizita muzee, parcuri, gradini, catedrale si piete. Marea atractie in Valencia sunt plajele si marea, de la plaje amenajate la preturi exclusivite ca cele din zona dunelor Canet d’En Berenguer, la plaja Saler sau Parcul National Albufera, recomandate celor care iubesc mai mult natura. Cei pasionati de sporturi nautice sau de agrement au la dispozitie plajele Cullera si Gandia y Oliva. In plus, Valencia gazduieste in fiecare primavara celebrul festival Fallas o expozitie de culoare, sunet si artificii spectaculoase. In schimb, poti rezerva un bilet ieftin de avion, o cazare ieftina si o masina direct de pe situl companiei Blueair.

www.blueairweb.com
Pe langa zborurile ieftine si accesibile pe care le ofera clientilor, compania Blueair detine o flota de avioane performante, pilotate de piloti experimentati, personal specializat pe toate aerorporturile pe care opereaza, rute variate si exclusive, atat in tara cat si in strainatate. Compania Blueair detine 25 de agentii proprii si peste 2000 de agentii partenere in tara si strainate, ofera Call Center non-stop, programe si servicii de tip myBlue SmartMoney, Serviciu VIP, Grupuri, Corporate, Cargo, toate acestea recomanda compania Blueair ca un transportator aerian smart flying. Oriunde in tara sau strainatate primavara este mai frumoasa daca ajungi la destinatie cu o cursa ieftina Blueair.

12 comentarii:

  1. Primavara pe la sfarsit, ca asa la inceput e cam frig. Oricum, vara e cel mai bine de vizitat, indiferent de oras sau tara. Preturile sunt bune la Blue Air, doar ca uneori ai chiar preturi mari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru paris da, dar pentru Valencia merge si primavara incepand din aprilie. Intr-adevar sunt bune preturile la Blueair, cat despre preturile mari cred ca ai vazut doar preturile afisate pentru "ultimul minut"

      Ștergere
  2. PREFER VALENCIA.
    Urmaresc de mult timp oferte bune pentu in "city break" in Valencia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita Valencia chiar o sa ai parte de cateva zile minunate. Stai cu ochii pe ofertele de la Blueair pentru un pret bun si la biletul de avion.

      Ștergere
  3. am zburat cu Blue Air, recomand !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu recomand Blue Air, au preturi bune si am ramas cu o impresie placuta legata de serviciile lor.
    Parisul este minunat in perioada asta a anului. Cei care aveti ocazia sa-l vizitati, chiar si in treacat, nu ezitati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La BlueAir raportul calitate/pret este foarte bun la care se adauga confortul calatoriei. La fel si Parisul merita vizitat.

      Ștergere
  5. Primavara ar fi peste tot ok, numa la lucru nu.

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar si un city break ar merge la paris

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza !

melimeloparis.ro